naja78 -> IŠČEJO SE NAJBOLJŠE IDEJE :))) (19.5.2005 20:44:47)
|
:bravo::bravo::bravo: se popolnoma strinjam s tabo.ker se res uničujemo,podivjajo hormoni,s tem namišljeni znaki od lulanja do zamudne :hudicek:,pa prekratke pa predolge pa itdddddddddddddddddddddddddd. hmmmm ideje!!!?????mislim,da si vsaka prid na jasno,ko spozna v čem je fora da ne zanosi.ne velja za vse,ker enim pač v prvo,če ne v drugo. veš kaj jaz mislim ob vsem svojem znanju:::::: če so izpolnjeni vsi pogoji pri dedcu in babnici,če ni nobenih anomalij v maternici ob rednih O, in :hudicek: in ....skratka da je vse kul,do oploditve pride po pol ure po :sloncek:,ne glede na vstajanje,držanje nog v luftu,pa zjutraj pa zvečer pa na dan O,pa krvomočnica pa drekec pekec,.....ob nobeni zapori nič PCO,!!!!to je malo nazaj napisal dr.pušenjak eni punci,ko ga je sprašvala če je možno da do vgnezditve pride prej kot v 6 dneh!!! veste kaj je rekel!!!če bi se to zgodilo,bi prišlo do zanositve v jajcevodih in trala la la la la!!! in ma prav!!!! nič ni nujno da pride do vgnezditve-ene jo majo druge ne!! jaz te podpiram,ker sem šla sama čez tak šit!!! ideje:saj se lahko menmo in svetujemo,samo ne FILOZOFIRAT,kaj če je....itd.zdaj je poletje-kmalu gremo na :morje:,mogli bi zgubit par kilc,zato na kolo,in enostavno nič mislit na to.sploh ne naglas.ni vrag da če uspe bomo še prehitro zvedle da smo :nosecka:,pol pa bomo jamrale o porodu kolk boli.bejš bejš. mislim da so na svetu tudi druge zanimive stvari,ki jih lahko počnemo!!! matr sem se spucala.pa še bi se lahko.
|
|
|
|