|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
20.5.2005 7:12:48   
CIPRESA
Pa bom danes spet jaz ta zgodnja julija.

Sem ful vesela ko sem danes vidla sonček zunaj in komaj čakam da grem na sončka da me malo pogreje. Ker tole mislim da ni bilo nič kaj podobno koncu maja, ker pri nas je bilo zelooo hladno in še po hribih je zadnje dva dni spet padel sneg....groza!!!!
Tko da bo danes malo več stopinj. Še vedno ne vem ali grem lahko malo posončit mojega trebuščka pa mislim da lahko samo tolk bom gledala da me ne bo opeklo in da ne bomo predolgo. Ampak kakor pravijo ne bo nevem kako toplo samo tam do 23-26 stopinj.

Drugače pa je z nama z :duda: še vse v redu, malo imamo povečan izcedek to pa po moje zato ker sem malo prehlajena,itak imam pa drugi teden v četrtek pregled in bomo videli kaj bo povedala ginekologinja. Me je kar malo strah...pa mislim da ne bo nič narobe in da bomo brez problemov prikorakale do 40t. JAZ ŽE KOMAJ ČAKAM da vidim našo pikico.

Trebušček ima pa obseg že 102 cm, sva spet zrasla za 2 cm, pa pomoje se bo še kar večalo in večalo.

LP vse, julijam in veliko sončka CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
20.5.2005 7:27:53   
anckabancka
Še jaz, na hitro, preden šibam v službo. Ja, po novem spet dela (sem včeri pisala pri julijkah, ne vem če je kera brala).

Sem ful vesela, ker sva včeri končno kupila voziček in vse kar paše zraven. Ko pridem domov, ga bom šla sestavljat in občudovat...

Drugač pa upam, da bom preživela še teh par dni v službi, preden se me usmilijo in mi celo mogoče dajo dopust, ki mi pripada.

Na žalost se mi mudi, zato bo m bolj kratka in se že poslavljam...

Anči :muca:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
20.5.2005 7:28:22   
bobek05
Dobro jutro, Cipresa...

Sem ravno odgovarjala puncam na eno temo (ki so jo odprle na Anejevo sobico) in premišljevala ali bom danes zjutraj spet prva... Pokonci sva od 6h (danes mu očitno spet ni do spanja...).

Včeraj sem začela prati Anejeva oblačila, pa danes še plenice za široko povijanje.. Ful se že vsega veselim, malo sem vznemirjena, po drugi strani pa me kar črviči (strah pred neznanim)...

Zaradi izcedka se ne sekiraj. Jaz imam sedaj tudi malo povečanega, pa mi je pred 10 dnevi na pregledu rekel, da je to čisto normalno (DOKLER ne peče ali srbi!!!, ker potem lahko gre za kakšno vnetje) - mislim, da je to zaradi hormonov...

Tudi jaz sem danes nekam boljše volje zaradi sončka..

Trebušček je.. čakaj.. še vedno 114 cm. Malo stoji, pa spet malo raste. Baje, da se bo v zadnjem mesecu spet povečal :zmeden: ...

Se še kaj oglasim..

Bobek + Anej 33t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
20.5.2005 7:28:57   
Dari
Jutro!
Danes sem vstala že pred peto - sem mogla :love: peljat v službo, ker rabim avto. In zunaj je bla megla in fuul hladno. Ampak zdaj se pa že kaže sonček in komaj čakam teh 26 stopinj, ki jih napovedujejo :bravo:.
Sicer pa smo tudi mi OK. tko se mi zdi fino, ker je :duda: cel dan aktiven, no zvečer ko mu z atijem malo nagajava pa sploh.

:bravo: Meceno za opravljeni izpit in ančkabančka :(( da so tko nesramni. Saj tud mene je strah, ko grem po hodniku, da se mi bo kdo začetel v trebuh. Le da jaz delam na predmetni stopnji in tam se eni že povornh veliki ;).

Veste da kar ne morem verjet, da se naš dan tako hitro bliža. Se mi zdi, da bo potem, ko grem čez 14 dni na dopust, vse potekalo še hitreje. Da bomo kar naenkrat sredi julija in bo treba it rodit. Me mal stisne, če pomislim. Pa saj bomo z lahkoto, a ne?

