|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
25.5.2009 8:21:45   
Majuska
'jutro drage dame,

no še dobro da sem se kmalu zbudila, drugače bi mož enostavno prespal odhod na službeno pot ... le kaj bi on brez mene? Soparna noč je bila ... sicer pa upam, da mi bo zneslo štiri dni brez moža, zdaj našega fantiča že ne morem več samega pustit.

Grem mleko rihtat, evo še zajtrk ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 8:26:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 8:33:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 8:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 8:43:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 180
25.5.2009 8:51:30   
Tinky
Midva sva zdej nardila en giro s kolesom. Zunaj je za pop.iz.dit vroče. Spet bo treba bit cel dan v bajti.
Upam, da se bo res v sredo malo shladilo, ker to je že tu mač za mesec maj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 181
25.5.2009 9:35:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evo, mi smo spakirani, ju3 zjutraj via Opatija. Vreme next week bo bolj tako-tako, ma, menda ne bo preslabo, no. Komaj že čakam, da gremo malo na off!

baba žaba... uživaj!!!! user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.5.2009 9:36:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

sem dobila malo prej sms od ksenci... aljaž je že 4 dni na intenzivi v Lj, ima tako vneto in zateklo grlo, da ne more sam dihat. sumijo infekt ali alergijo

user posted image  za Aljaža in user posted image  za ksenci... upam, da čimprej ugotovijo kaj je... bogec mali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
25.5.2009 9:37:28   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - upam, da ti bom lahko lepo vreme zrihtala. Čaki bom preverila

Prosim, prosim, vremenska čarovnica. _rebeci_ si scumprala, še meni prosim...

.... zame tudi... plizzzzzzzzzzzz... ti kupim sladoled.... plizzzzzzzzz user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.5.2009 9:42:23   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ko gledam sosedovega fanta, ki je star 3 leta. On reče mamici, "Mami nehaj me lubčkat tukaj, vidiš, da naju vidijo". Je rekla, cartama se lahko še samo, ko sva sama, ker ga je sram. user posted image  Pišeki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... moja frizerka tudi joka, ko ne sme več sinu dat lupčka v javnosti... user posted image ... ampak doma pa menda dostikrat priteče k njej se pocrkljat... user posted image

... čeprav, Lovro se tudi noče kaj dosti crkljat pri meni, še lupčka mi ne da... če mu rečem, ustka raje k očitu nese user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... ah bo že... mi je sestra prijazno povedala, da ga po ure ne bom frej, ko bo iz vrtca prišel, menda ne bom mogla nič naredit, ker bo skoz na meni visel user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 185
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
25.5.2009 9:51:54   
Tinky

Tinky - a pri Boki ste hoteli it noge namakat - ja tam je zdaj celo sranje, lahko bi šli naprej do Čezsoče, je tudi dostop čisto do vode. No, saj nisi dosti zamudila, voda ima cca 8C; čeprav jaz sem tudi Bora že namočila, pa se ni pritoževal

Bor se je zadnjič tako jokla, ko ga ja en sosed v dvigalu ogovoril; drugače mu samo malo nerodno rata, takrat pa v jok in stok

Tinky - a ti imaš Tea že v kolesarskem sedežu? Meni mora tudi mož zdaj kolo zrihtat, da ga bom lahko v varstvo vozila na uvajanje, ker dokler ne grem v službo imava samo en avto

Ja, ga imam že v sedežu, samo je kr grave ga vozit, ker mu je vse tako zanimivo in se full premika. Bo treba malo več x it.

Mož ima nonota v Logu Čezsoškem in smo si po navadi noge nakali pod mostom, samo zdej je tam vse zagrajeno. Baje bi mogli uni motel že končat, pa zgleda, da se bo kar zavleklo.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 25.5.2009 9:53:44 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 187
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
25.5.2009 10:00:13   
3jeMi

Bor se je zadnjič tako jokla, ko ga ja en sosed v dvigalu ogovoril; drugače mu samo malo nerodno rata, takrat pa v jok in stok

3jeMi - ti boš itak tako dolgo na morju, da slej ko prej bo lepo vreme user posted image  Bom pa začela v četrtek čarati za vas - in zame in Inigo, ker tudi ne bi radi tekli po 10C in dežju

user posted image user posted image user posted image ... je kar šok ja... tudi jaz nisem navajena, da se mali začne jokat, ko ga kdo ogovori... očitno mu že ni všeč user posted image

... to pa res... tudi jaz upam, da ti uspe scumprat lepo vreme... ti bom poskušala pomagat, čeprav mi take stvari ravno ne gredo od rok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
25.5.2009 10:09:50   
3jeMi
... napovedi z neta...

tole ne zgleda slabo...
http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana

še napoved za obalo... od naše pa do lepe njihove...
http://vreme.zurnal24.si/prosti-cas/obala/

tale je pa kar lepo za rezervo... user posted image
http://uk.weather.com/weather/10day-Ljubljana-SIXX0002

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
25.5.2009 10:22:05   
3jeMi
tenx... sem si spravila... samo upam, da tokrat ne drži, vsaj za Lj. ne, ker potem bo pa res s... za tečt...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
25.5.2009 10:23:40   
Netta
dober dan,

počitnice so pred vrati...jupiiiiiuser posted image vidim da ste se jih nekatere že naužile, nekatere pa ste tik pred tem. mi gremo šele konec junija na morje...že komaj čakam, da malo spremenim okolje...

