|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
2.6.2009 12:39:47   
glugluglu
populis, sedaj sem prebrala, da si glede spalnice na istemuser posted image , upajmo, da ne drži,

jagode, svinjine: se še izogibam, ma tako še dosti stvari, da poskusi

smokijev pa sploh nisem še dala, tega se pa še bolj izogibam, ker to bi lahko dobil kamorkoli pride.

ksenci user posted image , super, da bosta šla domov!!! Kaj so pa potem ugotovili, da je narobe? Sem spregledala?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.6.2009 12:43:09   
sandrine
Živjo!
Najprej user posted image user posted image user posted image za Aljaža. Zdaj pa čimveč zdravja in luštnih trenutkov z mamico in atijem.
Kaj so ugotovili kaj je bil vzrok za oteženo dihanje- alergija, pljučnica, viroza...?Ker je bilo tako iznenada, da uf...Zmotlo pa me je to, da sta bila en dan prej pri dr. pa da ju je kr domov poslala, naslednji dan pa že takouser posted image Joj, Ksenči ne da bi karkoli, sam jaz jih poznam fuuuull, ki so nezadovoljni s to dr.,daj probaj se prestaviti v CE. Se komot da, ker jih itak pol iz Šentjurja vozi v CE, ker nočejo met user posted image pri njej. Mislim, da ne morjo enga pametnega pediatra najtiuser posted image

Inigo,Almera,...ful lepe slikice stanovanj. Ste prave umetniceuser posted image Joj, js pa komaj čakam, da se bomo selili (verjetno proti koncu leta), potem bom pa js tud čarala, čeprav sem anti za touser posted image
Brin, Tariq, Iraya, Vita, Luka,...joj, kak so cart, pa kak so že veliki. Je lušno, ko prilepite slikice- nekatere imam še v spominu kot dojenčke, zdaj so pa že pravi otročki, pa fleeeeetnniiiiuser posted image

Druagče sem pa danes dobila odločbo- v vrtec smo sprejetiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.6.2009 12:45:11   
sandrine
Aja, Umpa daj mi prosim javi na gsm, ko se boste zmenle, da se dobite. Bom poskusla uskladiti da prideva. Bo učenje že počakalo (velik rabimuser posted image ). Hvala ti.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:49:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:50:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:52:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:55:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:57:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:58:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:59:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:59:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 13:00:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 13:00:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1638
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 13:13:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1639
2.6.2009 13:22:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

i need advice - a ste dale že avokado in kako naj ga pripravim? jaz ga namreč ne jem, ampak bom poskusla, če bo Živi pa všeč.

pa še neki - je kira že dala ajdovo kašo in čičeriko? se oboje lepo zmiksa?

avokado sem že dala, mislim da sem ga umešala k jabolku ... pa še malo banane zraven, tako da je mali brez problema pojedel.

Ajdove kaše še nisem dala, imam v planu kmalu tudi to - kolegica je ni nič miksala, ker je malček lepo jedel. Za čičeriko pa ne znam povedat.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.6.2009 13:24:32   
neboglasnica
Ahoj!

Almera: slabo ti cumpraš nad čarovniškim loncem vremena - tu nas bo še odpihnilo, tako piha, user posted image user posted image . Sicer sije sonce, okoli 17 do 20 C je, odvisno od vetra, piha pa tako, da mi je perilo posušilo v eni uri in pol. Baje bo do sobote samo dež. Daj uredi nam vsaj dva dni sonca, prosim....

Populis: hvala in dobro opravi, ne morem odgovoriti preko ZS-ja. Zlata si!

Inigo, Metuljčica: samo preletela sem (pa še to opravilo mi vzame pol ure, ker melje in melje) in vidim nove avatarje! user posted image  Metuljčica: sem te hotela že poklicati v petek, ko smo peljali skozi Opatijo, pa nisem vedela, kdaj se vračate domov.

Ajde, grem, sem si vzela eno uro, pa tole konektanje traja in traja, tako da mi je čas že potekel. Uživajte!! Mi naj bi se vrnili v soboto, ampak domačini pravijo, da trajekt ne bo vozil, če bo takole pihalo.

