|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še jaz...
19.5.2005 9:11:27   
Špelka
da javim kako se je odvil tsle ciklus: M bi morala dobiti v ponedeljek. Pa je ni bilo. In seveda panika - najbolj strah pred ponovnim razočaranjem. Moj prvi načrt je seveda splaval po vodi - nisem mogla dočakati petka in sem test naredila včeraj - negativno. :(:((:(:((:(:((

Kaj se dogaja, ne vem, ker imam drugače redne M. Je bil pa tale mesec naporen tko da možno, da je to vzrok. Tolaži me samo to, da če ni M, tud O ni blo takrat, ko sem mislila da je.

No, bo treba še mal čakat na pravi trenutek. IN ZOPET ČAKAM. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

lEP POZDRAVČEK VSEM SKUPAJ. :rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še jaz...
19.5.2005 9:13:28   
kajča
držim pesti zate in za :modri:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Klavdija

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še jaz...
19.5.2005 9:14:03   
Linda25
Pozdravljena Špelka,

če ne bo tagrde :hudicek:, potem test čez nekaj dni ponovi. Če bo zopet negativen, pojdi h G.

Držim pesti za :modri:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še jaz...
19.5.2005 9:14:03   
Skye
Špelka :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš dočakala :modri::roza:

Pa obeska se drž....jaz ga več ne izpustim iz rok:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še jaz...
19.5.2005 9:16:36   
amadeusa
Ne obupaj, držim pesti zate. Veeeeeeeeeeeeeeeeeliko sreče, da boč čimprej9nebesa.
lepo se imej

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še jaz...
19.5.2005 9:19:22   
Špelka
Obesek je prliman name - skor. :)-:)-:)-:)-
Upam, da bo deloval naslednji mesec. Kak pa kaj pri tebi situacija?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še jaz...
19.5.2005 9:20:22   
Nannn
Ves kaj spelka sem te jest v avtu nalezla virusa 9nebesa sem tko mocno dihala in ucinkovala na tebe :)-tako da kar lepo pockat pa bos kmalu zagledala :modri::roza: in iz vsega srca ti zelim da tokrat bo... :rozica::rozica:

Nannn :muca:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še jaz...
19.5.2005 9:20:38   
Skye
O za mano...:sloncek::sloncek::sloncek: smo pridno.....zdaj pa nestrpno čakanje dolgih 10 dni;)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še jaz...
19.5.2005 9:21:59   
cmokec
Špelka, pridno še malo počakaj, pol pa poskusi še en test. :miska::miska::miska::miska:

Nannn, imaš kako idejo za izlet. Pri Špelki se nekaj pripravlja. :)-:)-:)-:)-:)-:)- Sam, da nebosta pol obe zunaj zrak lovile. Bom vzela kaj samo za brat. :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še jaz...
19.5.2005 9:25:14   
biba77
Spelka, mogoce pa je bila O kasneje in je bilo prehitro za test? :zmeden:
Drzim pesti zate in :modri:: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še jaz...
19.5.2005 9:27:24   
Špelka
Hahaha, ste face. Ne ne, tale mesec ne bo nč. :)-:)-:)- Sem mislila, da je v pondeljk 2 tedna nazaj O, no takrat sva :sloncek::sloncek::sloncek:. Pol smo mel pa pogreb v sredo. :(( in valda ni blo nč s :sloncek: cel teden. Tko je res zlo mal, ampak res mal šans. :(

Ampak vseen gremo lahko na izlet - recimo na Vršič, a Nannn? Si za? :)-:)-:)-:)-:)-

Skye, jest mam fuulll dobr filing zate, če ne za ta mesec, pa zlooo zlooo kmal - vsekakor pred jesenjo.

