|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IŠČEJO SE NAJBOLJŠE IDEJE :)))
19.5.2005 21:17:01   
Anitka
Neni :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate in nagrada................ upam, da bo, saj vemo kaj, a ne? :miska::miska::miska::miska: Pa obvezno poročat.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.5.2005 21:20:24   
Anonimen
Še ena ideja.... vsaka ko bo nečakala... naj zorganizira takrat piknik ki bo trajal cel teden..... pa bote ziher pozable.....8)

(No, jz bom govorila ideje... vi pa uporabite kar bo uporabnega....a prav!:)- )

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
19.5.2005 21:21:32   
ZARA
:bravo::bravo: Evoooo,neni 1 mesto - zaenkrat!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.5.2005 21:23:30   
Anitka
O ideji bom pa ponoči razmišljala in vam sporočim jutri, a prav? ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.5.2005 22:04:07   
GoYa
he he
me zanima, kdo bo odklopil tik pred M. vse razmišljamo o tem. še jaz, ko vem, da skoraj ni šans. ampak člouk pa vseeno lahko upa, a ne. jst bom še naprej. sam panike pa ne zganjam...ker mi itak nikoli ne zamuja....zaenkrat :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.5.2005 22:07:54   
Gina
Joj, punce, jaz bi vsaki tako zelo privoščila enega :duda:. Iz vsega srca.
Jaz samo nekaj vem, če si nekaj zelo želiš in verjameš, se to izpolni. Vendar moraš tudi vse narediti v tej smeri, da se bo. Čisto vse, kar je mogoče. In jaz verjamem, da vam bo uspelo. :):):)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.5.2005 22:12:48   
pika74
I'm back 8)

DN narjena :)-

neni na 1. mestu zaenkrat vodi :bravo::bravo::bravo::bravo:

a mamo kšno na 2. in 3. mestu?

Je ni a?

Šiške :)-:)-:)-

neni - nč ti ne bomo morile in težile. Ko se boš odločla, da je čas za test boš že sama vedla. Kar bo pa bo. Ne bom pisala, da držim pesti, ker je samoumevno. In ne bom pisala tega tud zato, ker to potem samo še poveča histerijo (pa smo spet pr maternici - ane GoYa :)- ).

Sej vem, neni je kul - ;)

Ideja s piknikom za cel tedn se mi dopade.
Petje se mi tud dopade - sam ne vem, ktera bo tazgornjo terco pela :)-:)-:)- (aljča a si mela v mislih kšno Karmen Stavec s tisto nanananana:)-:)-:)- )

anitka - važn je, da se ne damo več ujet v pasti tega ugibanja - a je al ni in upanja v prazno. Je škoda naših živčkou.

Tud RR ni namenjen takim grdobam, kot je M. Preveč pozornosti ji posvečamo. Ni vredn.

motovilčica še kšn predlog prosm 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2005 0:00:45   
piščanc
jest pa vsem želim, da bi čimprej dobile svoje :duda:

pa en predlog, preden naredite test en hiter sex :sloncek:, pa bo mogoče laže

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2005 6:37:07   
pika74
to je pa do zdej najboljš ideja :bravo::bravo::bravo::bravo:

dejmo punce, še mal nakraužlat možgančke in ideje na plan :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.5.2005 6:47:54   
Maša26
Dobra tema :bravo:

Res smo pa vse različne. No, npr. jaz :) Imam občutek, da sem zadnji teden razcepljena osebnost ;) V resnici ne pričakujem :nosecka:, po moje že zato ne, ker se tako navadiš, da kljub vsemu prej ali slej pride :hudicek: in je vse drugo samo fantazija. Sanje seveda ostanejo in ko sem sama, si čisto preveč zamišljam situacije ob tem, kako bi/bom povedala :love: in kako bova potem oba vesela.

