Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:18:48
|
|
|
|
arabela*
|
Hvalabogu,da se je Nody pravkar začel.....mala ga obožuje...ko ga vidi,se začne dret,vriskat,ploskat,ko zmešana...zdaj je pa mir in gledata.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:22:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve,katera,a je kaka lekarna v A..tam v okolici Feldbacha?? Kje pa si zdaj Feldbach našla? Za dežurne lekarne (če rabiš danes) ploh ne vem, kako funkcionirajo v A.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:28:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,katero kremo za sončenje uporabljate za ,saj vem,da je bilo že o tem govora.... Jaz sem za A nabavla od DM kremico 50 faktor,pa je fajna....bi morala M kaj druga nabavit?? težka tema... smo že nekaj rekle okol tega. Sem pa pozabila takrat napisat, da so tudi kreme za sončenje stvar testov in primerjav. TUKAJ se je pisalo o tem. Zanimivo je, da najdražje ni najboljše oz. obratno. Tudi poceni izdelek lastne blagovne znamke ni nujno slab
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve,katera,a je kaka lekarna v A..tam v okolici Feldbacha?? Kje pa si zdaj Feldbach našla? Za dežurne lekarne (če rabiš danes) ploh ne vem, kako funkcionirajo v A. hhe...ne,moj je dosti tam,pa nikoli nobene lakarne ne vidi,zato me čudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:31:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No evo, kolk rabimo en mesec za en del se mi zdi? Skratka, jaz grem zdaj spat. Upam da bo L dolgo spala glede na to, da spi šele pol ure Nočka vsem!!! Ej, T je tut ob 22:30 zaspal. Sta se očitno zmenila lumpa mala .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:32:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,katero kremo za sončenje uporabljate za ,saj vem,da je bilo že o tem govora.... Jaz sem za A nabavla od DM kremico 50 faktor,pa je fajna....bi morala M kaj druga nabavit?? težka tema... smo že nekaj rekle okol tega. Sem pa pozabila takrat napisat, da so tudi kreme za sončenje stvar testov in primerjav. TUKAJ se je pisalo o tem. Zanimivo je, da najdražje ni najboljše oz. obratno. Tudi poceni izdelek lastne blagovne znamke ni nujno slab ja vem...baje so bile Lidlove najboljše...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:33:12
|
|
|
|
ključek
|
jutro.........tok, da se pofočkam......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:35:56
|
|
|
|
AinB
|
Hojla MTY! Kako smo kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:38:38
|
|
|
|
pf
|
na desni na kavču ena gleda živ žav in grizlja jabolko, na levi druga celo sedi na airexu in se me kupom bleščečih igrač igra s plastenko. na sredi mama za laptopom upa, da kava dela čudeže.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:40:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf na sredi mama za laptopom upa, da kava dela čudeže. itak,da
< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.5.2009 8:41:23 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:41:30
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:42:59
|
|
|
|
arabela*
|
..če se tak slabo vidi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:43:29
|
|
|
|
arabela*
|
grem poštimat frklje.....pridem čez pa rminutk...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 8:47:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..če se tak slabo vidi... Kaj se slabo vidi? Plusek stisni, da ti poveča ali pa daj tam 100%. To je pdf file, lahko shraniš na računalnik in normalno bereš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:08:20
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro še od mene. Midva z Galom sma še zdaj že drugič zbudila, najin ati pa še lepo spi. Nismo nič kaj spali ponoči, je Gala tako nosek jezil. 3x sma se vstala, da sem mu ga sčistila in je potem lahko zaspal nazaj. Revček moj mali. Zdaj si grem pa kavo skuhat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:16:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro še od mene. jutro..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:17:57
|
|
|
|
arabela*
|
me pa bomo kar doma danes....je tako čudno zunaj... bomo šle malo v zgornji štuk...tam imata igrač celo morje,pa še M se z biciklekom vozi ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:18:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Grem si jaz tudi eno kavo zmešat. Še meni prosim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:25:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Grem si jaz tudi eno kavo zmešat. Še meni prosim... ne vem če bi bila zadovoljna s tako Pijem samo tisti kapučino. Pa malo neskafeja dam not, da ima kaj učinka. OK, za goste se potrudim, da mleko spenim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:25:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Sara se igra s copati, jaz pijem kavico, moj dragi pa še sladko sanja... Juhu, pri nas pa R bere revijo, mami kofetka, ati pa še sanja ... Pri nas je pa ati že na poti v Ljubljano... mami sedi na kavču.... Lara sedi v stajici - obložena s povštri... Ponoči ji je pokukala zgornja dvojka.... In skoraj je zuanj tudi ta druga zgornja dvojka.... Kje je ostala še ena enkica pa ne vem... haha Kabel sem najdla med moževimi stvarmi, čeprav je zatrdil, da ga ni niti taknil... IN kako je poudaril ta "taknil"....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:26:58
|
|
|
|
*bubi*
|
bubika se hoče skoz na noge dvignit. Pa še ji ne gre. Ko pa enkrat stoji (s pomočjo seveda), pa tako veselje. Sem zdaj opazila, da poskuša tudi prestopat. Meni je tak hecna, ko veselje kaže.... tisti brezzobi nasmeh, pa z glavo miga kot rejverka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kabel sem najdla med moževimi stvarmi, čeprav je zatrdil, da ga ni niti taknil... IN kako je poudaril ta "taknil".... Potem lahko danes kako novo slikico pričakujemo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:28:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika se hoče skoz na noge dvignit. Pa še ji ne gre. Ko pa enkrat stoji (s pomočjo seveda), pa tako veselje. Sem zdaj opazila, da poskuša tudi prestopat. Meni je tak hecna, ko veselje kaže.... tisti brezzobi nasmeh, pa z glavo miga kot rejverka naša že kar "hodi",s pomočjo,pa prestopa...včeraj smo bile v cytiju,tam spodaj in je po tistem tepihu tak skakala,ko nora....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:36:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
meni se, čeprav iz skoraj centra slovenije, pa ne zdi zadar daleč. če je prazna cesta si dol en dva tri. če je gužva, je pa tut ankaran strašno daleč. sem pa raje v avto dve uri več, pa mam pravo morje. če že gremo na morje user posted image jst mam istro in slovensko obalo sicer rada, ampak zame se Morje začne južneje. Ma na to nisem niti oimislila... No meni je pa morje lepo že pri Puli... pa tudi okrog Rabca... Verjetno zato, ker se mi ne da tok vozit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 9:38:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
babe,katero kremo za sončenje uporabljate za user posted image ,saj vem,da je bilo že o tem govora.... Oriflame, 25 faktor. Se mi zdi čist dovoj, ker jo direktno soncu ne izpostavljam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?