Lenck
|
11 let stara Corsa. Moja prva avta, oh, kok se imava radi Za novo letu naju (oz., kot sva izvedela tam, nas) je peljala v Pariz in nazaj. Vsi so se čudili, kako upam (kao prestar in kao premajhen in kao prešvoh in kao nevemkaj avto za na tako pot), pa je bilo krasno. Ko sem ravno ugotavljala, da finance ne bodo več ravno znesle, sem jokala kot dež... sedaj upam, da bodo znesle. Ok, toliko mal čustvenega izliva, sicer pa resno - redno peljem na servis, da komplet pregledajo, pa šiba k't urca. Nobenih težav zaenkrat, zanesem se lahko, mala poraba... Čeprav ima že precej km, pa kako starostno pego tudi, upam, da bo še za dokaj časa. Zadovoljna z nakupom, vsekakor. Novo Corso sem dobila, ko je bila moja na rednem prgledu, za nadomestni avto. Vendar sem jo čisto premalo vozila, da bi lahko kaj več rekla... En teden sem imela Agilo, če bi bila kaj bolje izolirana in imela vsaj malo boljši motor (tole so obrati zafrkavali, pri vsem nad 2000 obratov sem mislila, da bo razpadla), bi mi bila všeč. Z drugimi Opli sama nimam izkušenj, poznam pa lastnike, in so zadovoljni.