LP + ogromn tanartaveč sončka :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
20.5.2005 10:21:38   
malika
Hojla!
meni pa je včeraj uspelo kupit oblekce za domov iz porodnišnice :bravo: , ful sem vesela in se že perejo :) . Kupila pa sem jih kar v Mothercare, pa niti tako drago ni bilo; majčka hlačke in jopica 5.200 sit. Danes pa grem še po body,nogavičke in kapico. Pa eno dekico za v voziček, bi rada dobila v svetlo rumeni barvi, ampak je nikjer ne najdem. Mogoče jo bom morala še sama naredit.

Greste kaj na morje? Mi gremo nekje v prvem ali drugem tednu junija in to kar v Žusterno. Tam imajo super bazenčke in igrala za našega velikega razgrajača, pa še Koper je tako lepo mesto. Upam, da nam bo všeč. No pa tudi Izolska porodnišnica je blizu za vsak slučaj :)- .

Zdaj sem ravno dobila vabilo iz CSD, ker so izgubili mojo dokumentacijo za paket. Ful sem vesela, ker moram zdaj še 1x do gin, po potrdilo in spet čakanje v vrsti,... dajo kaj odškodnine?:)-

Uživajte na sončku

Aja, štajerke :kava: , midva se vam ne bova morala pridružit, ker ima Vito tako rutino, da ob 10 ravno zaspi in potem spi najmanj do 11.30 ali kakšne pol urce dlje. Pa kdaj drugič, ko bomo že vozičkarice :)-:bravo:9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
20.5.2005 10:23:27   
Anonimen
Julije drage :rozica:
Se oglašam ZADNJIČ iz službe :bravo:

Pa sam neki mi ne gre v glavo :zmeden: Bobek, a je res tvoj mali 2,5 kile težek :zmeden:
Kje sem to prebrala?
Al sem sanjala? Mal zmedena :zmeden:
A ni to mal velik :zmeden:
Moj ima kilo sedemsto pa je to popolnoma normalno. Pa, da upoštevamo tud to, da ima moj mož 198cm pa jaz 170cm...tko, da ....ne štekam :zmeden:

Cel vikend bo sonček :bravo:
Pa bomo imeli piknik :bravo:

Uživajte drage moje, jaz grem pa še mal delat, da ne bodo rekli, da se sam zafrkavam zadnji dan :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
20.5.2005 10:30:21   
bobek05
Če ima ravno 2,5 kg ne vem. Meni je v sredo G rekel, da je velik oz. težak za dopolnjenih 36t (o gramih pa ni hotel govorit), sem pa potem v reviji prebrala, da naj bi otrok v dopolnjenem 36t tehtal okrog 2,5kg (saj pol manjka do 40t še samo 4t, a ne?)...

Tako, da ne vem... Pa tudi glavico je imel večjo kot bi jo naj imel v (še ne dopolnjenem) 34t.. :zmeden:

Meni so že v 24t težili, da je otroček (pre)velik in me pošiljali na test za nosečniški diabetis (pa je bil neg.), tako da ne vem. Takrat je G rekel, da je možno, da samo malo prehiteva v rasti in da se bo to umirilo, pa se očitno ni :zmeden: ...

Jaz sem bila čisto normalen dojenček (3025g in 50cm), moj mož pa 4300g in 55cm... Pa je rekel G, da to tudi lahko vpliva :zmeden: Zakaj pa ni po meni, pa ne vem.

Sem te Tinka, še bolj zmedla????

Bobek + :duda: 33t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
20.5.2005 10:33:57   
Anonimen
:)- bobek, nisi me še bolj zmedla, ampak...sej boš prej rodila, a ne?

Mogoče so se pa samo zmotili, pa si v resnici zanosila mal prej :zmeden:

No, upam, da bo vse okej :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
20.5.2005 10:57:12   
bobek05
Joj Tinka, o tem ali so se zmotili pri PDP smo debatirali že v 24t, ko me je G pri UZ najmanj 3x vprašal če sem prepričana o prvem dnevu zadnje M - in moj odgovor: 100%. M imam redne (že od 10 leta starosti - pa potem menda imam nekaj pojma o njih?!) in VEM, da pred tem nisem zanosila (pa otrok je bil čisto normalen v 12t..).. Začelo se je kasneje - v 24t.

