|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:37:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:38:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1302
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:41:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
31.5.2009 21:52:08   
AAA
Čer,

da se še jaz malo javim.

Danes so nas doletele še norice. Jih je dobil ta velik, pričakujem pol še ta manjšiga, ta nr ta večjiuser posted image  je pa tok tečen, ker se boji, da jih bo on tudi dobil.

No, dobra novica pa je ta, da smo končno naredili Aneju sobo, sedaj ga moram pa samo še preseliti. Komaj, da je ratalo, ker nam je zadnja toča zbila streho in je ravno v to sobico pritekla voda.

Sicer se bo pa jutri spet začel pester teden, ker bom imela dva user posted image user posted image  skupaj doma.

Pa varstva za julij pa avgust za Aneja še tudi nimam.

Jah nič se pri nas dogaja. Sem se pa danes končno najedla (moram se nazaj držat zaradi našega brezobega  lumpa), nas je babica povabila ven za 90 let.

Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:54:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.5.2009 22:04:31   
nanka
AAA, o ti šment, vas se pa tudi drži en smolko, vse na kupu, no ja še dobro da jih je dobil zdaj ko si še doma, pa ena velika user posted image za vse vas, da vas tale smolko čimprej zapusti.

počasi se odpravljam pod kouter sem čisto brez energije.

Aja, pozabila sem komentirati Rebekin malčka, prava user posted image sta, pa kako se lepo zabavata.

Neposredna povezava do sporočila: 1306
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 23:10:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 23:18:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 23:27:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.5.2009 23:52:17   
Majuska
Danes pa niste napisale toliko, da vas ne bi mogla dohajat ... mi smo danes večinoma držali doma, ker je bilo napovedano smotano vreme. No, na koncu je bilo vseeno lepo, tako da smo šli popoldne na sprehod in do babi ter dedija, nato pa domov. Aleksander popoldne sploh ni spal - nič mi ni jasno, zakaj mu ni več toliko do spanja, čeprav je ultra zaspan user posted image

Pridne bodite - jaz še mal papirje pospravim, pa grem spat. Nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.6.2009 0:24:49   
rovar_ka
Pravkar sva z dragim pogledala en luškan film - The accidental husband - priporočam za vse romantične dušeuser posted image

Igra moj bodoči mož Jeffrey Dean Morgan, ki je igral v P.S. I love you in Uma Thurman, ki mi je na splošno antipatična igralka, v tem filmu pa mi je bila prav všeč.

Mmmm, moj mojuser posted image A ni lep?
user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.6.2009 6:40:45   
lidija***
Jutro punce!

almera-

Lidija - a v Kekčevo deželo v Kranjski gori - po mojem kratke hlače ne pridejo v poštev - kar malo bolj toplo naj se napravijo. Drugače pa ne poznam teh koncev, ampak bolj na drugi strani Vršiča.  No, ampak vsekakor rabijo kaj toplega, ker Kranjska je vedno bolj mrzla, pa kake malo bolj pohodne čevlje, ker bodo po gozdu hodili

aha, se mi je kar zdelo, da bo tako, pa še ta ohladitev. Ji bom namesto kratkih hlač dala raje bundo-brezrokavnik.user posted image Čevlje pa ima taprave. Sem ji nabavila Salamonke. Mater, cena za otroški čevelj skoraj enaka kot za odrasle.user posted image

rastejo otročki- noro kako gre čas. Lani še po večini v trebuščkih, zdaj pa že capljajouser posted image . Punce naj vam ne bo žal za odraščujočimi user posted image , tudi z otrokom je zelo lepo, najlepše!! Sicer pa Hruška in Umpa sta tako rekli da čez par let spet meduser posted image user posted image , nekatere so žeuser posted image , no nekatere pa smo zaključileuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.6.2009 7:09:30   
Tinky
DObro jutro,

rebeca....samo zaradi tega bi imela dvojčke. Še možu sem pokazala posnetek, tolko je dober user posted image

Bravo Kali za prve korake user posted image user posted image

Teo je včeraj zvečer naredil samostojno že dva koraka pol pa telebnil na rito. Od hoje hoje je pa še daleč. Ta njegov eksperiment je bil bolj leteča varianta user posted image

Kozic ni več, ostale so še komaj vidne pikice. Če bo popoldne lepo vreme, bova šla malo med ljudi. Pa nabavit moram čolniček, bazenček, en res dober senčnik in veliko podlogo za na plažo. Sem neki že gledala, ampak je ni za dobit dimenzije 200 x 200. Kakšna ideja kje dobit?
Počasi že odštevam dneve, še 21 dni do dopusta. Upam, da se bo kmalu otoplilo, ker če voda nima 25 stopinj si Tinky niti nog ne namočiuser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.6.2009 7:24:57   
nanka
Dobro jutro,

Tinky
, tudi mene morje ne vidi, e nima vsaj 25 stopinj, zrak pa 30, sem bolj zmrznjena.

Zimska si bila pa pridna, glede na to, da si včeraj pospravljala, si se že opomogla.

Zoja zvečer ni imela več vročine in tudi zjutraj ne, zato je šla v vrtec in v Zoo. Upam, da sem se prav odločila. Bo pa v petek doma, ker gre očka na dvodnevni izlet v petek, tako da bomo same doma.

