|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dlake, dlake, dlakaste! :S
15.6.2009 21:29:34   
malania

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Zakaj pa ne uporabite epilatorja? Jaz si noge "pulim" že vsaj 10 let in zdaj ponovim recimo na 1 mesec (že iz navade), saj mi mogoče zraste vsega skupaj 10 dlak. Daš 1x 100 € za epilator in potem si vzameš 1x mesečno 20 min in se spedenaš. Pa nikoli nisem imela problemov z rdečico, vraščenimi dlakami in podobno. Se mi zdi, da imam z voskom večje probleme kot sem jih imela kdaj z epilatorjem, saj epilator "vleče" ven samo dlake, vosek ti pa še kožo poškoduje zraven. Sem se pa zadnjič opogumila in sem si povoskala oz. posilkepilala pazduhe user posted image . Krasen občutek - zdaj, ko je vse za mano user posted image Res je fino, ker že 1 teden nisem šibala z žiletko po pazduhah. Prej sem bila vedno vsa rdeča, vneta koža in tako, zdaj imam pa preljubi mir.

Ta odstranjevanja z laserjem in to je pa kar hud finančni zalogaj in še 100 % garancije nimaš, da ti res uspejo vse odstranit - tako so meni razložili v nekem kozmetičnem salonu. Saj sem hotela, da dobim za ta denar 100 % garancijo, da nikoli ne bom več imela dlak. Tako da sem se raje odločila za drugo metodo - občutno cenejša.

Jaz epilator mam.. ampak boli... user posted image pa sem v kopalnici po 1 uro.. pa pojem, poslušam muziko (da prikrije zvok epilatorja... kot pri zobarju) pa nič ne pomaga... user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.7.2009 1:36:05   
De Facto
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Postopek sem opravila in pred postopkom imaš že obrito z britvico in dlake enostavno ne zrastejo več ostale pa loviš v ostalih postopkih in med postopki se normalno briješ in res ne vem zakaj daješ Sumer inf o postopku katerega nisi imela.Res pa je, da svetlih dlak ni moč odstranjevati z IPl.
Še enkrat Dlake ne odpadajo in ni hrastic!!!!!

jakaracman, kaj se pa zgodi z dlacicami, ce ne odpadejo?! Npr., ce si jih nebi birla, bi dlacice ostale, ali(in slpoh ni mus, da si jih pobrijes pred tem!!!)?  Jaz sem tudi sla na odstranjevanje dlacic, t'ko da glih nisem laik...  No, hrastic nisem imela, imela sem rdeco in razdrazeno kozo se par ur po tem. Pa mene je ful bolelo! Ampak, za lepoto... user posted image   Jaz zelo zadovoljnauser posted image . Priporocam!

user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2009 8:34:06   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: malania
Jaz epilator mam.. ampak boli... user posted image pa sem v kopalnici po 1 uro.. pa pojem, poslušam muziko (da prikrije zvok epilatorja... kot pri zobarju) pa nič ne pomaga... user posted image

Ja, prvič res malo boli, ampak se da zdržat. No, zdajle sem pametna, ampak me tudi malo zvija, ker se že 1 mesec odločam, da bi šla na brazilsko depilacijo user posted image . Ampak moram pa reči, da sem si pred 1 mesecem z epilatorjem "popucala" podpazduhe in je super. Tudi zdaj grem sproti (recimo 1x tedensko), ko mi še kakšna dlaka prileze ven, kar s silkepilom čez in sploh nič ne boli user posted image . Prvič je bilo res malo bolj hudo, ampak zdaj je pa super. Tako da mislim, da se splača zobe stisnit in mogoče za začetek res 1x tedensko sproti vse dlake ven populit. Potem se pa itak navadiš in ne boli več.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.7.2009 6:52:50   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: De Facto

Postopek sem opravila in pred postopkom imaš že obrito z britvico in dlake enostavno ne zrastejo več ostale pa loviš v ostalih postopkih in med postopki se normalno briješ in res ne vem zakaj daješ Sumer inf o postopku katerega nisi imela.Res pa je, da svetlih dlak ni moč odstranjevati z IPl.

jakaracman, kaj se pa zgodi z dlacicami, ce ne odpadejo?! Npr., ce si jih nebi birla, bi dlacice ostale, ali(in slpoh ni mus, da si jih pobrijes pred tem!!!)?  Jaz sem tudi sla na odstranjevanje dlacic, t'ko da glih nisem laik...  No, hrastic nisem imela, imela sem rdeco in razdrazeno kozo se par ur po tem. Pa mene je ful bolelo! Ampak, za lepoto... user posted image   Jaz zelo zadovoljnauser posted image . Priporocam!

user posted image

halo....It's magic...they disappearuser posted image

btw...jaz sem šla, do kozmetičarke vprašat...mi je povedala, da je ona tiste dlake, ki so ji zrastle ven, lahko kr z roko populila, nekaj jih je pa samih odpadlo.....
jaz čakam,na konec nosečnosti in grem probat po pazduho....ker drugače se voskam..ampak mogoče bo to bolje,,,

< Sporočilo je popravil summer410 -- 4.7.2009 6:55:14 >

(odgovor članu De Facto)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.7.2009 22:37:39   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

IZVIRNO SPOROČILO: De Facto

user posted image

halo....It's magic...they disappearuser posted image

btw...jaz sem šla, do kozmetičarke vprašat...mi je povedala, da je ona tiste dlake, ki so ji zrastle ven, lahko kr z roko populila, nekaj jih je pa samih odpadlo.....
jaz čakam,na konec nosečnosti in grem probat po pazduho....ker drugače se voskam..ampak mogoče bo to bolje,,,

user posted image user posted image Kako že pravijo pametnejši odneha.Upam, da boš izbrala dermatologa za odstranjevanje dlak ali pa izkušeno in ne eno amatersko kozmetičarko, ki dela hraste! Ker vseeno te celoten postopek pride cca 500 eur ali več.Pa srečno tako in drugače.
user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.7.2009 9:41:55   
summer410
enako tudi tebiuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?