Še jaz... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Špelka -> Še jaz... (19.5.2005 9:11:27)

da javim kako se je odvil tsle ciklus: M bi morala dobiti v ponedeljek. Pa je ni bilo. In seveda panika - najbolj strah pred ponovnim razočaranjem. Moj prvi načrt je seveda splaval po vodi - nisem mogla dočakati petka in sem test naredila včeraj - negativno. :(:((:(:((:(:((

Kaj se dogaja, ne vem, ker imam drugače redne M. Je bil pa tale mesec naporen tko da možno, da je to vzrok. Tolaži me samo to, da če ni M, tud O ni blo takrat, ko sem mislila da je.

No, bo treba še mal čakat na pravi trenutek. IN ZOPET ČAKAM. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

lEP POZDRAVČEK VSEM SKUPAJ. :rozica::rozica::rozica::rozica:

kajča -> Še jaz... (19.5.2005 9:13:28)

držim pesti zate in za :modri:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Klavdija

Linda25 -> Še jaz... (19.5.2005 9:14:03)

Pozdravljena Špelka,

če ne bo tagrde :hudicek:, potem test čez nekaj dni ponovi. Če bo zopet negativen, pojdi h G.

Držim pesti za :modri:

Skye -> Še jaz... (19.5.2005 9:14:03)

Špelka :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš dočakala :modri::roza:

Pa obeska se drž....jaz ga več ne izpustim iz rok:)-:)-

amadeusa -> Še jaz... (19.5.2005 9:16:36)

Ne obupaj, držim pesti zate. Veeeeeeeeeeeeeeeeeliko sreče, da boč čimprej9nebesa.
lepo se imej

Špelka -> Še jaz... (19.5.2005 9:19:22)

Obesek je prliman name - skor. :)-:)-:)-:)-
Upam, da bo deloval naslednji mesec. Kak pa kaj pri tebi situacija?

Nannn -> Še jaz... (19.5.2005 9:20:22)

Ves kaj spelka sem te jest v avtu nalezla virusa 9nebesa sem tko mocno dihala in ucinkovala na tebe :)-tako da kar lepo pockat pa bos kmalu zagledala :modri::roza: in iz vsega srca ti zelim da tokrat bo... :rozica::rozica:

Nannn :muca:

Skye -> Še jaz... (19.5.2005 9:20:38)

O za mano...:sloncek::sloncek::sloncek: smo pridno.....zdaj pa nestrpno čakanje dolgih 10 dni;)

cmokec -> Še jaz... (19.5.2005 9:21:59)

Špelka, pridno še malo počakaj, pol pa poskusi še en test. :miska::miska::miska::miska:

Nannn, imaš kako idejo za izlet. Pri Špelki se nekaj pripravlja. :)-:)-:)-:)-:)-:)- Sam, da nebosta pol obe zunaj zrak lovile. Bom vzela kaj samo za brat. :)-:)-:)-:)-

biba77 -> Še jaz... (19.5.2005 9:25:14)

Spelka, mogoce pa je bila O kasneje in je bilo prehitro za test? :zmeden:
Drzim pesti zate in :modri:: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Špelka -> Še jaz... (19.5.2005 9:27:24)

Hahaha, ste face. Ne ne, tale mesec ne bo nč. :)-:)-:)- Sem mislila, da je v pondeljk 2 tedna nazaj O, no takrat sva :sloncek::sloncek::sloncek:. Pol smo mel pa pogreb v sredo. :(( in valda ni blo nč s :sloncek: cel teden. Tko je res zlo mal, ampak res mal šans. :(

Ampak vseen gremo lahko na izlet - recimo na Vršič, a Nannn? Si za? :)-:)-:)-:)-:)-

Skye, jest mam fuulll dobr filing zate, če ne za ta mesec, pa zlooo zlooo kmal - vsekakor pred jesenjo.