Zdaj sem že v tretji reviji zasledila, da je pri dopolnjenih 36t otrok težak okrog 2,5kg.. :zmeden:

Če bom rodila prej? Pojma nimam... Odvisno kdaj si bo hotel ven, ker ne verjamem, da bodo porod sprožili kar sami.. Kako ga bom spravila ven, je pa čisto druga zgodba.. :((:(( Me je kar malo strah.

Pa še to - poleg tega, da je (pre)velik, je še narobe obrnjen, tako da ne vem, koliko je pametno, da pride prej ven, ker bo potem CR... Zdaj bodo čakali do 37t, ampak me kar skrbi, ker je tako velik in je po moje še manj možnosti, da se bo obrnil... :zmeden:

Bomo videli, kaj bo rekel G čez dobra 2t, ko imam spet pregled... Verjetno nič - moj osebni G (UZ mi je delal drugi), se sploh ne sekira, da je moj :duda: malo večji - za njega je to NORMALNO odkar je videl mojega moža...

Bobek + :sloncek: 33t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
20.5.2005 10:57:16   
malika
U potem pa je to velikan :bravo:

A ve katera kaj je z našo Petro CBU. Se mi samo zdi, a se res že nekaj časa ni oglasila?:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
20.5.2005 11:00:44   
bobek05
Meni pa se je zdelo, da je bila par dni nazaj na forumu, ampak nisem prepričana :zmeden: ...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
20.5.2005 12:43:21   
pravljica
malika ti pa kar cotke v album, da vidimo :bravo:
takšne svetlo rumene dekice sem pa zadnjič glih v emporiumu, v mothercare gledala...tiste iz flisa...pa niso se mi zdele drage, v 2 velikostih...taka bledo rumena je - vem, ker jaz pa tako živo rumeno ali rdečo iščem...al pa črno :zmeden:, pa je blo vse, samo teh treh ne

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
20.5.2005 14:13:15   
Dari

A v Lj je tudi ta trgovina Mothercare? Očitno imajo kar veliko lepih in ne tako dragih stvari, če pa vse nekaj tam dinarčke zapravljate ;). Midva pa spet čist brez dinarčkov, do moje plače pa še 14 dni :((:((:((. Glih za kruh bo še. Ampak ko sem bla danes v Lj in sem šla mimo Benetona sem mogla mal noter pokukat, tko da sem zdaj vsa bolna od tistih cortiš stvari zame in za :duda:. Bomo pa naslednji mesec spet kaj novi.

Petra pa se res že nekaj časa ni oglasila. se mi zdi. Pa ja ni 2 meseca prehitela :zmeden:. No, čeprav pri dvojčkih...

LP :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
20.5.2005 17:34:21   
Romcka
halo julije:)
jaz bi pa malo se eno drugo temo odprla...bojda sem RH negativna in moja G je to spregledala...v 28t bi morala dobiti neko inekcijo, da ne slucajmo moja kri skodovala bejbiju...in potem sem malo zamorila moji G, da kak to, da ni to opazila (ker sem namrec ze Decembra dobila izvidem za katere nisem vedla!)..se kr ni hotla pogovarjat...kao da je zaj vse OK in da dva tedna se ni tok razlike in je sla ven...pol pa sem se morala s sestro menit....TOOO MUCH:) privatnica pa taka...kje je kak oprostite ali kej podobnega...pa vedno neki kraca v materinsko, pa nc ne vem zakaj se gre...res rabim novega G...zaj bos ze ze zdrzala do konca nosecnosti....samo a ni groza, ko si prvic nosec in pojma nimas o nicem, pa malo beres revije in vse mame te prestrasijo..pol pa se G ne ljubi nc razulagat:) no danes malo depresivno pisemece...bo ze..vinekd in soncek, pa bo:)
uzivajte
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?