|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 19:06:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
4.6.2009 19:42:41   
Inigo
sm vam čist pozabla povedat, da naš pob zna pit s slamco user posted image od pondelka. sm mu kupla flaško s slamico od Nubyja in mu dala in je kr skapiral. user posted image sm čist adijo tk sm vesela. zdj pa še sam počas dudo skinemo. kak? sm študirala, da bi mu jo zamenjala z Nukovo, ki je ne mara. ko bi sitnaril bi mu jo dala, kot da je to to, pol mu pa neb blo všeč pa neb pol hotu... sam to je moja strategija, kaka bo pa njegova user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.6.2009 19:43:16   
Inigo
mirjam - waw, kera fotka... super! to je tak lepo...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.6.2009 20:15:18   
Netta
mafini narejeni...spakirani smo...jutri gremo k našim, da pomagamo pri zadnjih pripravah na bratovo porokouser posted image

umpa - hihi, ne tisto ni lulek, ampak stegnouser posted image user posted image spola se ni vidlo, pa sem vprašala

tinky - si že kaj bolje???

almera - PDP je 11.12.user posted image
pa čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

majuska - hvalauser posted image počutim se ok, le slabost me še občasno napade...sicer pa se energija vračauser posted image

inigo - bravo za pitje s slamicouser posted image user posted image koliko časa je rabil, da je zakapiral kaj se počne s tem?

nočka dekleta...pa vsem lep vikend!!!!

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.6.2009 20:30:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Midva sva tud že doma. Anej spi v avtu, Anže se je pa zbudil po parih minutah prihoda, zdej pa spet razgraja. Joj meni zvečer, ko se bomo spet kregali. Kakor je zaspan je čisto neubogljiv mulc.

AAA, kako kaj tvoj mali-veliki "razbojnik"? Je že v horizontali? Pa Anej? Ti je današnje srečanje vsaj malo napolnilo baterije?

IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image Juhu, tudi medve sva približno eno urco doma.Lara je uspešno prestala selitev iz sedeža v voziček in iz vozička v posteljicouser posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz

Metuljčica
škoda ker si šla malenkost prehitro zamudila si Marka Vozlja in Gorana iz kmetije, ja danes je bil res celebrity day v Supernoviuser posted image . Smo razmišljale da bi Vozlja fotknile, ker je kofetal z eno blondinko ki definitvno ni bila njegova žena in fotke poslale mna Novo, ziher bi kaj kapnilo cekinovuser posted image

user posted image  za uspešno hendlanje Lare iz enega prevoznega sredstva v drugega in potem še v posteljouser posted image

Damn, no! Marko & Goran sta mi ušla. Ma, vsaj Andreja iz Bara sem videla ... vsaj nekaj, no.

Ko glih omenjaš cekin - danes sem šla Anji v Leclercu na NLB-ju odpret Toli račun & je poleg 10€, k jih dajo gor dobila še knjigico - z ene strani je deklica, naslov Malina in njen srečni cekin, z druge strani pa fantek, naslov Jasmin in njegov srečni cekin. Evo, sami cekiniuser posted image  user posted image  user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lili, si že našla kakšno idejo za morski oddih?

ksenči, naužijta se skupnih trenutkov doma & se razvajajta in crkljajta na ful! Si zaslužita - oba.

mirjam, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kakšen cortek mali se skriva v tebiuser posted image  Srečka-nosečka, ful sem vesela, da je vse OKuser posted image Drugo trimesečje je čisto blizu & zdaj bo pa res simpatično z bušijem - nič več slabosti, še vedno okretna, ... Mine še pol leta in boste štirje! Dobro se pripravite na bratovo poroko & naj gre vse po planu. Enjoy yourselves!

Tinky, what's up? user posted image user posted image user posted image
Almera, prima dan, beremuser posted image  Tako se dela! Pa ideja za sredo v Lj, petek v Ankaranu - totally acceptableuser posted image

Majuška, bilo je fino, ja - tko kot je VEDNO v družbi julijk in malčkov. Zdravje vidim, da je, pa mal ni ... saj bo, saj bo, le pogumno & z optimizmom naprej!

lex, a veš, da sem potem videla, da si napisala 30. rd in ne 3. - kolk sem se nasmejala svoji zablodi, ej ... se zgodi ... ma, uživajte na polno!!! Tridesetka je lepa, lepa številka ... a long, long time ago but I can still rememberuser posted image
user posted image  za pitje iz slamice, Brin! Marička, mi sploh nimamo nikoli nobene slamice doma - si jih tudi ti prav posebej za malega šla kupit?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.6.2009 20:40:26   
metuljcek321
5 things to make you happy ... it's easy & it's fun:

KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.6.2009 20:41:15   
metuljcek321
10 things to make you happy ... še vedno enostavno & zabavno:

KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.6.2009 20:41:21   
maja24
Haloooooooo babuške

No dones sm oddala izvide pa papirje zej bom pa čakala 3t na odgovoruser posted image ,upam da bo kej prej,da nam v negotovosti tok časa.