Amadeusa - hvala, ampak jest skoz niham med ubupom in evforijo - pismu, da nisem manična depresivka???? 8)

Nannn -> Še jaz... (19.5.2005 9:28:01)

:)-:)-:)- ja izlet itak....cmokec kaj pravis do morja pa se tm mal po ovinkih ane ane :)-:)- ko bo ona zacela bom jest iz tahudga ven...tak da ni panike... :)-:)-

Spelka srecno pa hiter test :kuza::kuza:

Nannn -> Še jaz... (19.5.2005 9:29:02)

:)-:)-:)- a ti bi kr Vrsic...si pa pogumna...se jest se zdele ne upam ker se lahko full dogaja :)-

cmokec -> Še jaz... (19.5.2005 9:31:22)

Na Vršič pa ne, ker je malo prostorov za izločanje s prometa. Ja kje se bomo pa po poti ustavljale? :)-:)-:)-:)-:)-:)- A kar sredi ceste? :ups:

Skye -> Še jaz... (19.5.2005 9:31:55)

Špelka ti si zlata:love:;)

Nemogoče je mogoče....nikoli ne reci nikoli......jaz vsekakor mislim nate in držim :miska::miska::miska::bravo::bravo:

Špelka -> Še jaz... (19.5.2005 9:34:36)

Tam mam jest veze, lahk zrihtam da zaprejo cesto, pa se gremo kar rejli - a? No, ta mesec sem valda pogumna, k pa nč ni, haha, vaju bom že takrta k bo cajt prosila milosti. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Nannn -> Še jaz... (19.5.2005 9:41:59)

:)-:)- ja ja zdej si pametna ampak kva te caka si pa ze mal okusila v avtu ampak tole vse je zgolj hec da ne bos kej resno mislila :)-

Špelka -> Še jaz... (19.5.2005 9:45:14)

ja, ja hec... :zmeden: bomo vidli. Ej, Nannn, hotls sem te vprašat, kako se ti počutiš? Zdej se pa bliža pondelk, ne? Vidš, da boš zmogla. Še tale vikend na ebno fajn večerjico z :love: skočta, s pa že pr G. Ej, držim ti pesti da bo vse OK. :miska:

Cmokec, tud teb držim pesti da je vse OK. :miska:

Astra tud teb držim pesti, da bo kar mora bt! :miska:

biba77 -> Še jaz... (19.5.2005 9:47:05)

Hvala, Spelka! :rozica::rozica:
Punce, saj, ce bi se rade po serpentinah vozile, bi se tudi kaka pot na vrh Pohorja nasla... :)-:)-:)- Udelezba bi bila velika kot kazejo izkusnje. :)

Nannn -> Še jaz... (19.5.2005 9:53:33)

o spelka hvala ti...kmalu bo dan ko bom imela prvi pregled....uf kr skrbi me...ampak mi daje veliko upanje da je vse ok ze moje telo ki me vsak dan ze opozarja da se pa tokrat res nekaj dogaja...sedaj ful studiram svoje telo in vidim da mi kar ne gre...glede slabosti mislim...vsako jutro se spopadam z to nadlogo in cez dan se tud dogaja...malo mi ublazi slabost vitamin B6 z C vitaminom saj tako mi je svetovala moja G in mi je bolje...prsi me nenormalno bolijo...in kot kaze bo vse v redu...

:)-:)- Astra ni panike pridemo me se mal na Pohorje :)

Nannn :nosecka:

tinkamiška -> Še jaz... (19.5.2005 11:57:53)

Špelka jst vseeno stiskam pesti zate:miska::miska::miska::miska::miska::miska: Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo;)

Tinka

baguSka -> Še jaz... (19.5.2005 11:58:43)

ju nevr nou in nevr sej nevr

Anitka -> Še jaz... (19.5.2005 14:12:16)

Špelka jaz močnoooooooooooooooooo, ampak res močnooooooooooooooooooooo stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate in punce - pras... hud.... bom poskušala na vse kremplje zadržat pri sebi.

LP,
:(Anitka

anadejka -> Še jaz... (19.5.2005 14:41:55)

Ejjjj Anitka,sorry jest sm zadne čase full mal na RR,k morm delat,pa ne vem,ampak dej povej,a tvoje :hudicek: še zmer ni??????
K če je ni pol je pa men tuki že neki sumljiv;):duda:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

anadejka -> Še jaz... (19.5.2005 14:43:09)

Aja pa itak Špelka tut teb normaln :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa a veš da sem jest moj obesk mal dol dala,sam zato da bo tvoj imel večjo moč.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>