gogabojan
|
Kaj je danes lepi, sončni dan!!!!!!!!!!!!!!! Nočka BP. MBD - saj je Roky čisto čisto priden, kot da ga ni. Sam tisti dve uri, ki se spomni jokati, sta pa katastrofa. Nič ne pomaga. Mislim, zdaj vem da ga zobčki matrajo. Prej pa a ga napenja, a je lačen, a mu je vroče,...... Najbolj pa te boli, ker veš, da otroka boli, ne moreš mu pa pomagati. K te gleda otrok s tako prosečim pogledom, da mu pomagaj, ti pa mu ne moreš. No HB, bo kmalu konec. Upam. Pijača - kot sem že nekoč omenila, naš dnevno spije cca 1 liter pijače. Nikoli manj, lahko le več. Aja, pije pa zelo rad čaj. Sokovi mu niti ne potegnejo. Imam sokovnik doma, pa tako tako kar se tiče domačega soka. Pije pa ga, če mu ne dam drugega. Vodo pa obožuje. Sam kaj, ko se po parih požirkih igra, da je oblaček, in začne deževati. Dream - Bojan, je tudi zelo rad spal na trebuščku, oboževal je to, toda potem pa so mi prepovedali ga dajat na trebuščka, ker je začel imeti težave s stopali. Ker kao takrat stopala se ne obračajo v pravo smet (naj bi trajalo do cca 3 leta). Če pa že leži, pa eno brisačko takoj pod koleni, tako da je gleženj v zraku. Ker se jim nogice in stopala še obračajo. Medtem pa, ko Rok pa se še vedno ne obrne ne s trebuha na hrbet, ne s hrbta na trebuh. To me je slučajno P včeraj vprašal, pa sem rekla da ne (razen par poskusov tam pri treh mesecih , toliko za posladek nam je to naredil ), no pa je P rekel, da se bomo do konca zmenili v avgustu, k mamo pregled takrat. Je pa zlo čudno pogledal. Nevem zakaj, pa saj bo.
|