bobek05 -> JULIJKE (20.5.2005 10:57:12)
|
Joj Tinka, o tem ali so se zmotili pri PDP smo debatirali že v 24t, ko me je G pri UZ najmanj 3x vprašal če sem prepričana o prvem dnevu zadnje M - in moj odgovor: 100%. M imam redne (že od 10 leta starosti - pa potem menda imam nekaj pojma o njih?!) in VEM, da pred tem nisem zanosila (pa otrok je bil čisto normalen v 12t..).. Začelo se je kasneje - v 24t. Zdaj sem že v tretji reviji zasledila, da je pri dopolnjenih 36t otrok težak okrog 2,5kg.. :zmeden: Če bom rodila prej? Pojma nimam... Odvisno kdaj si bo hotel ven, ker ne verjamem, da bodo porod sprožili kar sami.. Kako ga bom spravila ven, je pa čisto druga zgodba.. :((:(( Me je kar malo strah. Pa še to - poleg tega, da je (pre)velik, je še narobe obrnjen, tako da ne vem, koliko je pametno, da pride prej ven, ker bo potem CR... Zdaj bodo čakali do 37t, ampak me kar skrbi, ker je tako velik in je po moje še manj možnosti, da se bo obrnil... :zmeden: Bomo videli, kaj bo rekel G čez dobra 2t, ko imam spet pregled... Verjetno nič - moj osebni G (UZ mi je delal drugi), se sploh ne sekira, da je moj :duda: malo večji - za njega je to NORMALNO odkar je videl mojega moža... Bobek + :sloncek: 33t 5/7
|
|
|
|