Anonimen
|
Bom še jaz nesramna. očino ste vse blond in ozkogledne in ne razumete prav ničesar. Ne jemljite vsega tako zelo osebno. Ne govorim o TVOJEM otroku, ampak o trendu. Sem že STOKRAT povedala, da je super fino fajn, da so RA in ostali terapevti za tiste, ki jih res potrebujejo. Je pa postal trend in verjemite, da jih to čedalje več izkorišča, če se seveda da. Ljudje zelo izsiljujejo in podkupujejo. Odprite oči, ljudje. Ko boš pa ti res kaj rabila, pa na račun tistega, ki hlini, ne boš dobila nič. A smo si sedaj na jasnem, kaj sem želela povedati. Samo o tem sem želela mnenje, o ničemer drugem. Želim pa tebi in vsem ostalim, ki imate težave z dojenčkom, da bo vse v redu in da bo čez par let prvak v tenisu. Malo se hecam, želim pa vsem otročkom vse najboljše. Res ni treba biti tako osoren in povejte svoje mnenje, osebno izkušnjo, ni pa treba ozkogledo in egoistično gledati na svet. Nisem pa z besedo "moderno" ciljala na otročke, ki terapije potrebujejo, bog ne daj. Tudi nisem rekla, da se tebi ne da ukvarjat z otrokom, je pa realnost, da se nekaterim pač ne da ukvarjat z otroci ali ne vsaj v taki meri, kot bi si jo otrok želel. raje kupijo DVD in posadijo otroka pred tv, potem se pa čudimo, zakaj dvoletniki že nosijo očala. Pa res nazaj k temi: Lupinica je avtosedež do določeni starosti otroka, avtosedež pa je namenjen vožnji v avtomobilu, zato je tudi tako oblikovan. Če otroka kdaj pelješ v tem namesto v košari, ne bo krize, je pa za sprehode namenjena košara ali pa športni del. Če greš na daljšo pot, je vsekakor priporočljivo otroka vmes vzeti malo ven. Vsaka stvar je za nekaj narejena, se pa strinjam s tem, da so najboljša tla ali pa postelja.
|