Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 16:08:08
|
|
|
|
Stefka
|
Moja mama je v nosecnosti prebolela rdecke. Pa je vse ok z mano. Ce je vse v redu, se jaz ne bi prevec sekirala. Raje uzivaj:)-. Pa mimogrede, odlicno govoris/ pises/ slovensko. Bravo!
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 16:46:11
|
|
|
|
mehurčica
|
Moja mami je bila noseča z otročkom, ki se je v trebuščku nalezel rdečk-na mojo mamo ni šlo NIČ. Pregledali so otroka in je bilo rečeno, da bi imel 0,5% možnosti, da bi bilo z otrokom ok. Zato je naredila takrat splav.
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 21:21:27
|
|
|
|
frutka_
|
Če se z noricami nalezeš v prvem tromesečju potem naj bi obstajala nevarnost za kakšne okvare (kakšne ne vem). Predlagam ti, da pokukaš na forum MON k dr. Pušenjaku. Ti bom prilepila link pa malo pobrskaj, ker sem jaz tudi že iskala nekaj na to temo. http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/obvestilo.php Tukaj izberi podtemo in poišči. Upam, da boš našla kaj uporabnega! LP
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 21:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Se oglašam samo tolko, da te pozdravim! Kako ste? Kje se skrivate? Imaš tisto likovno šolo, o kateri si govorila? :) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?