Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:43:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Grem si jaz tudi eno kavo zmešat. Še meni prosim... ne vem če bi bila zadovoljna s tako Pijem samo tisti kapučino. Pa malo neskafeja dam not, da ima kaj učinka. OK, za goste se potrudim, da mleko spenim No, potem pa hvala..... ti kar pij tisti čudnen napitek, jaz si grem pa kofe naredit.... Ko pridem en dan k tebi na obisk, pa najbojše, da prinesem kafetjero in kavo s sabo.... Mi je že Leda zadnjič neko godljo ponudila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:45:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kabel sem najdla med moževimi stvarmi, čeprav je zatrdil, da ga ni niti taknil... IN kako je poudaril ta "taknil".... Potem lahko danes kako novo slikico pričakujemo? Ja, zdej je Lara zaspala, še kavo si grem naredit, pol pa pridem kako fotkico dat gor....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:47:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika se hoče skoz na noge dvignit. Pa še ji ne gre. Ko pa enkrat stoji (s pomočjo seveda), pa tako veselje. Sem zdaj opazila, da poskuša tudi prestopat. Meni je tak hecna, ko veselje kaže.... tisti brezzobi nasmeh, pa z glavo miga kot rejverka Ma joj no.... ku lepu.... naša pa nič.... Aja, sem pozabla..... tista fotka, kjer je posuta z vodnimi kapljicami, je fuul dobra....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:52:14
|
|
|
|
arabela*
|
M je tudi zaspala,kar v stolčku....zdaj pa v miru pozajtrkujem,nato pod tuš....kaj več pa itak ne bo spala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:57:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
No tku, Lara je spala glih ene sedem minut in pol...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:57:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No tku, Lara je spala glih ene sedem minut in pol...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:58:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro! Sem vas na hitro prebrala ob čaju (zjutraj nikol ne pijem kave, čeprav sem drugače kar navdušen kofetkar). Glede na to da smo pozno zaspali, smo relativno hitro vstali (pol8h), se pa zato ponoči nič nismo zbujali . FAjn se mejte danes, kjerkoli že boste, mi še študiramo kam bomo šli, čeprav glede na to da je sredi noči prišel domov, dvomim, da prav daleč .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:59:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No tku, Lara je spala glih ene sedem minut in pol... Uf, je pa expresna pri počitku .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:06:36
|
|
|
|
arabela*
|
grem...se tipkamo kasneje..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:08:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sta se oba spravla na mojo Lariko... Edino Lana Neja je malo bolj kultivirana... Preveč je bilo vsega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:10:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No tku, Lara je spala glih ene sedem minut in pol... Uf, je pa expresna pri počitku . Ma se tko lepo igra v stajici zdej....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:11:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sta se oba spravla na mojo Lariko... Preveč je bilo vsega.... Ma dej, L je res ena orank lumpa...kar gazi po vsem kar je pred njo. Evo, sem se zdaj odločila da gre v šolo olike .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:15:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Edino Lana Neja je malo bolj kultivirana... user posted image Čeprav se mi zdi, da ima Metoyou fotke, kjer se je Lara spravila nanjo.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 10:25:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
bom zvečer še jaz kake fotke gor dala, sam čakam na avtorizacijo hehe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 11:30:16
|
|
|
|
Virtualna
|
za 7.del
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 12:44:52
|
|
|
|
arabela*
|
evo mene spet tu...smo bile zgoraj malo.....sta se frklje igrale,malo v stajici,pa malo z biciklom...ampak M ni zdržala,smo morale dol... ,zdaj pa se A igra(kuha Nodija) , M pa se sprehaja po stanovanju v hojici...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 12:45:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft cuker mali..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.5.2009 12:46:08 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 14:36:09
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zanimivo je, da najdražje ni najboljše oz. obratno. Tudi poceni izdelek lastne blagovne znamke ni nujno slab Se strinjam. Me zanima, kako visoko kotira Mustela ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 14:37:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hvala Bubi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 14:45:07
|
|
|
|
Čarli08
|
Kake lepe punce za našga R
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 17:31:22
|
|
|
|
gloria
|
...vau 7 del ....grem še na 6 brat ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 17:53:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sta se oba spravla na mojo Lariko... Edino Lana Neja je malo bolj kultivirana... Preveč je bilo vsega.... .....joj carteki mali....Larika je pa na koncu tko ....prava mala princeska
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 17:57:31
|
|
|
|
gloria
|
Olivija a nisi vedela da imaš vsak tretji dan slatko večerjo .... na kateri dieti si ti Pf ti bom tuki odgovorila ne na 6 delu...ne mi včeraj nismo nič spali popolde je pa bila noč čudovita..... ...gremo še malo ven uživajte ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?