Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 12:50:46
|
|
|
|
Majuska
|
Hej, midva sva bila na ornk sprehodu ... mali namreč v eno smer sploh ni hotel spat, po sprehodu v senčki drevoreda ga je pa le zmanjkalo ... ampak se do doma ni dovolj naspal, med malico si učke tako mel, da je bilo hudo. Tako da sem samo na hitro preoblekla pokakano ritko in ga dala v posteljo. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuska - saj se navadiš sam otroka hendlat - čimprej zrihtaj stanovanje otroku primerno. Jaz se doma super z Borom počutim, ko sem pa kje na obiskih pa že skoz gledam kje je, kaj bo pojedel, kam bo padel Almera, saj če je en dan, mi sploh ni panike, mi pa res zvečer bolj prav pride, da imam moža zraven. Zoprno mi je namreč Aleksandra kaj pustit kje, medtem ko se rabim stuširat recimo ... bom zdajle izkoristila, ko spi. Bi morda katera kofetkala te dni? Zaenkrat sem zmenjena le jutri popoldne, potlej sem do četrtka frej.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 13:13:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 13:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 13:53:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Bi morda katera kofetkala te dni? Zaenkrat sem zmenjena le jutri popoldne, potlej sem do četrtka frej. jaz bi, jaz bi. Pridta z Aleksandrom do nas. kam?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:02:05
|
|
|
|
glugluglu
|
mirjam80, včeraj pa res ni bil tvoj dan , a si slikala Ano v postelji med drekcem? Mislim, da bi prevzela vodstvo pred Tarikom . Res je vroče, za znort, jaz pa sem ob 13.00 morala ven nasproti Marku, ki pride iz šole, no hitro smo se potem spokali not, ob 17 pa že ponovim vajo, ker grem po Nino v GŠ. majuska, zapelji se malo do Logatca na kavico metuljcek, srečno pot, pa lepo vreme .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 14:38:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:39:49
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Inigo midvasva bla ob 9ih do 10ih zunaj pa je blo prevroč... tja do 6ih je tk neznosno, ob 19ih pa je mali že tečen, da bi šel spat. kdaj naj grenmo pol vn? mi tudi, naša dva pelje tast ven ob 8.30 do nekje 9.30, potem pa, tako kot je danes je možno šele proti večeru. Kaj pa moja dva, ko gresta kdaj že ob 18.30 spat? Sploh ne vem kdaj bomo hodili ven babike moje, probajte jim urnik spremenit. Naj grejo popoldan (okrog 17ih, ali pa še malo prej) spat za kakšno urco, pa komot zdržijo do 21, 22 ih. Vsaj naša no. Zbudi se okrog 7ih, prvo rundo gre spat okrog 10ih, naslednjo pa med tretjo in četrto in je komot do 22 uaf. Meni to ful paše zdaj, ko so dnevi dolgi, še lahko greš komot ob 19ih ven. Kaj šele na morju.. Kak vam kaj hodijo spat čez dan? Verjetno pa ste tak že poskusile in ni uspelo.?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:41:51
|
|
|
|
Inigo
|
nekaj fotk... mama jepritekla v cilj vode,vode... mami bi mela tak avto sine tudi naredi da mi priiiiiiiide, majke mi... Brin pa pleše! jao jao, to nima po men! take se pa mi hladimo ko je vročo (danes na balkonu)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:42:54
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Inigo midvasva bla ob 9ih do 10ih zunaj pa je blo prevroč... tja do 6ih je tk neznosno, ob 19ih pa je mali že tečen, da bi šel spat. kdaj naj grenmo pol vn? mi tudi, naša dva pelje tast ven ob 8.30 do nekje 9.30, potem pa, tako kot je danes je možno šele proti večeru. Kaj pa moja dva, ko gresta kdaj že ob 18.30 spat? Sploh ne vem kdaj bomo hodili ven babike moje, probajte jim urnik spremenit. Naj grejo popoldan (okrog 17ih, ali pa še malo prej) spat za kakšno urco, pa komot zdržijo do 21, 22 ih. Vsaj naša no. Zbudi se okrog 7ih, prvo rundo gre spat okrog 10ih, naslednjo pa med tretjo in četrto in je komot do 22 uaf. Meni to ful paše zdaj, ko so dnevi dolgi, še lahko greš komot ob 19ih ven. Kaj šele na morju.. Kak vam kaj hodijo spat čez dan? Verjetno pa ste tak že poskusile in ni uspelo.? negre to pr nas. poleg tega pa niti nočem, ker gremo 1.6. u varstvo in bo treba vstajat ob 6ih. tkda nj kr tko ostane...