za nami je prelep vikend...smo bili v ZOO in je bilo super...ana je pozabila usta zapret, še posebno pri slonu in medveduuser posted image   le kaj se plete v glavi takim malim, ko prvič vidijo eno stvar...

smo imeli pa včeraj narobe dan;
najprej mi je mož v atu vkleščil glavo in nos, ko sem gledala skozi okno, on pa je zapiral okno...drage moje...to boli kot sto hud.....user posted image ;
pridemo domov, damo stvari iz stroja in so vse tako lepo rožnato obarvane...je mož pozabil roza listek v žepuuser posted image
dava ano spat popoldan in ko se je zbudila si je zgleda odpela plenico (bila je samo v oblekci)  in se pričela igrati z lastnim drekcem...katastrofa...bilo ga je povsod...po postejici, po njej, v ustih, na pliškotih, celo na dudi...verjetno mi ni treba poudarjat, da je mož reševal situacijo, jaz pa sem šla dihat na balkonuser posted image

take imamo pr nas jauser posted image user posted image

ksenci - mislim nate in na aljaža in vama želim čimprejšnje okrevanje...božec maliuser posted image user posted image

mivka - tudi mi smo že nabavili lopatko in grabljice, le stestirali jih še nismo. smo jo pa že kopali v bazenčku na balkonu in je uživala sto na urouser posted image

neboglasnca - kako zdravje?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.5.2009 10:41:01   
3jeMi
danes ni samo Dan mladosti, ampak tudi http://en.wikipedia.org/wiki/Towel_Day... user posted image user posted image user posted image ... mislim, da bi morali imeti kar frej dan... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.5.2009 11:40:54   
tims
Dan,

midve sva pa spale do pol sedmih, po dojenju pa še do pol dovetih. Sicer je kar zgodaj za Nino, ampak zdej pa že spi. Ven definitivno pred peto ne greva. Je vroče za popiz**.

Včeraj smo res užival. Sem pa dobila eno darilo, pri katerem sem se prav smejala. In sicer puzzle od Prison break-a. Kolegica ve, da mi je Wentworth Miller ful dober, pa se je pol odločila za tako darilouser posted image . Zdej samo študiram, kdaj mi bo uspelo to sestavituser posted image

Umpa, lepo, da ste uživaliuser posted image . Nas še čaka uživancija. Jaz ti tud predlagam Rab za dopust. Sicer tam še nismo bili, sem pa od vseh, ki so že bili tam, slišala, da je za otroke pravljica. Sem pa že včeraj prebrala kaj se je zgodilo Aljažu. Bogica mala. Sem se ob petih zbudila in prav na Ksenci pomislila, kako ji mora bit. Grozno.user posted image  

Glugluglu, naša je pa včeraj uničla daljinca od tv-ja. HB da od tistega iz spalnice. Tisto tv uporabljam samo zvečer, ko se dojiva, pa še to je teletekst prižgan, da preberem kakšne novice. Če bi uničla tega iz dnevne, bi se pa mojmu verjetno skeglaluser posted image . Je bil kar orng drag.

Peskovnik-lopatke- še nič nismo nabavil, niti v peskoviku še ni bila. Bo treba kar testirat. Sam najprej moram najdt kakšen primeren peskovnik za našo.

Neboglasnica, user posted image  Sari za razstavo. Prava mala umetnica. A Ana ima tud tako umetniško žilco? Jaz bom tud pesti držala, da boste imeli lepo vreme.

Metuljčica je pa že šla, a ne? Bom po mislih poslala srečno pot in lepo vremeuser posted image

Flower, tako je bilo pri nas, ko sem nehala z nočnim dojenjem. Sicer je trajalo nekaj časa, ampak ko sem ugotovila, da lahko pri meni v naročju spi brez hrane, sem tud ugotovila, da sploh ni lačna. Zdej če se slučajno zbudi, ji dam malo vode in spi naprej. Kar se pa pitja tiče: naj pije. Po taki vročini mu škodit ne more in HB da pije. Jaz sem Tima mogla nenormalno silt, da kaj popije. Nina pa popije okoli tri deci na dan, pa se mi včasih zdi, da je pemalo, sploh po taki vročini, kot je sedaj. 

HD, upam, da boš našla kakšno rešitev in da ti bo uspelo it na tekmo

Mirjam, tvojemu včerajšnjemu dnevu sem se pa nasmejalauser posted image . In prav rada ti verjamem, da boli če ti kdo prščipne glavo in nos.

Populis, kakšno je pa pri vas spanje? A je že kaj boljš?

Tko. Upam,da sem vse pokomentirala, zdej grem pa likat, dokler princesa še spi.

Lepo se imejte.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.5.2009 11:46:54   
Netta
 ali katera ve kam v LJ lahko nesem sčistit bele satenaste čevlje? hvala

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.5.2009 12:05:55   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ali katera ve kam v LJ lahko nesem sčistit bele satenaste čevlje? hvala

pomoje bi v kaki čistilnici to nardil, glede na to da je gor tkanina... probaj!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 12:31:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 12:35:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 199
25.5.2009 12:45:01   
Inigo
midvasva bla ob 9ih do 10ih zunaj pa je blo prevroč... tja do 6ih je tk neznosno, ob 19ih pa je mali že tečen, da bi šel spat. kdaj naj grenmo pol vn? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!