Majuska -> RE: Julijske čveke 2008-12. del (4.6.2009 23:21:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: lili3 glavna težava zaradi katere sem dala prošnjo za podaljšanje je refluks z ezofagitisom, drugače pa imamo še 2 diagnozi postavljene. Lili, kako pa to zgleda pri tako malih otrocih? No, vem kako se dogaja meni, ampak pri malčkih mi ni jasno ... a to kasneje izzveni? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pri Aljažu je zgledal tako, da je prej ful polival, zdaj sicer poliva ne več, ampak čuješ ko mu hrana pride do gor. Pa takoj ko je kakšne bolj gosto hrano, težko požira dol, mu sili kr na bruhanje. Pravijo da se poštima, čeprav zadnjič mi je P rekla, da imajo nekateri še v OŠ težave. Kako pa zgleda to pri tebi, te peče? Hja pri odraslem zgleda nekako tako, da kislina rada udari nazaj gor -> to je namreč zgaga. Na gastro so pa ugotovili, da moj želodec ni na povsem klasični poziciji, zgornji del je nekoliko premaknjen. Jemljem tablete, da je počutje v redu, sicer pa tudi meni včasih postane slabo ali pa me kaj boli. Pa pri hrani moram pazit.
|
|
|
|