Drugače pa jaz delujem po principu, pričakuj najslabše in boš to laže prenesel, če bo pa dobra novica pa itak terna! Jaz se že v šoli nisem rada spodbujala v stilu saj bo saj bo ampak sem bila boljša, če sem si rekla, ah kar bo pa bo, če bom padla, bom pa padla. Tako da ne morem tega.. joj ta mesec pa vem da bo, mora biti.. pa če cel svet pesti drži :)-:)-:)- Poskušam se veselit česa v bližnji prihodnosti, ki nima veze z :nosecka: in malo športat in kupit kaj za stanovanje ali zase. Skratka, ogromno je stvari, ki nimajo veze s :duda: in se jih prav tako veselimo. Ali pa it na kakšen žur, pijačo in piti tudi ALKOHOL - v majhnih količinah, ker itak NIsem noseča. In se zabavati kot v časih pred ˝načrtovanjem :duda:˝! Samo pri miru ne smem bit, dogajat se mora :)-:)-:)-

No, to še ne pomeni, da ne iščem znakov, ampak sedaj sem se že naučila, katerih milijon znakov ne pomeni :nosecka:;) Me pa vsak mesec preseneti kakšen nov, za katerega šele naslednji ciklus vem, da ni znak :)-:)-

Ko pa pride :hudicek:, sem je pa nekako tudi vesela, saj pomislim, no, vsaj prišla je, mi je ni treba čakat 55 dni ali jo priklicat s tabletami. To je moja tolažba.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.5.2005 7:03:17   
pika74
maša dobre ideje :bravo::bravo::bravo:

se mi zdi, da bo treba nardit en seznam za prvo pomoč ob paniki :)-

a se ktera javi?;)

Punce, tele ideje (od vseh tuki na tem postu!) bo treba nekam napopat, pa magar med recepte.:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.5.2005 7:55:13   
sonček76
Bravo Pika:bravo::bravo:
JST SE FUULL STRINJAM S TABO!!;)
Tudi meni gre počas že na živce vsa ta zadeva, saj je jasno da si vse neznansko želimo bebiko:duda:,ampak več kot da delamo na tem,več ne gre.
Jst sem se najbolj sekirala prvih 5 mesecov, potem sem pa rekla zdej pa dost......sem imela pred kratkim celo ss pa niti nisem bila razočarana, ker vem da bo enkrat bebika, 100% BO!!:) Mogoče mi bo morala medicina kaj pomagat pri tem, ampak na koncu vem da bom imela :duda: tako al drugače. Pa ne samo eno!!:bravo:

Zato, punce dost je ugotavljanje takih in onakih znakov...ko bo zamujala...naredimo test in :bravo::bravo:

Lep dan vsem!!:angel::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.5.2005 8:19:47   
Anonimen
Jst tud sam navijam tle...za vse...ni važno, kera bo prva, sam da boste vse na vrst :bravo:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
20.5.2005 8:24:31   
Anonimen
Ali kot pravijo Dan D (upam, da poznate najboljšo slovensko pop rock skupino:)- ):

Le naprej, ne glej nazaj....

To bi morala bit vaša himna. ;)

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.5.2005 8:56:53   
Anonimen
Jest sem tud ZA...Se pridružim al bini:bravo:
Sej vem,da sem jest že aut,za mano je že pol življenja pa kopica otrok.:love:
Ampak res je več ko misliš bolj kot jamraš,slabše je,vsakomesečna razočaranja tud slabo uplivajo.
Jest vam res vsem iz vsega srca želim,da se s časom uresniči vaše poslanstvo:duda:na bilo kakšen način.

Le naprej,ne glej nazaj......;)

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
20.5.2005 9:06:01   
Linda25
Punce,

a ste gledale včeraj Trenja?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.5.2005 10:09:41   
larisa

O Pika kako zelo prav imaš glede vsega tega. Meni se je zgodil preobrat, ko sem se srečala z prijateljico ki je dolgo živela v tujini in sedaj ko je prišla nazaj mi je razložila njuno zgodbo:((. Torej 2,5 leti sta se trudila priti do :duda: in vedno zatrjevala vsem nam da ne rezmišlja stalno o tem, da uživa življenje da :sloncek: zaradi užitka in ne za :duda:,....v glavnem tako kot vedno zatrjujemo mi tle gor. No potem pa je končno zanosila s pomočjo medicine in celo nosečnost je bila kot :rozica:, srečna, in oh i sploh, potem pa je prišel dojenček in dojenček je malo zrasel in takrat sta nekega dne z možem ugotovila da sploh ne :sloncek:, ker ne delata :duda:, čeprav sta mislila da sta prej:sloncek: iz užitka...da sedaj ko ne čakata na :modri: ostaja praznina, da sta posvetila ''ves'' čas le temu, potem pa je kar naenkrat zazijal prepad, kaj imava sedaj skupnega, kakšni so sedaj najini cilji,....in verjemite ni jima bilo lahko in skoraj sta šla narazen oziroma še vedno je možnost da gresta. Po tej zgodbi sem se zamislila in ugotovila da počnem prav isto in takrat so šli možgančki sami na OFF in sedaj sem navadna punca ki sexa takrat ko ji paše, pije alkohol-žura, teče, rola, kolesari,...v glavnem naredi tudi kaj nepredvidljivega, kar prej nebi-ker morda bi bila lahko noseča!!!

