tims
|
Dan, midve sva pa spale do pol sedmih, po dojenju pa še do pol dovetih. Sicer je kar zgodaj za Nino, ampak zdej pa že spi. Ven definitivno pred peto ne greva. Je vroče za popiz**. Včeraj smo res užival. Sem pa dobila eno darilo, pri katerem sem se prav smejala. In sicer puzzle od Prison break-a. Kolegica ve, da mi je Wentworth Miller ful dober, pa se je pol odločila za tako darilo . Zdej samo študiram, kdaj mi bo uspelo to sestavit Umpa, lepo, da ste uživali . Nas še čaka uživancija. Jaz ti tud predlagam Rab za dopust. Sicer tam še nismo bili, sem pa od vseh, ki so že bili tam, slišala, da je za otroke pravljica. Sem pa že včeraj prebrala kaj se je zgodilo Aljažu. Bogica mala. Sem se ob petih zbudila in prav na Ksenci pomislila, kako ji mora bit. Grozno. Glugluglu, naša je pa včeraj uničla daljinca od tv-ja. HB da od tistega iz spalnice. Tisto tv uporabljam samo zvečer, ko se dojiva, pa še to je teletekst prižgan, da preberem kakšne novice. Če bi uničla tega iz dnevne, bi se pa mojmu verjetno skeglal . Je bil kar orng drag. Peskovnik-lopatke- še nič nismo nabavil, niti v peskoviku še ni bila. Bo treba kar testirat. Sam najprej moram najdt kakšen primeren peskovnik za našo. Neboglasnica, Sari za razstavo. Prava mala umetnica. A Ana ima tud tako umetniško žilco? Jaz bom tud pesti držala, da boste imeli lepo vreme. Metuljčica je pa že šla, a ne? Bom po mislih poslala srečno pot in lepo vreme Flower, tako je bilo pri nas, ko sem nehala z nočnim dojenjem. Sicer je trajalo nekaj časa, ampak ko sem ugotovila, da lahko pri meni v naročju spi brez hrane, sem tud ugotovila, da sploh ni lačna. Zdej če se slučajno zbudi, ji dam malo vode in spi naprej. Kar se pa pitja tiče: naj pije. Po taki vročini mu škodit ne more in HB da pije. Jaz sem Tima mogla nenormalno silt, da kaj popije. Nina pa popije okoli tri deci na dan, pa se mi včasih zdi, da je pemalo, sploh po taki vročini, kot je sedaj. HD, upam, da boš našla kakšno rešitev in da ti bo uspelo it na tekmo Mirjam, tvojemu včerajšnjemu dnevu sem se pa nasmejala . In prav rada ti verjamem, da boli če ti kdo prščipne glavo in nos. Populis, kakšno je pa pri vas spanje? A je že kaj boljš? Tko. Upam,da sem vse pokomentirala, zdej grem pa likat, dokler princesa še spi. Lepo se imejte.
|