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:50:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo negre to pr nas. poleg tega pa niti nočem, ker gremo 1.6. u varstvo in bo treba vstajat ob 6ih. tkda nj kr tko ostane... maš prav ja, vidiš, jaz pa jo dam komaj septembra v vrtec, zato mi do takrat tak ustreza mami, te že kaj stiska za varstvo pa to? še 5 dni samo Za vsak slučaj pa bravo za tek Jaz bi crknila, če bi mogla laufat, totalno brez kondicije, nikoli nisem marala teka Tak da vsaka čast vam, ki vam to gre dobro od ... nog ja p.s. Audi TT je moj sanjski avto. Lep je ko šus!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 14:54:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 14:54:20
|
|
|
|
Inigo
|
pa stiska me glih ne... sam se bojim kk bo s spanjem. Brin gre ful rad dopoldan še enkrat ajat, pol pa šele okol 14ih. pri nani pa bo šel po kosilu ob 12ih. vse bo mel porušeno ne vem kk bo to šlo. sma pa s to varuško zmenjeni, da gre 1.6. ob 8ih do 12ih tja, naslednji dan od 8ih pa do 15ih, pol pa kr pun šus. no, če bo šlo. drugače bomo bolj počas uvajali. drgač pa hvala za hugija
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 14:59:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 15:10:37
|
|
|
|
Netta
|
umpa - OMB, tole je pa res hudo...me kar stiska...men bi se kar mal mešal pomoje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 15:27:19
|
|
|
|
tims
|
Joj, boga Ksenci . Zdej pa kar jokam zraven. Kok mi je hudo zanjo, za malega, ... pol pa še mož zboli. Ma res kriza, no. Jest jo tud čist štekam, da nima volje za nič. Sej pa ve, da smo v mislih z njo. En ogromen za njo, za malega in možeka pa kup . Inigo, kapo dol . Res si pridna . Men se po tej vročini ne da hodit, ne da bi še tekla. Naša pa že drugo rundo spi. Je prej spala dobro uro in pol, pojedla kosilo, takoj po kosilu še banano, je spet začela tečkat, pa sem jo dala spat. Trajal je pa celih sedem minut, da je zaspala. Jo ta vročina zgleda zdeluje. Pa saj, naj se zdaj naspi, pol pa gasa ven.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 15:31:58
|
|
|
|
Inigo
|
Naša pa že drugo rundo spi. Je prej spala dobro uro in pol, pojedla kosilo, takoj po kosilu še banano, je spet začela tečkat, pa sem jo dala spat. Trajal je pa celih sedem minut, da je zaspala. Jo ta vročina zgleda zdeluje. Pa saj, naj se zdaj naspi, pol pa gasa ven. ful so bogi v tej vročini. tut naš zdaj spi drugo rundo, ki traja že uro in pol
< Sporočilo je popravil Inigo -- 25.5.2009 15:32:18 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 15:38:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 15:40:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.5.2009 15:47:40
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 inigo - kapo dol za tek. pa lušne slikice mimogrede - tvoj mali je videt tko super truper - ti zdaj bolje je al je še kr tak neješč, kot si pisala enkrat? naš mali ni neki jedec, ne. še vedno ne! ampak dokler fajn in zdrav zgleda...mi je vseeno. danes je imel samo zajtrk, kosilo on ne bo... ni šans... ampak sm mu uturila veliko pest češenj. to je pa jedu. in ker je sadje in je zdravo... nism oporekala. se je vsaj tega najedu. pa pije. pije pa! zeliščni čaj. drugo noče. sam živa je pares... pravi mali juhu bruhu. upam, da fajn zrihtate in da se končno stvari popravijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 15:57:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 16:31:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 16:40:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 16:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 16:46:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!