|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dlake, dlake, dlakaste! :S
24.5.2009 18:59:46   
malania
Joj... čisto sem ''sitna'' trenutno...
Enostavno ne vem kako naj se znebim dlak... Britje odpade, ker me naslednji dan že vse pika, pa še izpuščaje dobim. Šla sem na voskanje, pa se mi zdi da je kr hitro use nazaj pokukalo, oz. ne vem.. čudno je bilo use skupaj...
Vedno me vse srbi, potem pa se povsod praskam kot ena opica, nato sem pa še vsa rdeča... in krilo seveda odpade...user posted image

Začela sem razmišljati o laserski odstranitvi. Ali je katera že šla, da bi mi kaj več povedala...? Razmišljala, sem da bi do jeseni prišparala dinarčke in šla na lasersko odstranitev... (kolikor sem se pozanimala stane okoli 400-500€)...
Čisto sem iz sebe, vse me srbi, napačen parfum, napačno milo, napačen šampon... in trenutno sem po vsem, telesu kot da bi me kaj popikalo... user posted image .. pa še te dlake... user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dlake, dlake, dlakaste! :S
24.5.2009 19:03:22   
BUŠICA
verjetno imaš kakšno alergijo.
glede dlak pa jaz tudi razmišljam o laserju. pa nisem ne vem kako dlakava, ampak se jih znebit za vedno, zveni super.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 13:48:24   
summer410
voskanje je super....vendar se moraž držat samo tega....res je tudi jaz sem imela na začetku še, pri eni tretji odstranitvi rdeče pikice, sedaj imam pa tao malo in tanke dlake, da se nič več ne vidi, tudi pol ure po voskanju ne....
isto delam za bikini....

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 14:19:12   
summer410
pravijo, da če nastanejo velike hormonske spremembe, kot so nosečnost oziroma mena, se dlake vrnejo........(govorim o laserski odstranitvi)user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 21:59:59   
malania

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

pravijo, da če nastanejo velike hormonske spremembe, kot so nosečnost oziroma mena, se dlake vrnejo........(govorim o laserski odstranitvi)user posted image

Res user posted image
To pa ni ok...

H. Rubinstein

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 8:24:57   
summer410
ja...men je sama kozmetičarka to povedala....ona ima IPL odstranitev dlak...

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 22:27:57   
malania

ja...men je sama kozmetičarka to povedala....ona ima IPL odstranitev dlak...

A to IPL je kaj boljše? Ne spoznam se, zato vprašam...

H. Rubinstein

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2009 22:30:29   
sanja nk.
Glede na naslov sem že mislila da boš kaj odrepala user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2009 19:23:57   
malania
Dobra ta user posted image user posted image

H. Rubinstein

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2009 11:35:33   
summer410
to je neka najnovejša zadeva....ki skoraj nič ne boli oziroma manj kot laser....spušča ti pulze svetlobe v korenine dlak in te ti čez par dni odpadejo...drago je kot pes..:)))

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2009 22:23:30   
darja72
Madonca, kva vse že zdaj znajo. Kocine razsvetlit, da reve boge potlej odpadejo.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2009 22:01:00   
J.L.

to je neka najnovejša zadeva....ki skoraj nič ne boli oziroma manj kot laser....spušča ti pulze svetlobe v korenine dlak in te ti čez par dni odpadejo...drago je kot pes..:)))

aja, kakšna pa je cena?

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2009 9:40:01   
summer410
ja odvisno tu koliko si poraščena...npr,. pazduhe...so tam nekje do 5 obiskov..1 obisk 100 eurov..torej te pazduha pride tam okoli 500 eurov...men je to več kot preveč...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2009 20:40:03   
jakaracman
Jaz si nog ne bi dala z laserjem, saj je vosek povsem zadovoljiv.Vendar je fino če začneš v jeseni in noge res depliraš vsakih 3 tedne z voskom in bo do poletja že zredčeno koža mehka .IPL je bolj za podpazduhe sem si že odpravila dlake z IPl. Recimo z IPL je še primerno za bikini predel, ali pa kakšne res hude brke.Jaz sem šla recimo za pazduhe 6x.Vendar moraš čez par let ponoviti recimo 1.Bikini mi pa naredi z voskom, ki se namaže in odlušči in mi je ful OK.

