Baby check (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nattka -> Baby check (20.5.2005 11:20:44)

Pozdravljene punce,

Vem, da se je že dosti govorilo o tem, ampak vseeno. Tako sem neučakana, da sem delala test Baby Check Mini, in to 4-5 dni pred pričakovano M. Pokazal ne NE-nosečnost. Zdaj pa me zanima, če je kateri od vas ta test pokazal nosečnost pred pričakovano M, in kakšne izkušnje imate s tem testom.

Tople sončne pozdravčke vsem:sloncek:

mala važička -> Baby check (20.5.2005 11:30:29)

jaz sem naredila test z istim testerjem ampak na dan ko bi morala dobit M, pokazalo je :roza:, tako da bi na tvojem mestu še mal počakala, če pa ne moreš pa kar probaj saj niso dragi.

Katja

Lana_s -> Baby check (20.5.2005 12:24:19)

Počakaj na dan, ko bi morala dobiti M. Jaz sem takrat v sredo delala Romed test (v petek-soboto pa bi morala dobiti M) in je bil negativen. V soboto sem naredila Baby check in je bil pozitiven, tak da malo še počakaj mogoče pa bo. Držim pesti.:miska::miska:

rozi81 -> Baby check (20.5.2005 12:33:00)

jaz sem po nesreči nredila test en teden pred M ( sm glih ta zadnjo :hudicek: pozabla napisat kdaj je bla pol sm šla pa na približno) in mi je vseeno poklazal da sem :nosecka: čeprav je bil cel teden prehmalu.
No pol sm pa ugotovila točno kdaj bi moglo bit sam pa čez en tedn še enkrat naredila in.....
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kaj naj rečm še en mesec.

Ful sm bla vesela.

LP S:nosecka: in :duda: 35t

SOONka -> Baby check (20.5.2005 16:28:05)

punce ne hitet! Treba je pocakat na izostanek M!!!

kimi -> Baby check (20.5.2005 18:48:15)

Verjetno je kakšni pokazal pozitivno če je imela dovolj nosečniškega hormona. Naredi ga še po izostali M

cleopatra -> Baby check (21.5.2005 11:51:42)

jst sm ga nardila prej pa ni nič pokazal, po izostali M pa je pokazal :roza:(sej zato sta pa dva notr-za ta hude firbce:))

cleopatra -> Baby check (21.5.2005 11:52:11)

je pokazal :roza: mislim

Stran: [1]