|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
2.6.2009 15:28:04   
lili3
Ojla,

evo še mene malo po dolgem času. Kako ste kaj?

Mal sem vas zanemarila zadnje čase, obljubim da bom zdaj bolj pridna in se spet kaj bolj pogosto javim. user posted image
Drugače pa sva veliko zunaj, takrat ko je Aljaž spal pa sem imela zadnji teden mal čistilno akcijo (pa še nisem konc), sem vsa okna spucala, kopalnico na pol, čaka me še kuhinja, da mal posodo ven zložim pa vse prebrišem.... Pa nekaj me je glava bolela, tak da sem si včasih vzela čas in zaspala mal z Aljažem. Pol pa že zmanjka čas za RR.

No danes pa se mi ne da pucat, pa sem rekla da grem mal pogledat kaj se kaj dogaja.

user posted image  za Aljaža od Ksenci, sem ful vesela, da je vse OK in da gresta domov.

Lušne slike od vseh.

Vau, tole z različnimi barvami se pa meni tud dopade. Bi jaz tudi imela. Midva imava tudi marelično spalnico, bova zgleda mogla mal prebarvat. user posted image

Svinjine še nisem dala in je še nekaj časa ne mislim dat. Mi jo itak ful malo jemo, pa še jaz sem bila kot otrok alergična nanjo. Jagod mu še tudi nisem dala. Je pa tamala od moje sestrične tudi zdaj dobila ful flekov od jagod in so jo dali na dieto, pa neka mazila je dobila. Ne sme pa zdaj jesti nobenih alergenih stvari (svinjina, oreščki, jagode, jajca....), da vidijo če je alergična še na kaj drugega.

Aja, pa v soboto mi je Aljaž padel s postelje na tla. Je vse ok, ampak sekirala sem se pa ful, sem ziher nekaj novih sivih las dobla. user posted image  Sem bila zraven njega in sva se igrala, sem za sekundo pogledala stran in je že bil na tleh.

Nič, lepo se imejte.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.6.2009 17:04:25   
metuljcek321
Hoj!

user posted image  user posted image , kaj se je prej zgodilo ... Anjo previjam & mi na sredi uide ... in hopla naš kužek nagec šibne čez celo denvno sobo ... nekaj sekund kasneje je že markirala tepih ... ma, je blo zabavno, k sem zagledala lužico - pa malce manj zabavno, k sem to čistilauser posted image  user posted image
Sandrine, user posted image  za vrtec! Tudi pri nas se premika - glih prej me je klicala prijateljica, da je njihova deklica že notri (so jo klicali danes), bili so pa 3. v čakalni vrsti (mi smo 20., remember?) ... se dogaja, torej.
Luka, user posted image , le v tem stilu naprej!

ilatic, lili, WB!

Inigo - takoj, ko sem videla črte v stanovanju, sem se spomnila na Almero - sem že v albumu občudovala črte v Borovi sobici, potem pa še v živo - res je krasna ideja, naredi prostor izredno razgiban, razigran in svež. Meni so barve v stanovanju zelo všeč, ampak sva midva s hubbyjem bolj taka ziheraša in en mal konzervativca, tko da nisvca glih pretiravala (šeuser posted image  user posted image  user posted image ). Tkole imamo:
- v dnevni/jedilnici (1 prostor) sta 2 steni rumenkasti, 2 beli (mojček, tudi mi imamo češnjicouser posted image )
- za spalnico sva za eno steno izbrala nežno modro barvo - razmazan Smrkec ji pravim jaz (in jo obožujem, da ne bo pomoteuser posted image )
- Anjina sobica je pa cela marelična (glugluglu, saj menda zato ne bo imela v življenju težav pri iskanju pravega fanta, ne? Majuška, veš ti kaj v tej smeri?)

Almera, sem pomislila na 6. bolezen, ampak ni izpuščajčkov, marveč fleki - in res izgleda bolj tako kot metuljeva krila - samo na obrazu je zaenkrat - počakam do ju3, potem kličem P (thank you, mojček & rebeca za vse info).

populis, dobro opravi, karkoli že imaš danes! I'll keep my fingers crossed.

neboglasnica, hej, bejbi. Kako se držite? Hej, morda pa lahko ostanete dol malo dlje & bo naslednji teden kaj več sončka. pa škoda za petek - ma, smo odšli že dopoldne, ker je mala čist zakuhala ...

online obrekovanje - a big no, no. Zadeve naj se rešujejo via ZS.

JUTU, sprintat - sem se nasmejala, Umpa - ja, tkole je s tehnologijo - me prav zanima, kakšne kozlarije bomo čez nekaj let klatile me, pa se nam bojo otroci režaliuser posted image  (opala, mislim, da sem prvič uporabila tega smeška - bravo - mirjam, nisi ti spraševala, če sploh vse uporabljamo enkrat? Evo, slowly but steadily, pa bouser posted image )

The Killers - na Anteni, ki jo ful rada poslušam & jo imam non-stop prižgano - jih navijajo kar naprej - tale "Human" je res fuuul catchy, pa "Spaceman" tudi, ostalih njihovih pa v bistvu niti ne poznam. Umpa, greš na koncert?

lex, rebeca - user posted image  za uspešno srečanje - in kakšne fajne slikice - enkratni mali modelčki.