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2009 20:54:19   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

IPL je bolj za podpazduhe sem si že odpravila dlake z IPl.
Jaz sem šla recimo za pazduhe 6x.

prosim povej kaj več.
kaj pomeni IPL? kje izvajajo- kozmetični salon? torej, če sem prav razumela, so te podpazduhe stale cca. 1200eur? pomeni ponoviš še enkrat in to je to? nikoli več dlak??

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2009 10:22:02   
jakaracman
Jaz sem si dlake pod pazduho odpravila z laserjem IPL.To je pač novejši laser.Čutiš, ko ti dela a da bi grozno bolelo ni.Za obe podpazduhi sem plačala 94 eure na tretma.Koliko teretmajev potrebuješ pa je odv od tvoje poraščenosti, ponavadi od 4-6, lahko pa tudi 7 tretmajev.Že po tretjem tretmaju pa imaš res fino zredčene dlake.Tretmaji se ponavljajo na cca8 tednov, tako, da ni grozen šok za denarnico.Koža pred in po tretmaju ne sme biti posončena 14 dni.Depiliraš pa se lahko na tem predelu pred in po tretmju samo z britjem.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2009 10:25:35   
tanikaa

Kdo ti je pa to zlagal? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2009 8:51:18   
summer410
ena prjatlca se jih je pravkar znebila pod pazduho..in je rekla, da ji ne odpadejo takoj......

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.6.2009 15:55:15   
jakaracman

ena prjatlca se jih je pravkar znebila pod pazduho..in je rekla, da ji ne odpadejo takoj......

Sem že jaz opisala postopek in DLAKE SPLOH NE ODPADEJO!Nehajte pisarit gluparij.Dlake se lovi v fazi rasti in potem ne rastejo več, vsakič po postopku so zredčene, mehkejše.Ostalo sem že pisala.Ne izginejo za zmerom se še pojavijo kasneje, a moraš postopek ponoviti 1x in ne več 6 ali 7x kot prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 19
3.6.2009 18:22:18   
summer410
no, da si ne boš kaj naredila.... dlake,oziroma krastice ki nastanejo po IPL terapiji odpadejo čez približno 14 dni.
na temle linku je več podatkov

http://209.85.129.132/search?q=cache:Qa-579_oKhgJ:www.wellness-center.si/html/si/laser.html+ipl+laser+ali+dlake+odpadejo&cd=10&hl=sl&ct=clnk&gl=si

sem se potrudila in poiskala odgovor, zakaj bi si pa kdo to zmisli...

Neposredna povezava do sporočila: 20
3.6.2009 20:30:46   
jakaracman
Odstranjevanje motečih dlačic

Na podlagi fototermičnega učinka dosežemo uničenje dlačnega folikla. Svetloba se absorbira v melanin, ki ga je največ v temnejših dlačicah. Koagulira celice matrixa, upočasni metabolizem cortex celic in oslabi prekrvavitev folikla. Ker je možno dlačni folikel uničiti le v anageni fazi je potrebno postopek ponavljati. Potrebno je opraviti od 8 do 10 tretmajev (lahko tudi več, odvisno od gostote dlak), da dosežete 70 - 90% dolgotrajno redukcijo poraščenosti na tretiranem predelu telesa. Ker je postopek neinvaziven se izognetmo nadležnemu vraščanju dlak. Za stranko so tretmaji neboleči. Tretiramo lahko vse dele telesa, razen predela okoli oči. V primerjavi z elektroigelno koagulacijo so postopki učinkovitejši, v primerjavi z voskanjem pa neboleči.

Sumer 410 kje si prebrala tvojo znanost????Kje so omenjene kakšne krastice in odpadanje dlak.
Jaz sem odstranjevanje opravila in vem o čem pišem kar zate ne morem trditi.

