Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako si pomagami pri zgagi 25.5.2009 8:14:08
|
|
|
|
talika81
|
težave z zgago pri nosečnosti lahko povzroči ali pa okrepi nekatera hrana oziroma pijača (npr. paradižnik, čebula česen, por, sokovi iz južnega sadja, pijače s kofeinom in gazirena pijače in druge). kako si pomagamo? izločite hrano in pijačo, ki poslabša stanje. jejte več manjših obrokov. od naravnih zdravil je priporočeno pitje Donata. magnezijeve pijače, ki povzroča hitrejše praznjenje žolčnika in puferizira odvečno želodčno zgago. pijačo pijte mlačno in pred jedjo. priporočeno je tudi, da pijačo predhodno natočite in počakate toliko časa, da se izloči CO2. (vir: Ringarajin Vodnik po nosečnosti)
|
|
RE: kako si pomagami pri zgagi 25.5.2009 10:11:14
|
|
|
|
katka11
|
jejte cim manj kislih stvari, zacinjenih . pomagajo poleg nastetega tudi orehi in dateljni. rupurut lahko vzamete samo obcasno, ker baje vsebuje dosti aluminija.
|
|
|
|
RE: kako si pomagami pri zgagi 25.5.2009 11:03:13
|
|
|
|
anci banci
|
jaz to težavo rešujem že od začetka z Donatom in moram reč da mi izredno pomaga
|
|
|
|
RE: kako si pomagami pri zgagi 25.5.2009 13:10:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz pa od 6 meseca jem rennie, ker ni nevaren, saj naredi le oblogo v želodcu. Po priporočilu ginekologinje, saj mi ostale zadeve ne pomagajo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?