Aljaž - welcome home. Najlepša novica dneva, nedvomno!!!!

PS: Bratranec naredil veliko teorijo brez napakeuser posted image  Zdaj pa samo še vožnja, potem se bomo pa zmišljevali, kam naj nas dostaviuser posted image

PPS: Poslušam o foto branju - je katera šla na ta tečaj? To resnično deluje? Zdi se namreč pretty unbelievable.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.6.2009 17:17:16   
metuljcek321
dnevna
user posted image

dnevna
user posted image

jedilnica
user posted image

spalnica
user posted image

Take bolj nežne barve imamouser posted image

Oooo, malca time ... pa, pa ... keksolino laufa ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.6.2009 17:18:50   
metuljcek321
Last but not least:

Aljaž & Ksenči:
user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 2.6.2009 17:19:46 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1654
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:31:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:33:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:36:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.6.2009 17:43:14   
nanka
dan,

Rdeča barva, mi jo imamo v kuhinji, vse omarice so rdeče, v jedilnici pa ena stena ( itak imamo samo eno,to je končna) in  sem zelo zadovoljna, ostali prostori so vsi beli.

Ja Ilatic tudi meni se porodniška izteče, čez 7 dni, potem koristim lanski dopust.

danes sem bila na polikliniki, oddala napotnico, datum dobim domov. Kupila sem Tjaši 25 ur in v soboto začne vozit. Kupila sem si eno srajco za v službo, zdaj se moram lotiti še nakupa čevljev.

Tole sem že zdavnaj napisala pa pozabila poslati, ja emšo kaj češ

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.6.2009 17:44:01   
nanka
Super Aljaž in Ksenci, sem zelo vesela za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:44:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.6.2009 17:49:48   
nanka
Umpa me pa tudi zanima kaj ti bo Tanč odgovorila, ker moji niso zaspanci, Natka spi 3x na da, amoak ne več kot 1 uro, ponoči se pa itak zbuja skoraj vsako uro, samo jaz krivim zobke ( čeprav ni še nobenega ven, dlesni ima pa čisto zatečene)

Neposredna povezava do sporočila: 1662
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 17:56:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 18:05:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 18:08:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1665
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 18:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.6.2009 18:19:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hoj!

user posted image  user posted image , kaj se je prej zgodilo ... Anjo previjam & mi na sredi uide ... in hopla naš kužek nagec šibne čez celo denvno sobo ... nekaj sekund kasneje je že markirala tepih ... ma, je blo zabavno, k sem zagledala lužico - pa malce manj zabavno, k sem to čistilauser posted image  user posted image
Sandrine, user posted image  za vrtec! Tudi pri nas se premika - glih prej me je klicala prijateljica, da je njihova deklica že notri (so jo klicali danes), bili so pa 3. v čakalni vrsti (mi smo 20., remember?) ... se dogaja, torej.
Luka, user posted image , le v tem stilu naprej!

ilatic, lili, WB!

Inigo - takoj, ko sem videla črte v stanovanju, sem se spomnila na Almero - sem že v albumu občudovala črte v Borovi sobici, potem pa še v živo - res je krasna ideja, naredi prostor izredno razgiban, razigran in svež. Meni so barve v stanovanju zelo všeč, ampak sva midva s hubbyjem bolj taka ziheraša in en mal konzervativca, tko da nisvca glih pretiravala (šeuser posted image  user posted image  user posted image ). Tkole imamo:
- v dnevni/jedilnici (1 prostor) sta 2 steni rumenkasti, 2 beli (mojček, tudi mi imamo češnjicouser posted image )
- za spalnico sva za eno steno izbrala nežno modro barvo - razmazan Smrkec ji pravim jaz (in jo obožujem, da ne bo pomoteuser posted image )
- Anjina sobica je pa cela marelična (glugluglu, saj menda zato ne bo imela v življenju težav pri iskanju pravega fanta, ne? Majuška, veš ti kaj v tej smeri?)

hmmm ne kaj dosti ... jaz sem imela celo mladost marelično sobo, pa sem našla pravega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1667
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 18:51:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1668
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 18:54:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.6.2009 18:54:39   
nanka
Almera naša bo tudi na jagode počakala do drugega leta, ker nočem tvegati alergije, smokija zaenkrat tudi še Zoja ni jedla zaradi kikirikija, jaz sem na oboje alergična, tako da jim tega ne dam, ima pa Zoja zelo rada pomberk medvedke, o te pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.6.2009 18:56:04   
Majuska
Almera, midva tudi ne jeva svinjine, zato najbrž tudi Aleksander ne bo ... no morda pri babici ... sicer pa ne.

Jaz grem tudi jutri po mojem pregledu v službo - bova dobro opravili, a ne  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.6.2009 18:56:12   
nanka
Zimska in Ilatic, super popoldne sta preživeli, krasno, da se fanta tako lepo ujameta.Glede likanja pa sočustvujem s tabo, jaz tega tudi ne maram.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 20:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 20:28:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.6.2009 20:31:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica havala za crosane fingrseuser posted image

Šur, nou problem, dir!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.