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2009 8:42:27   
summer410
joj sem dodala link......oziroma ti bom še enkrat.....pač imaš srečo verjetno nimaš močnih korenin....jaz sem osebno videla majhne krastice pr prijatlci...pa sploh ne vem zakaj debatiram to tu s tabo...ker očitno dlake izginejo po tvojem...se spremenijo v zrak...

Izvajalka obravnav pa me je pomirila oz. zatrdila, da je najhuje ravno prvič in sicer zato, ker je največ dlak oz. korenin. Ko te izpadejo, je vsaka naslednja obravnava manj boleča.
Kot že omejeno, je treba nato dlake, ki začnejo rasti, pustiti popolnoma pri miru, saj tako najlepše same izpadejo. Sama se nisem mogla upreti skušnjavi in sem jih že ko so zrasle na dolžino približno 3 mm poskusila rahlo potegniti, v upanju, da bodo izpadle. Pa nič. Bile so tam kot vedno doslej po britju in bila sem prepričana, da zadeva dejansko ne deluje. Vendar upanje umre zadnje, zato sem jih naprej pustila rasti in upala, da vseeno izpadejo. Minil je še kakšen teden, torej skupaj dobra dva tedna od obravnave, dlake so že zrasle približno pol cm. In sem se odločila, da ponovno poskusim – prijela sem nekaj dlačic in jih skušala rahlo potegniti. In glej čudež – ne da bi karkoli čutila, so mi ostale v roki! Vzhičena nad rezultatom sem ponovno poskusila in dlačice so ostajale v rokah! To sem še nekajkrat ponovila v naslednjih dneh in dlačice so lepo izpadale – seveda pa ne vse, saj IPL odstrani samo dlake, ki so v času obravnave v fazi rasti. Sama sem imela precejšnjo srečo, saj mi jih je izpadlo ogromno.

tu imaš pa opisan celoten postopek...verjetno je mal logično, da dlake ki izrastejo izpadejo...in se ne spremenijo verjetno v zrak....

http://www.planet-lepote.com/na_testu/ipl_trajno_odstranjevanje_dlak/stran=2

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 21:35:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 23
9.6.2009 8:37:14   
honey
Zakaj pa ne uporabite epilatorja? Jaz si noge "pulim" že vsaj 10 let in zdaj ponovim recimo na 1 mesec (že iz navade), saj mi mogoče zraste vsega skupaj 10 dlak. Daš 1x 100 € za epilator in potem si vzameš 1x mesečno 20 min in se spedenaš. Pa nikoli nisem imela problemov z rdečico, vraščenimi dlakami in podobno. Se mi zdi, da imam z voskom večje probleme kot sem jih imela kdaj z epilatorjem, saj epilator "vleče" ven samo dlake, vosek ti pa še kožo poškoduje zraven. Sem se pa zadnjič opogumila in sem si povoskala oz. posilkepilala pazduhe user posted image . Krasen občutek - zdaj, ko je vse za mano user posted image Res je fino, ker že 1 teden nisem šibala z žiletko po pazduhah. Prej sem bila vedno vsa rdeča, vneta koža in tako, zdaj imam pa preljubi mir.

Ta odstranjevanja z laserjem in to je pa kar hud finančni zalogaj in še 100 % garancije nimaš, da ti res uspejo vse odstranit - tako so meni razložili v nekem kozmetičnem salonu. Saj sem hotela, da dobim za ta denar 100 % garancijo, da nikoli ne bom več imela dlak. Tako da sem se raje odločila za drugo metodo - občutno cenejša.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.6.2009 20:37:26   
jakaracman
Postopek sem opravila in pred postopkom imaš že obrito z britvico in dlake enostavno ne zrastejo več ostale pa loviš v ostalih postopkih in med postopki se normalno briješ in res ne vem zakaj daješ Sumer inf o postopku katerega nisi imela.Res pa je, da svetlih dlak ni moč odstranjevati z IPl.
Še enkrat Dlake ne odpadajo in ni hrastic!!!!!

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 12.6.2009 20:38:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?