|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
31.5.2009 13:23:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Kali je shodla!!!user posted image user posted image se je spustila od opore in prikorakala 10 korakov in potem puf na ritouser posted image user posted image ...sem jokala ko mali otrok...

pismo ati pride v sg in mala shodi....

Bravo Kali! user posted image user posted image user posted image

Evo pravkar me je spreletelo, da bo takih novičk čedalje več user posted image

Naš razbojnik je pa končno mal dol padel ... zmatran je bil fuuul, si mel učke, ampak spal pa ne bi - skoraj dve uri se je premetaval po postelji, razgrajal, se plazil po nama ... madona je vztrajen, ne vem po komu ima to user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.5.2009 14:02:42   
lidija***
Kali-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Almera- imam eno prošnjo. Naši gredo jutri v kekčevo deželo. Kako jo naj oblečem? Ti poznaš tiste konce. Ali so kratke hlače neuporabne za zraven?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.5.2009 14:08:45   
Inigo
BRAVO KALI!!! to je super user posted image user posted image user posted image

mi smo pa zboleli. jaz, mali... ati pa je že sicer proti koncu... ma... vsi kihamo, kašljamo, vse nas boli, imamo vročino in nam teče z nosa. kaj češ lepšga?! user posted image in jutri ne bo nič z uvajanjem v varstvo user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.5.2009 14:33:13   
Inigo
še to: včeraj mami dosegla 200. mesto v svoji kategoriji (od 728 prijavljenih) in 712. mesto skupno od vseh 5 kilometrašic (od 2846 prijavljenih).

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.5.2009 15:42:35   
lidija***
Inigo- čestitke za rezultateuser posted image user posted image user posted image , sedaj pa malo izpreži... spočij in pozdravite se vsiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.5.2009 16:24:00   
lidija***
sem imela malo časa okoli po RR ju šarit pa sem videla, da so že nove junijke tu!!! Kdaj pa mi gremo drugam? Lani smo bile na forumu čvekanje v pričakovanju skoraj do zadnjegauser posted image .
Ali bomo še večino svečk upihnile tukaj? Jaaa, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.5.2009 16:50:10   
nanka
Kali user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo punca

Zoja ima še vedno vročino, sicer samo 37,5 ampak jo ima in nimam pojma kaj ji je, ker nima nobenega drugega znaka, tako da je jutri doma in ne gre z vrtcem v ZOO. Je kar malo žalostna samo nimam izbire.

Inigo super uvrstitev, user posted image user posted image user posted image . Te danes kaj boli?

Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.5.2009 17:29:12   
lidija***
nanka- praviš, da je nič ne boli. Tudi naši dve sta kdaj dobili vročino kar tako. Pa saj to vreme je tako noro. Iz 30 na 10user posted image Če zjutraj ne bo imela vročine pa bi mogoče vseeno lahko šla z vtrcem v ZOO? Če bo lepo vreme in ne bo pihalo..? Pa jo greš potem kar po kosilu iskat? No, verjetno pa sama najbolj veš in Zojo poznaš, da se boš prav odločila. Samo, ko se verjetno o tem že cel teden pogovarjajo in ji je res hudo. Božček mali!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.5.2009 17:42:33   
nanka
Lidija ja saj to je moj dilema, nič ji ni videti, vročino pa ima, sicer minimalno, pa Zoo-ja se ful veseli, ampak vseeno ne vem kaj naj. Zdaj se nekaj kaže da se ji nosek maši, mogoče bo prehlad, muči me to, ker je imela včeraj 39,3 vročine, dopoldne nič, zdaj pa že cel popoldne malo tam do 37,5. Bom videla kaj bo ponoči in zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.5.2009 17:50:59   
metuljcek321
Hej!

Evo, do zdaj sva z možekom pospravljala drva, sem kar fuč. Malčica je bolje, malo dremucka, veliko se igra, pridno je, tudi magični lonček se je že odločila spet vzeti v svoje roke in piti (yes, yes, yes, me je že pošteno skrbelo, ker ni in ni hotela vode, pa pika).

Je bilo pa prej tko ganljivo - šla je malo v spodnji štuk na obisk k babi in dediju & so uživali, skakali, vriskali, itd. itn. ... potem jo pa dedi vzame v naročje & kar naenkrat mu nekaj iz nosa teče, pa iz oči ... se briše z robčkom ... jaz: "A si se prehladil?" On: "Ne, ne ..." Pa še kar potoči nekaj solz & mi kapne, da se je totalno raznežil ob naši tamaučici - tko ga je skrbelo zanjo, potem sta se pa stiskala, crkljala, .... - ma, res je faca moj oči - nežna duša na kubikuser posted image

Zdaj ima mami 5 min na off, je cornflakes in surfa po netku. Anja se počasi prebuja za malico - padel bo keksolino - yummy.

Inigo - odličen rezultat, zdaj se pa fino crkljajte, da boste kmalu spet tipi-topi.

