metuljcek321
|
zimska, škoda, da ti ni zneslo priti - je bil simpatičen čvek. miting next week - pofočkava se za sredo. neboglasnica, kuuuul, da ste uživali v vodi, pa za nov nakit! Boš prezentirala, ko se vidimo - v sredo je glih 1 dan pred začetkom službe, tko da ti bo naša družba sigurno dobro dela. In še zavila boš lahko v kakšno bližnjo trgovino, kjer tipkajo (vsaj) petprstno Inigo pošlji naslov na ZS, pa priletim na lapačinke. Majuška - očitno ti metuljčki nekaj pomenijo, ja ... pojma nimam, sicer kaj, a nedvomno gre za dobre vibracije, ki jih nevee pošiljam naokoli džanika, bejbi, živjo, živjo. Vidim, da ste super - le tako naprej! Ksenči, kako je kaj Aljaž zdaj, ko ste doma? lex, opa, spet praznovanje rd-ja --- kolk uživate - prima. Kaj boste pa za darilo nesli? Kaj je "in" za 3-letnike? filip, hitro se pozdravi!!! Cepiti mi ne bomo dali. mirjam, all the best today. link "Moj otrok ima vročino" je fin, thanks Mi imamo to knjigico doma & sem jo šla prebirat pred nekaj dnevi, ko je zakuhala - je nekaj koristnih nasvetov in namigov o tem, kako ukrepati. nanka, kako tvoja najmlajša članica družine? romana, avgust je pa takorekoč around the corner - še dobra 2 meseca, pa rodiš - to bo minilo, kot bi mignil ... hi, hi, PDP imaša pa dan za rd-jem moje mami (pa mislim, da neboglasnica praznuje na isti dan). Glede srečanja in tamaučkov: gomazeli so naokoli, en po drugem, naša jih je nekajkrat fasala - mal so jo cukali, pa z igračko po glavi & ni prav nič navajena - je bil kar velik jok, ampak s crkljanjem se je tudi to zrihtalo. Sporoča pa vsem danes prisotnim julijčkom, da jim prav nič ne zameri ( , to pa zato, ker mami na skrivaj že pripravlja hitri tečaj samoobrambe, ki ga bo Anja demonstrirala prihodnjič - se pravi v sredo ... get ready ). populis, lovely pics! Sem se jim kar nasmejala, luštne so. Peglanje ti tudi laufa, vidim zimska, joj, tale dojča je bila pa res mora, če te še zdaj preganja ... nisi celo 1x že pisala o tem tule? Grozni spomini, torej ... scheisse, da te po toliko letih še muči tale ex-prfoks rebeca, 3,3 ali 3,5 - saj sploh ni tako zelo pomembno, važno je, da si zraven napisala, da gre za ure, pa je vse jasno Majuška, kako si kaj? In mali? Pa možek? Je zdaj koleno OK? Tvoja trtica? Anja pa kar malo smrči, kolk je smešna, ej ... spečo sem jo preložila iz avta v stajico in švasa dalje. Hja, srečanja človeka izmučijo ...
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 4.6.2009 15:45:47 >