Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:41:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea- a una zadeva,senčnik sam stoji,al ga morš kj v tla zabit k šotor.... ena kolegica je na netu najdla take k so bli včasih na top shop....k ni nč za sestavlat ampak se sam tko skup zvije v torbo.....sam ga ne morš kr tko naročit....majo sam tko za firme, k jih je minimum 16 v paketu misliš tele http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/calobra.htm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:42:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? kolumbo dej povej česa ti ne obvladaš plis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:29
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober večer...kaj sem zamudila..??? Grem vas brat nazaj? Kje je naša KOLUMBO? šimeta sekira ziher
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:56
|
|
|
|
tanci29
|
claud-zmenjeno prletim po tebe....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:45:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:45:18
|
|
|
|
claud
|
katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:46:36
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo a teb comp zapiska če kdo tvoje ime zapiše tuki gor ...takoj se javiš a lohk zvem za kakšno snemanje se mente...nek dvoboj al kaj...a pol lahko tud navijačice pridemo ke...bomo ful navijale v krilu ki je glih tolko da je čez rit, v majčki do popka, cela svetleča z onimi snopi v rokah
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren to je mreža za zrečenje:) sej men se tud zdi da so mal pretiraval sam je namenjen temu kao za na plažo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:14
|
|
|
|
sunny24
|
I am back... Kaj pa rabiš za plonkat? Moj sistem: 1. formule: s navadnim svinčnikom jih napišeš na nohte 2. teorija: krilo pa na stegno nalimaš al pa direkt na stegno pišeš; obuješ japonke in plonk nalimaš na podplat pod peto, prekrižaš noge in veselo bereš! Sicer sm pa jst plonkala samo ta brezvezne izpite, ta glavne sm znala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea- a una zadeva,senčnik sam stoji,al ga morš kj v tla zabit k šotor.... ena kolegica je na netu najdla take k so bli včasih na top shop....k ni nč za sestavlat ampak se sam tko skup zvije v torbo.....sam ga ne morš kr tko naročit....majo sam tko za firme, k jih je minimum 16 v paketu A imaš slučajno link. Tale naš ima zelo močno blago, pa še temno je, se nič skozi ne vidi, tako, da bova z Onasisom lahko tudi . Pa zelo hitro se sestavi. Je pa res, da je dolg 220 cm. Ampak če dam oba not spat, pa še kramo namečem, bo še premajhno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:22
|
|
|
|
claud
|
pupka no sj s tanči si deliva kulikopter tko da važn da je za enga plac
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:48:08
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:48:17
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo, da se ne boš pozabla na seznam visat za kampiranje pri vandame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:38
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema Za kulikopter pristat maste pa cele biljenske griče na razpolago, tako, da ne bo blema!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren to je mreža za zrečenje:) sej men se tud zdi da so mal pretiraval sam je namenjen temu kao za na plažo mi zgleda čist polivinilast....a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI jaz temu pravim fovšija do pameti:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:50:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ko smo lih pr podobnostih...Gaja ma učke po meni-obliko, barvo od nevem koga, usta pa od mojega. Za nos bomo še vidli... Mogoče pa od poštarja..
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:51:36
|
|
|
|
kaja02
|
UHHHH PA STE RES ČVEKE!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:52:15
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI jaz temu pravim fovšija do pameti:) Mene so pa bolj zanimali pubeci, tak da sem hitro končala z faksom- še preden sem sploh začela. Tak da recimo da sem zdaj dipl. mama
|
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)
z umetnimi popadki, hitro (
8%)
z urgentnim CR (
15%)
spontano, počasi sem se odpirala (
15%)
sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)
sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!