|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
13.6.2009 22:42:17   
nanka
Neboglasnica, kako sta lušni, pa kakšni umetnici.

Majuška ,dober potep ste imeli, in krasne fotke, a je bila gužva?

Umpauser posted image vem kako se počutiš, meni se počasi že meša od teh vročin, enkrat ena enkrat druga

O tudi Vita je na dobri samostojni hoji user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko punce

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 22:43:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.6.2009 22:52:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica, kako sta lušni, pa kakšni umetnici.

Majuška ,dober potep ste imeli, in krasne fotke, a je bila gužva?

Ne, ni bilo panike ... celo parking smo dobili blizu vhoda, res pa je, da smo bili tam ob uri, ko imajo nekateri še kosilo, okoli 14.30. Še v kafiču smo brez problema dobili mizo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.6.2009 23:04:15   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims, ti si pa sigurno pred TV, kaj? Baje bo cel junij na sporedu Beg iz zapora.

Ampak to pa je svetovna glupost, v soboto zvečer 4 deli nadaljevanke

No, no, Almera, lepo se obnašajuser posted image . Hecam se, se strinjam s tabo, da so tole pa mal mem usekal. Kljub temu, da mene niti ne moti, no. Kaj pa vem, mi je kr fajnuser posted image .

Levinja, midva sva oddala vlogo za subvencijo za pomoč mladim družinam. Odgovora sicer še nisva dobila, naju je pa prejšnji teden klicala ena teta in nama rekla, da lahko oddava še za lansko leto. Tako da sva naredila popravek, zdaj pa čakava odgovor. Btw - lepe fotkeuser posted image .

Majuska, tudi vaše fotke so "ljuškane"user posted image

Zdej grem pa na borovnice, ker jagod pač ni domauser posted image .

Pa gledat naprej že žkrat PB. Zdej že napake iščem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.6.2009 23:27:35   
glugluglu
oj,

tudi mi smo iz celodnevnega potepanja, smo prišli domov ob 22.30. Jaooo. Po kosilu smo šli v LJ., zapravljat še za kakšne malenkosti za na morje, potem pa k mojemu bratu, kjer smo bili tam od 18.00 pa do konca, je ful hitro minilo.
rebeca
user posted image za Irayo

umpalumpa , virusi lahko trajajo z vročino tudi toliko dolgo časa, če so pregledali kri potem ok, čeprav meni je to vseeno čudno, jaz bi šla malega spet malo pokazat.

neboglasnica
, pri Marku v razredu se punce še ne lišpajo za v šolo za zares, očitno je naš kraj malo zaostal glede tegauser posted image . Ti kar vztrajaj pri svojem, ziher se samo kakšni 2 ali3 punce v razredu namažejo za v šolo, sploh okoli oči, s špiralom, potem se pa pač vse zgovarjajo na ti dve ali tri. Ma skoraj mi je čudno, da bi toliko staršev to dovolilo za 4 razred (naš bivši 3). Halooo?!! Edino, če ni to na skrivaj slučajno. Bi znalo biti to, ja.

Res pa je, da ima naša Nina tista otroška ličila, pa se kdaj za kakšno foro namaže, ja sploh mene oponaša, ampak, ja jaz nisem ravno za zgled pri teh stvareh, ampak vseeno, da se za v šolo namaže s pravimi stvarmi ji pa ne bi dovolila še nekaj let. Upam, da mi bo uspelo, no, ma ja lahko je to govorit, težje pa izvest.user posted image

Ok, malo sem vas preletela, grem kar spat,
še to: slikce vse so super!!!!

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.6.2009 23:33:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nanka, Glu, Pigama ali Lidija,
prosim za nasvet. Danes smo dobili tudi Maybeline šminko na enem štantu, vsaka pupa svojo. Seveda se je Ana namazala kot klovn...skratka, vzela sem jima in razložila, da so notri sestavine, ki niso primerne za nežno otroško kožo. Obe seveda s takim obrazom, da me še sedaj, tri ure kasneje srce boli. Sara pravi, da skoraj vse sošolke že uporabljajo šminko za odrasle, maskaro... Jaz, grozna mati, pa tega ne dovolim. Saj ji občasno kak lip gloss, kaj več pa ne. Pa vaše mnenje oz. kaj ve dovolite?