Amadeusa - hvala, ampak jest skoz niham med ubupom in evforijo - pismu, da nisem manična depresivka???? 8)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še jaz...
19.5.2005 9:28:01   
Nannn
:)-:)-:)- ja izlet itak....cmokec kaj pravis do morja pa se tm mal po ovinkih ane ane :)-:)- ko bo ona zacela bom jest iz tahudga ven...tak da ni panike... :)-:)-

Spelka srecno pa hiter test :kuza::kuza:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Še jaz...
19.5.2005 9:29:02   
Nannn
:)-:)-:)- a ti bi kr Vrsic...si pa pogumna...se jest se zdele ne upam ker se lahko full dogaja :)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Še jaz...
19.5.2005 9:31:22   
cmokec
Na Vršič pa ne, ker je malo prostorov za izločanje s prometa. Ja kje se bomo pa po poti ustavljale? :)-:)-:)-:)-:)-:)- A kar sredi ceste? :ups:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Še jaz...
19.5.2005 9:31:55   
Skye
Špelka ti si zlata:love:;)

Nemogoče je mogoče....nikoli ne reci nikoli......jaz vsekakor mislim nate in držim :miska::miska::miska::bravo::bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Še jaz...
19.5.2005 9:34:36   
Špelka
Tam mam jest veze, lahk zrihtam da zaprejo cesto, pa se gremo kar rejli - a? No, ta mesec sem valda pogumna, k pa nč ni, haha, vaju bom že takrta k bo cajt prosila milosti. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Še jaz...
19.5.2005 9:41:59   
Nannn
:)-:)- ja ja zdej si pametna ampak kva te caka si pa ze mal okusila v avtu ampak tole vse je zgolj hec da ne bos kej resno mislila :)-

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Še jaz...
19.5.2005 9:45:14   
Špelka
ja, ja hec... :zmeden: bomo vidli. Ej, Nannn, hotls sem te vprašat, kako se ti počutiš? Zdej se pa bliža pondelk, ne? Vidš, da boš zmogla. Še tale vikend na ebno fajn večerjico z :love: skočta, s pa že pr G. Ej, držim ti pesti da bo vse OK. :miska:

Cmokec, tud teb držim pesti da je vse OK. :miska:

Astra tud teb držim pesti, da bo kar mora bt! :miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Še jaz...
19.5.2005 9:47:05   
biba77
Hvala, Spelka! :rozica::rozica:
Punce, saj, ce bi se rade po serpentinah vozile, bi se tudi kaka pot na vrh Pohorja nasla... :)-:)-:)- Udelezba bi bila velika kot kazejo izkusnje. :)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Še jaz...
19.5.2005 9:53:33   
Nannn
o spelka hvala ti...kmalu bo dan ko bom imela prvi pregled....uf kr skrbi me...ampak mi daje veliko upanje da je vse ok ze moje telo ki me vsak dan ze opozarja da se pa tokrat res nekaj dogaja...sedaj ful studiram svoje telo in vidim da mi kar ne gre...glede slabosti mislim...vsako jutro se spopadam z to nadlogo in cez dan se tud dogaja...malo mi ublazi slabost vitamin B6 z C vitaminom saj tako mi je svetovala moja G in mi je bolje...prsi me nenormalno bolijo...in kot kaze bo vse v redu...

:)-:)- Astra ni panike pridemo me se mal na Pohorje :)

Nannn :nosecka:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Še jaz...
19.5.2005 11:57:53   
tinkamiška
Špelka jst vseeno stiskam pesti zate:miska::miska::miska::miska::miska::miska: Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo;)

Tinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Še jaz...
19.5.2005 11:58:43   
baguSka
ju nevr nou in nevr sej nevr

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Še jaz...
19.5.2005 14:12:16   
Anitka
Špelka jaz močnoooooooooooooooooo, ampak res močnooooooooooooooooooooo stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate in punce - pras... hud.... bom poskušala na vse kremplje zadržat pri sebi.

LP,
:(Anitka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Še jaz...
19.5.2005 14:41:55   
anadejka
Ejjjj Anitka,sorry jest sm zadne čase full mal na RR,k morm delat,pa ne vem,ampak dej povej,a tvoje :hudicek: še zmer ni??????
K če je ni pol je pa men tuki že neki sumljiv;):duda:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Še jaz...
19.5.2005 14:43:09   
anadejka
Aja pa itak Špelka tut teb normaln :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa a veš da sem jest moj obesk mal dol dala,sam zato da bo tvoj imel večjo moč.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.