Čavči!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.6.2009 13:24:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

uf posebej pa piše, da je marelična barva totalno neprimerna za spalnice, najslabša, če si poročen je kot bi iskal težave, no midva pa imava spalnico v nežni marelični barviuser posted image

Mislim da marelična sploh ni tak problem, ker je veliko bolj nežen odtenek kot sama oranžna. Prej bi rekla, da rdeča ni primerna, ker je barva s preveč energije, spalnica pa naj bi bila miren prostor. Spomnim se znanke, ki je razlagala, da jo vedno razganjalo, ko je imela na postelji rdečo posteljnino ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.6.2009 13:53:01   
Majuska
Midva z Aleksandrom sva imela spet podaljšan sprehod, zmanjkalo ga je namreč, ko sva se že vračala - ko sem opazila zaprte očke, sem obrnila voziček in šla še en krog. Doma je pojedel zelo skromen obrok sadja s kašo, zdajle pa rogovili po postelji, čeprav je bil prej ves zaspan ... user posted image

Neboglasnica, srečno!

Ksenci, ful sem vesela za vaju z Aljažem! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.6.2009 13:56:30   
ilatic
Pozdravljene punce!

Malo se vam javljam. Žal mi res zmanjkuje časa in sem skoraj NIČ na računalniku. Žal se mi izteka tudi porodniška tko da sploh ne vem kam bom dala Tarika čuvat in kako bom delala. Tko da sem kr na dnu.

Kako ste ve? Sem pri Zimski pa me je prijela nostalgija. Ksenci full mi je bilo hudo ko je povedala kako je bilo z Aljažkom. A je bil laringitis? Pošiljam mu kup poljubčkov in upam, da bo kmalu doma.

Vas pogrešam in žal mi je da se izteka to obdobje. Se vam bom še javlala in upam, da se še kdaj srečamo na kakšnem srečanju.

Tarik je ok, zaposli me 100 na uro, Iris in Larisa sta pridne. Lepo se imejte in pozdravček za vsako posebej in poljubček za tiste ki ste se kaj spomnile name. Čeprav mi Zimska trdi da me full pogrešate, je moj telefon kar mirenuser posted image . Hecam se, saj vem da ima vsaka svoje težave.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.6.2009 14:22:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

uf posebej pa piše, da je marelična barva totalno neprimerna za spalnice, najslabša, če si poročen je kot bi iskal težave, no midva pa imava spalnico v nežni marelični barviuser posted image

Mislim da marelična sploh ni tak problem, ker je veliko bolj nežen odtenek kot sama oranžna. Prej bi rekla, da rdeča ni primerna, ker je barva s preveč energije, spalnica pa naj bi bila miren prostor. Spomnim se znanke, ki je razlagala, da jo vedno razganjalo, ko je imela na postelji rdečo posteljnino ... user posted image

no prepišem kar piše za marelično, medtem ko rdečo v spalnici nič ne omenja, pa jaz jih poznam kar nekaj, ki imajo vsaj eno steno v spalnici rdečo:

POZOR, MARELIČNA!
Uporaba marelične barve v spalnici je, če smo poročeni, kot bi iskali težave. "Sreča breskovega cveta" je na Kitajskem dobro znan koncept, nanaša se na zakonca, ki vedno iščeta nova razmerja. Poročenega človeka lahko potegne v prešuštvo. Za samsko osebo pomeni aktivno spolno življenje, vendar bo najbrž imela težave z iskanjem partnerja vse življenje.

ta pa je kruta, aneuser posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
2.6.2009 14:23:57   
glugluglu
ilatic, lepo, da si se javila!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 14:43:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 14:45:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1648
2.6.2009 14:49:47   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

no prepišem kar piše za marelično, medtem ko rdečo v spalnici nič ne omenja, pa jaz jih poznam kar nekaj, ki imajo vsaj eno steno v spalnici rdečo:

POZOR, MARELIČNA!
Uporaba marelične barve v spalnici je, če smo poročeni, kot bi iskali težave. "Sreča breskovega cveta" je na Kitajskem dobro znan koncept, nanaša se na zakonca, ki vedno iščeta nova razmerja. Poročenega človeka lahko potegne v prešuštvo. Za samsko osebo pomeni aktivno spolno življenje, vendar bo najbrž imela težave z iskanjem partnerja vse življenje.

ta pa je kruta, aneuser posted image user posted image

user posted image

Morda je na nek način logično ... oranžna barva je barva druge čakre, spolnega centra - v tem primeru se razlagi sploh ne čudim user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 15:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.