Natka je vstala ob 6 tako da gre počasi nazaj na spanje, jaz sem pa že pospravila prvi sušilec in spraznila pomivalni stroj, zdaj pa zaslužen mini počitek.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.6.2009 8:13:54   
lidija***
mala spi,.. ne morem je spravit nazaj spat pred 7.30. Zbudi se 15 min do 5h in konec. Nič ne pomaga. Ne ziza, ne flaška... potem je včasih že ob 5.30 taka sitkauser posted image . Me prav skrbi, če se ne bo izboljšalo kako bo, ko bo morala v vrtec. Šla bo ob 7.30 ravno takrat, ko bi ona spala! Kakšna ideja kako jo spravit spat prej? Npr. ob 6h?
HD- napisala si kako je s športniki. Midva Nežo še kar forsirava v šport, samo, ko preberem kaj takega, pa ne vem več, če sploh delam prav. Pa še ta mačehovski odnos državeuser posted image user posted image . Vem, da še ima čas in da ni nujno, da bo profi, samo, če malo forsiraš vidiš, da tudi otroku postane to zelo pomembno. Medalje so pa tako oh in sploh, kljub temu, da ji vedno pravim, da je važno samo sodelovati.
Nanka- tudi jaz bi naredila isto kot ti ! Verjetno je bil kakšen virus in je telo reagiralo z vročino in ga uspešno premagalo.user posted image user posted image
Auroraa- saj si danes prvi dan službe. Naj ti čimlepše mineuser posted image user posted image user posted image
Flower- saj maček izgine čez kak danuser posted image user posted image . Malo je pa treba kdaj pa kdaj kaj spitiuser posted image . Upam, da nimaš tudi moralnega mačkauser posted image , ta pa ne mine čez kakšen dan!
Rebeca- večkrat sem že napisala dvojčki so res nekaj posebnegauser posted image
Tinky- pri nas so se še najboljše obnesli kar armaflexi( ne vem, če se tako napiše). Lahko jih daš več skupaj, pa brisačo čez. Super so zato, ker se tako hitro očistijo. Pesek in iglice se ne primejo, pa tudi, če se zmoči ni problema.
Metuljček- res lepo, da se tako razumeš s starši, sploh, ker ste pod isto streho. Kaj bolijo mišice od drv?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.6.2009 8:48:43   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

TODI - a ste danes okoli 18:00 po Šentvidu kolesarili?

Ja pa smo res user posted image , a je blo dobr videt ne. Sicer sem pa jaz ves čas pizuser posted image da potrebujeva nova kolesa. Ta sta še od user posted image brata, k je bla pred leti v Realu akcija če si kupil rumenga megana si dobil zraven kolo.

Ah ja ko otroci odraščajo(tejo) je tudi kolesarjenje lepo. user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1316
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:06:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.6.2009 9:07:59   
anikabd
Dobro jutro,

Filip ima zopet vnetje ušes. Tokrat je še slabše kot prejšnič, ponovno sm dobili antibiotike za 10 dni.

Rebeca- tvoja dva sta me pa nasmejala. Res sta lušna.

Berem, da je kar nekaj otrok bolanih. Za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Filip me kliče. Se beremo.

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.6.2009 9:13:18   
Majuska
'jutro,

evo moje dete se je končno zbudilo, že grejem mleko ... berem, da je nekaj naših sončkov bolanih. Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image

Pa zajtrk za moje dame
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.6.2009 9:25:48   
neboglasnica
Alo, en lep morski pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.6.2009 9:32:52   
nanka
Ja Neboglasnica kje si pa ti internet izvohala? Si šla na kavico?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.6.2009 9:35:11   
lidija***
Neboglasnica- alo, alo. Dol z RR ja pa pejt uživat! Še za nas! ¨
Kako ste, kaj boš lepega povedala

Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.6.2009 9:36:21   
neboglasnica
Nekaj ven meče....Itak traja in traja...

Skratka: štartali zjutraj, na trajektu nas je premetavalo, smo želodce ven metali...katastrofa! Ugotovili, da smo Sarino garderobo pozabili doma, smo šli takoj v akcijo in v šoping. user posted image  Zmrzujemo, ponoči se grejemo z radiatorjem, mene niti mož ne more pogreti. Pa še draga teta M me lovi za rep, očitno bo vsak čas tu. user posted image  Prekmalu seveda. Skratka, še na sprehod komaj gremo, se moramo držat, da nam otroke ne odpihne. Drugi dan je bilo vreme komaj malo sončno, da so se otroci namočili, mož odplaval, zame je bila premrzla voda. Itak!! Skratka: domov bomo prišli namesto rjavi, samo porejeni, ker nam ne preostane nič drugega kot hrana. Mali sta že sitni, družbe ni, vremena ni...

Ker nisem brala za nazaj, čestitke za vse dosežke, nove zobke, nove user posted image , prespane noči, izgubljene kile, uspehe na DM teku....za lepe fotke...

Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.6.2009 9:40:00   
lidija***
GR- važno, da ste skupaj. Vreme pa naj bi se popravilouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.