Kali - ouje, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  prekrasna novica - in to že kar 10 korakov - vau. Pa prej - je že naredila kakšen korakec ali je zdaj kar naenkrat zašibala? Ma, mora bit res nor občutek - totalno razumem tvoje solze sreče, res!
Natka - user posted image

lidija, saj res - pri enem letu se selimo med otročke al kako že?

"Rumeni" update:

Susan Boyle se je uvrstila na 2. mesto, a pred njo je gotovo super kariera ... paparaci so jo zdelali sto na uro, pred nekaj dnevi je preklinjala kot star mornar, hotela je že vse obesiti na klin - zdaj pa je vse OK: KLIKNI

Remember her? Nia Vardalos iz filma Moja obilna grška poroka se je odločila zaživeti zdravo, shujšati ob pravilni prehrani ter z optimističnim pogledom na svet: KLIKNI

Leonardo DiCaprio osvaja NY ter s pomočjo učitelja trenira pravi naglas, da bi se mu posrečilo dobiti vlogo Franka Sinatre v filmu Martina Scoreseja - vau, to bi bilo prima - meni je Leo super igralec: KLIKNI

Mati osmerčkov Nadya Suleman BO imela svoj reality show - zdaj je potrjeno & ena od epizod naj bi vključevala rd njenih osmerčkov - zdaj si pa predstavljate, kolk organizacije imamo za enega (ali nekatere za dva), kaj šele, da bi imele osem enoletnikovuser posted image : KLIKNI

Angelina se je poškodovala ob snemanju kaskaderskega prizora za svoj novi film: KLIKNI

Resnično ne razumem, zakaj Christina Aguilera uporablja tako agresivno-inteziven make-up --- bolj naravna bi bila prav luštna, tako pa ...: KLIKNI

Halle Berry & Jamie Foxx sta se pa kar konkretno zaliznila (in na splošno zagrela drug za drugega) na prireditvi, kjer je ona dobila nagrado za 10 let seksapilnosti: KLIKNI

Na isti prireditvi sta slavila tudi Brad & Angie - a se je pojavil le Brad: KLIKNI

Hm, potem pa tole: Halle Berry na prvo mesto postavlja familijo ... kaj pa tisti poljub zgoraj???: KLIKNI Btw: ji pa paše kratka čupica, ki jo je nekoč že imela ...

Suri Cruise je en zelo zaposlen otrok - straša jo vozita na vse sorte reči - tule jo mami Katie nese na plesne urice: KLIKNI

O, zdaj pa poleg sester Cruz (Penelope & Monica) za Mango "nastopa" tudi Scarlett Johansson: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.5.2009 17:53:08   
metuljcek321
O, glej to, Almera, s Shiloh Jolie-Pitt praznujta rd na isti dan ... le ene par let je vmes: KLIKNI

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 31.5.2009 17:55:10 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.5.2009 17:54:10   
Inigo
nanka - nč ne boli... veš, jst sm profi. profije nikol nč ne boli user posted image sj se mal hecam. sam me ponavad po kakih domačih treningih dostkrat kj drug dan zmatra, po tekmi pa nikol. doma treniram tut po 15km in več, tekmujem pa samo na 10km, in včasih na 5km.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 18:29:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 18:57:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 18:59:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1290
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 19:32:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1291
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 19:33:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1292
31.5.2009 19:34:10   
rovar_ka
Zdravo babike!

Mi že cel vikend lutamo okrog, včeraj pri moji mami na kosilu, danes pri tašči..prav lepo nam gre, ni se za pritoževat. Še Tajo sva imela pri sebi od srede pa do danes, se mi zdi prav prazno stanovanje, ko ni male navihanke tukaj user posted image

koraki otrok-  kak lepoooouser posted image Naša deca rastejouser posted image Jaz Tio še čakam, ampak ona je bolj ziheraš - ko sama stoji se raje na vse 4 spusti, kot pa da bi naredila en korak k meniuser posted image

Inigo, Almera - svaka čast za tek, bravouser posted image

Umpa - nikak se ne morem navadit tvojega novega avatarjauser posted image Vsakič ko ga vidim mislim, da je ena nova prišlauser posted image
Kako sta kaj ksenci in Aljaž? Je kaj novega?

rebeca - joj, je veselje gledat kak se pikeca zabavatauser posted image Hiša polna smehauser posted image

metuljček - me veseli, da je Anja bolje. Bogi revček mali, kak ti je zakuhala, meni je že pri navadnem prehladu hudo, kaj šele ko ga vidiš celega nebogljenega in brez voljeuser posted image

Flower - user posted image za mačka, kaj pa piješuser posted image Bogica, danes ti je ziher žal, da si preveč spila, ne? Meni je blo vednouser posted image Pa si misliš - nikoli več ne bom pil! Pa do naslednje čage že pozabiš touser posted image

..več pa se ne spomnim, mam luknje v glaviuser posted image Ampak berem vas vedno, sicer sem vedno z vami, samo ve tega ne vesteuser posted image Ni cajtauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 19:34:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 19:36:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1295
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 19:40:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1296
31.5.2009 20:00:00   
moya
metuljčica - žal se spet ne bomo vidle : šibamo na morje, sej veš kako je to... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:23:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:30:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:37:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.