Hmm, tukaj ti bom težko svetovala iz enega samega razloga, ker sem tudi jaz proti šminkanju in mazanju pri teh letih ( osmi, deveti razred ni problema) in pri Tjaši to sploh ni bila dilema, ker ona se še danes pri skoraj 18 ne šminka. Ampak Zoja, ta otrok mi pa že zdaj dela sive lase, ker edina stvar pri kateri ostajam brezuspešna je mazanje z labelo in otroškimi glosi. To počne cele dneve in čeprav sem proti je ne znam ustavit. Zadnjič sva ji celo kupila Barbi ličilo za veke, sicer ne vem kaj sem pri tem mislila, ampak ta moj otrok se je celo namazal z barvami po vekah in to sama. Sicer sem ji povedala da mi to na tako lepi punčki ni všeč in da je še veliko premajhna, pa se ne da motit. Barve so čudežno izginile, zdaj se šminka s flumastrom in mi večkrat na dan pove, da ko bo velika se bo mazala. Kje sem mimo udarila? Nimam pojma, pri Tjaši je bilo vse po planu, tu se je ustavilo. Tako da jaz ti ne znam pomagat, ker moram najprej pomesti pred domačim pragom.

nanka, lahko, da ima Zoja to samo obdobje, se bolj igra s tem, enako kot bi trenutno cele dneve samo delala frizurce punčkam in govorila, da bo frizerka, ali pa kaj podobnega. Mogoče, če bi ji pustila naj dela kot želi, samo v vrtec ne sme taka hodit, bi jo pa res minilouser posted image

zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.6.2009 6:55:03   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Btw, je še katera razen mene in frutke dala vlogo za subvencijo za pomoč mladim družinam? Ste že dobile kak odgovor?

Mi smo jo tudi oddali Sem slišala, da bojo začeli izplačevat šele julija.

Dobro jutro, smo v nizkem štartu, gremo pohajat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.6.2009 8:24:13   
Majuska
'jutro,

ne morem verjet, da nismo imli nočne budnice ... po dolgem času je bila zelo mirna noč user posted image šibam po flaško, potlej pa dalje.

Nedeljski zajtrk za vse
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.6.2009 9:26:48   
Inigo
mi smo pa včeraj bili na celjski koči. smo šli na pohod. vam prilagam malo fotk:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.6.2009 9:28:03   
Inigo
in smo se meli fantastično. tale trak je čist neprimeren za takale sprehode, čeprav je mali užival na puno, tko da smo se odločli kupi nahrbtnik. samo so dragi ko .... bomo kupli rabljenega. sam oglasov pa tut ni neki na izbiro... bomo že!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.6.2009 9:35:44   
neboglasnica
Ahoj, dober dan...šibamo na gasilsko tekmovanje.

Inigo: lepo ste vi to hodili. user posted image

Nanka in Glu: TX

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
14.6.2009 9:49:51   
nanka
Vau Inigo to pa je bil pohod, pa krasne slike, sploh prva, kjer Brin stoji v prtljažniku.

Neboglasnica dobro tekmujte.

Aja pa dobro jutro, moji štirje so se ravnokar odpravili k maši, tamala pa spi, tako da lahko v miru začnem kuhati.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
14.6.2009 10:04:16   
tims
Dobro jutro.

Jaz sem pa tečna dons ko user posted image . Se zgleda nisem naspala. Moram šibat k sadjarju po sadje, da bo jutri Tim odnesu v vrtec za svoj roj dan. Sem se odločila, da naj bi za spremembo otroci sami delal sadno kupo. Da ne bojo vedno samo piškoti in bonboni. Zdej pa ne vem: a čem kupit smetano al raje sladoled zravenuser posted image .

Majuska, hvala za zajtrkuser posted image . Je bil zelo okusen.

Inigo, zelo lepe fotkeuser posted image . Zakaj pa trak ni primeren? A je Brin že prevelik?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
14.6.2009 13:47:50   
Majuska
Kakšno zatišje ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
14.6.2009 14:39:15   
Majuska
Ej punce, kaj sem z moževo pomočjo zdajle našla ...

http://www.wolframalpha.com

kar v iskalnik napišeš neko hrano (če vpisuješ več stvari, daš vmes +) in ti izpiše vse kalorije in vse sestavine ... hudo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 16:20:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 16:21:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
14.6.2009 18:13:29   
Tinky
Mi smo pa danes tako uživali, kot že dolgo ne. Cel dan smo se šetali po Opatiji.
Samo kakšne cene so na Hrvaškem, to je pa nenormalno, piz.darija....kot da bi šli v Saint Tropez. Noroooo

Slikice sledijo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3568
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:10:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:11:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3570
14.6.2009 19:18:45   
Tinky
Evo nekaj slikic. Smo jih nardili full malo, ker je moj dragi mož vzel fotoaparat s praznimi baterijami :)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 14.6.2009 19:20:54 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:19:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:20:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3573
14.6.2009 19:23:08   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Evo, mi smo pa dans takle uživali user posted image user posted image

user posted image

full dobro

Dej povej, kak bazenček je to? Sem ga hotla že kupit, pa ne vem katerega, zaenkrat imamo samo čolniček.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3574
14.6.2009 19:25:09   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
user posted image

ta slika je pa svetovna user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 14.6.2009 19:30:08 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?