Punce tudi forum nam sicer zeloooo pomaga a hkrati nas tudi opominja na te naše težave, na vso hudo željo po :duda: in ko ti enkrat uspe vsaj za en dan pozabit na RR si na OFF. To pa tako sede!!!
Upam da me bo nekaj časa držala ta odločitev:ups:
LP punce

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.5.2005 10:28:45   
Anonimen
Da vam povem eno zgodbo-resnično.Marsikatera bo mnenja.da je pretiravanje,pa nič zato.le dokaz da upanje vedno zadnje umre.
Par poročen že štiri leta,velika želja:duda:
Pa se v štirih letih nič ne zgodi.Dasta čez vso kalvarijo preiskav,končni rezulatati:nič ni narobe,da ne bi mogla imeti otrok.Vendar,jih ni.
V rejo vzameta malega fantka.Vendar samo v rejo medtem pa premišljujeta o posvojitvi.
Enajst let je minilo od tistih čakajočih dni,kdaj bo:duda:Čez tri mesece se jima bo rodil šesti otrok.Najstarejši ima enajst let namlajši eno leto.

Torej zaključek:vedno je upanje živo,nikoli ne veš kdaj bo presenečenje,sam pretiravat ne lepo prosim:)-

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
20.5.2005 10:56:11   
tinkamiška
U vidim, da delate skramenski načrt proti :hudicek:M.

Ne nimam ga, ne vem, če se ga da nardit. Jst lahko samo povem, da meni tisti zadnji teden nikakor ni uspelo, da bi se odklopla in poslala misli kdovekam. Sem počela vse živo, če je bil vikend vmes sva z možem cel dan laufrala okrog, ampak meni je šlo samo eno po glavi, sem ali nisem.

Pomagalo mi je, da sem tule na RR iskala razne podatke in jih posredovala tistim, ki so za to prosili, stiskala pesti za vse ostale, jim svetovala glede znakov in ne vem kaj še. To me je najbolj zamotilo in prav fajn sem se počutla.

Glede svojih znakov, pa takole nisem jim več verjela, enostavno sem se začela sama sebi posmehovat, kot na primer, večje joške, pa kaj še, nič posebnega, a da lulat sem šla pa že tolikokrat, ja kaj mi pa je, sej že cel dan pijem kot žolna,...enostavno jih ni bilo, znaki za mene niso več obstajali. In celo zdržala sem s testom v predalu en dan dlje, kot sem si prvotno zastavila plan. In nikomur nisem govorila o svojih znakih, mi je blo nerodno pred samo sabo na glas povedat kak znak in je nekako šlo dan za dnem. In veliko žvižganja je blo doma, vsakič, ko je prišla nadležna misel, sem žvižgala...bogi možek:)-:)-:)-

Torej, mislim, da lahko vsaka pri sebi malo štopa euforijo in pričakovanja, ja pričakovanja so najhujša, jst bi jih nekam poslala, ker zmeraj, ko nekaj pričakuješ, si razočaran, ker nikoli ni tako, kot si si zamilslil.

Ampak jst bom še naprej stiskala pesti za vsako posebej, ker vam res privoščim in bi bila neskončno vesela poleg vas, tko, da ne bit hude zaradi:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.5.2005 11:32:43   
Anonimen
Moja mami je imela hude ginekoloske tezave, potem ko je imela mene sta sledila dva spontana splava, potem mucne preiskave in operacije, potem so zdravniki obupali, po 7 letih se je pa rodil moj brat. Jaz sem bila takrat ravno konec OS, na zacetku velik sok, cez par dni pa ogromno navdusenje, napravila sem ji poseben koledarcek, si izposojala knjigice o dojenckih, cisto sem bila vznemirjena in tudi jaz v velikem pricakovanju! Zdaj bo Tomaz to poletje dopolnil ze 11 let, joj kako hitro bezi cas, prehitro...

Se en primer,ki dokazuje, da upanje umre zadnje in da vedno obstaja moznost, zato le kar veselo naprej z :sloncek: na poti do :modri::roza: in :duda:!!!!!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!