Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:09:43
|
|
|
|
claud
|
pupka-Joj te podobnosti..... od mojga sorodniki kar naprej govorijo kok je njemu podoben....al na slikah sm vidla da je bil on ful buckast pa čist blond a tamala čist kontra njemu Verjamem ja da je težko ja tole na razdaljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:10:16
|
|
|
|
Pupka
|
hudičev FB Nima danes... brez panike prosim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:11:00
|
|
|
|
Pupka
|
o
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:11:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hudičev FB Nima danes... brez panike prosim vam jst pravm da je fb od
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:12:36
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Verjamem ja da je težko ja tole na razdaljo FALA, FALA bo kmali bolje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:13:47
|
|
|
|
Katjusa
|
takole pa mi po novek kopamo otroke..... (mi2 sploh nimama več nič za delat )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:20:46
|
|
|
|
sunny24
|
Sm malo poniknla, k se je Gaja odločla, da je še malo lačna... claud, ja, full jo ma rad! Itak, pikica njegova! pupka, kaj pa tebi dogaja??? katjusa, ooooo, to si pa fajn porihtala tvoja dva pikeca!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:22:41
|
|
|
|
sunny24
|
Ko smo lih pr podobnostih...Gaja ma učke po meni-obliko, barvo od nevem koga, usta pa od mojega. Za nos bomo še vidli...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:24:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober večer...kaj sem zamudila..??? Grem vas brat nazaj? Kje je naša KOLUMBO?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:26:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ko smo lih pr podobnostih...Gaja ma učke po meni-obliko, barvo od nevem koga, usta pa od mojega. Za nos bomo še vidli... lopov mali....že zdj krade larissa ma pa moje lase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:26:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober večer...kaj sem zamudila..??? Grem vas brat nazaj? Kje je naša KOLUMBO? šimeta sekira
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:27:54
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot vandame ooooh, jaz sem ti pa fous. ti torej zivis nekje v hribih, v katerem koncu bohinja pa?. jest bi tud. ne pa tale blok ... upam da vsaj enkrat do ene bajte pridem. [/quote) Pod Pokluko spodaj. Sta dve vasi Gorjuše in Koprivnik.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:28:52
|
|
|
|
vandame
|
a ste šle že vse spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:29:55
|
|
|
|
vandame
|
a ima kera idejo kak nej jutr na izpitu plonkam. K pri dvema razgrajačema se nism mogla nč učit pa mam jutr izpit. zej pa rabim eno idejo kak naj plonkce naredim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:30:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF KDAJ BOSTE V ODDAJI? Da bom gledala in navijala . Še ne vemo, ker smo snemanje prestavile na enkrat po dopustih. Bomo itak sporočile kdaj bomo šle. Rabimo pa še eno rezervo, torej eno ki ne doji in bo na snemanju cel dopoldne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:31:22
|
|
|
|
claud
|
mlea- a una zadeva,senčnik sam stoji,al ga morš kj v tla zabit k šotor.... ena kolegica je na netu najdla take k so bli včasih na top shop....k ni nč za sestavlat ampak se sam tko skup zvije v torbo.....sam ga ne morš kr tko naročit....majo sam tko za firme, k jih je minimum 16 v paketu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:32:34
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame a ima kera idejo kak nej jutr na izpitu plonkam. K pri dvema razgrajačema se nism mogla nč učit pa mam jutr izpit. zej pa rabim eno idejo kak naj plonkce naredim krilo obleč, plonkec pa na nogo nalimi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:33:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: SURF KDAJ BOSTE V ODDAJI? Da bom gledala in navijala . Še ne vemo, ker smo snemanje prestavile na enkrat po dopustih. Bomo itak sporočile kdaj bomo šle. Rabimo pa še eno rezervo, torej eno ki ne doji in bo na snemanju cel dopoldne. kaj je kakšna odpovedala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:35:31
|
|
|
|
tanci29
|
naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:36:39
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: piskot vandame ooooh, jaz sem ti pa fous. ti torej zivis nekje v hribih, v katerem koncu bohinja pa?. jest bi tud. ne pa tale blok ... upam da vsaj enkrat do ene bajte pridem. [/quote) Pod Pokluko spodaj. Sta dve vasi Gorjuše in Koprivnik. ooo, nice, tam smo veliko kolesarili preden se je martin rodil. upam da bomo se kdaj. sicer pa midva obozujeva pokljuko, sploh poleti, ko je tam res prijetno hladno.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:36:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:38:53
|
|
|
|
claud
|
tanči-ja res je dobrovoljček...sj sploh ne vem če zna res jokat mene prej pober s kulikopterjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:39:14
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo a teb comp zapiska če kdo tvoje ime zapiše tuki gor ...takoj se javiš a lohk zvem za kakšno snemanje se mente...nek dvoboj al kaj...a pol lahko tud navijačice pridemo ke...bomo ful navijale
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:41:32
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore
|
Napoved spola?qloqAli vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?Da (
45%)
Ne (
44%)
Nevem (
11%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!