pf -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (9.6.2009 19:49:57)
|
Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm. Se vprašam le od česa, ampak dobro je tole. Sem bila vesela, tako da ima 71 cm in 7740 g. Juhu. Kar se tiče gibalnega razvoja jo je pohvalila in ko sva malo debatirale glede plazenja, kobacanja je rekla, da ne more reči zagotovo, da bo plazila ali ne sploh, ali pa kar začela hoditi. Ko ji dam rokice se kar postavlja na noge in danes jo je malo prečekirala in ful trdno stoji, ampak če se ne postavi še sama, jo ne bomo mi postavljali. Sem jo vprašala, če se ji zdi, da karkoli zaostaja v gibalnem razvoju in je rekla, da nikakor ne. Sukala se je pa v krogu, pa urico je kazala, pa velika velika, pa mama klicala, pa pincetnega je pregledala, pa dve igrači vsaka v svojo roko, pa v eno roko igračo in dat iz ene v drugo sama, pa sledenje z očesi, pa zvoki. Sem bila tako ponosna. Samo da je vse vredu z njo. Zjutraj ne bo en čas flaške in kašic mlečnih, ampak kruhec s kiri sirčkom, skutko, maslom LM, tudi domačo marmelado brez sladkorja (kdaj pa kdaj) in pa rekla je naj ji dam v kozarček raje mleko, pa četudi spije le tri požirke.
|
|
|
|