Tinky Ela ma švoh trebušne mišice,ne obvlada še dobr leve strani telesa,ma švoh odriv z nogicam user posted image ,me je kr na rt vrgl ko sm to brala,aja pa zaostaja za vrstniki.Zej bova mogle še kri dat,če ni slučajno slabokrvna,ker se ji je zdela ful bleda,čeprov ma Ela ful svetlo polt kože.Mah kr neki vse skp.
No ja dones ji je ratal mal puzat,še ene par dni pa bo še to veščino osvojilauser posted image ,sm prov vesela da ji gre na bolje,aja pa tut odkar hodiva na terapijo se že sama vsede,bravo Eliuser posted image .Sm prou vesela da ji gre na boljeuser posted image

Metuljček luštne fotke,lepe otročičke mate.
Mirjam iiiiiii kako lepa fotka,sm ti prou fouš,pa super da user posted image  poteka brez problema,še mal pa ga/jo boš čutilauser posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 20:43:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.6.2009 20:43:53   
metuljcek321
Mirjam - a takle hamburger si imela v mislih?user posted image
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.6.2009 20:48:38   
metuljcek321
maja24, user posted image  za Eline napredke - ni lepšega kot to videt pri svojem otročku, kajne?

Bor bo glih zdaj tudi sam šibal naokoli, boš videla, Almera. Zdaj si ogleduje teren v stanovanju in zunaj, da bo potem tekel po istih potkah, boš videla. Uf, kolk te bo narekreiral, že vidimuser posted image  Še malo, pa jo bosta lahko skupaj mahnila na kakšno 5-ko.

Btw, imata z Inigo že kaj v načrtu naslednji tek?

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 20:56:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.6.2009 20:57:50   
metuljcek321
cranberries?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.6.2009 20:58:15   
lex
rebeca zaradi mene lahko v sredo, pridem.

bravo Ela za napredekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Inigo moja Alina je znala pit sok samo po slamici po flaški pa ne, je bla ful smešna, pa je zrasla na flaši. Vita pa nima pojma kaj naj dela s slamico. Odvajanje od dude. Aleks jih je sam vrgel proč, zdaj bomo počasi Alini vzeli dudo, drugo leto pa še Viti. Vita ima trenutno abstinenčno krizo ker iz jošk ne priteče več tolko kolk bi ona imela, pa more flašo pit, kar pa naredi samo v skrajni sili. No moje noči so zelo prečute in trenutno mi kar cvili po glavi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2114
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 20:59:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.6.2009 20:59:25   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Gledam na NG pobiranje in predelavo brusnic, ne štekam čist dobro, kaj brusnice rastejo pod vodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

rastejo tud na Kopah na 1500 m nmv

Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 21:00:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 21:01:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 21:02:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.6.2009 21:03:05   
lex
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Cranberry_bog.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cranberry_bog.jpg&usg=__P8ps14v7Gucqtxl8pX75dId1EnI=&h=1781&w=2700&sz=1008&hl=sl&start=36&sig2=pvY0VkVtjtkx8FqiklAd0g&um=1&tbnid=CrLV9vXA_bbWMM:&tbnh=99&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dcranberry%2Bbogs%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26lr%3D%26rlz%3D1G1GGLQ_SLSI249%26sa%3DN%26start%3D18%26um%3D1&ei=CxooStORM5eGsAabifCXAg

tukaj se vidi, da rastejo v vodi. OK to pa meni ni bilo jasnouser posted image  - le kaj se bom še poleg vas naučilauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.6.2009 21:04:35   
metuljcek321
Meni so bili pa nekoč teli Cranberries-i ful všeč ... pesem Linger - yummy, yummy, yummy, mam celo njihovo CD-jko:
KLIKNI

Al pa Ode to My Family - ta je bila tud velik hit: KLIKNI

cranberry bog --- pojdi na Google slike --- kot neka šotišča so to, na katerih uspevajo brusnice ... in dejansko rastejo tudi na/v vodi, glede na fotke ... vau, nisem vedela ... eto, vsak dan se kaj novega nauči človek (pa še neumen umreuser posted image  user posted image )

(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 21:06:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2122
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 21:08:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.6.2009 21:13:10   
lex
ti pa si nama razširila obzorja- zato smo tukaj, da stopimo vkup user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.6.2009 21:13:45   
metuljcek321
populis, o vodi, kjer naj bi rastle nič ne piše na slo. Wikipediji: http://sl.wikipedia.org/wiki/Brusnica očitno torej uspevajo na različnih tleh ...

user posted image  za šoping tudi tebi. Zdaj ste me pa čist napalile - si bom mogla pa še jaz kaj apdejtat garderobo, ej. Ampak sem glih pred nekaj dnevi ugotovila, da imam fuuuul cunj, ki sem jih oblekla točno enkrat (1x, ja) in bi bilo čisto brez veze kupivat nove ... ampak saj veste - za dušo je treba tu in tam tudi kaj kupit (poleg kvalitetnega čvekca & druženja, sevedauser posted image )

Moj tudi vedno vidi/čuti, da sem bila nekje z vami, k sem čist naspidirana & mu razlagam, kaj je dogajalo, kdo je bil, kako je bilo, ... Me prav zanima, če bi znal kaj ponovit od danes?user posted image  user posted image  user posted image  Saj veste, moški & poslušanje --- aj aj aj - glede na to, da je šel danes v Rutarja namesto v Rotarja, pove vse ... in me potem kliče: "Tu pa tega in tega zihr nimajo, sem vprašal pri blagajni" - ja, jasno, ko je šel pa v trgovino s pohištvom, namesto v cvetličarno/sadjarnicouser posted image  user posted image  user posted image  Bo ju3 ponovil vajo - saj veste, ponavljanje je vse --- vaja dela mojstra (mosjter pa vajo).

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?