|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
17.6.2009 20:30:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo!

Pa smo nazaj- no, že 2 dni. Na morju je bilo super, ne prevroče. Neli je bila fuuuul pridna, tako, da smo uživali maximalno. Voda je bla kar malo mrzla, tako je Neli namakala noge in roke, kaj več pa ji nisva pustila.
Nazaj vas ne bom brala, predolgo traja user posted image , upam pa, da ste se imele lepo z vašimi user posted image .

Ej super, da ste uživali, pogrešali smo te tu gori. A je dobro jedla? Kaj ji je pasalo? Pa ful po TVju govorijo kok je voda že za kopat user posted image  Jah, je vsaj nogice namakala a ne.

Afnica kje ste bli na morju?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
17.6.2009 21:00:13   
gogabojan
Ojla.

Danes je dan minil hmmmmm hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dopoldne sveže, fajn za sprehodke, in čvek.

Danes je bil dan za režanje, smeh, do nebes, cccc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridemo domov s čveka, začnem hraniti Roka, malo bolj pogledam, IN ME SKORAJ KAP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgornjo dlesen ima čisto vijolčno.

Sem mislila, sigurno se je kje močno udaril. Pa sva spokala h P, da ne bi bilo kaj z zobčki narobe, če se je res udaru.

P pa reče, jah saj to ni nič novega. Mu pa zelo agresivno zobčki rastejo, tako da mu dobesedno agresivno trga dlesen. In ima notri v dlesni krvavitve zaradi tega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HALOOOOOOOOOOOO. Mislim ej. Zdaj vsaj vem, zakaj uni dve urici k SE DERE KOT ZMEŠAN tako dela. Bošček moj mali.

Smo pa dobili kremico na recept, da mu mažem po ustih, neko hladilno vrečko (fulll fajn zadevica), in pa, da naj je čimbolj trdo hrano, da mu prej predrejo na plano.

Nato smo šli v šoping. Zapravili lepe dinarčke. In še dragi se je tok stegnu, da sem si nabavila garderobo za poletje. Zdaj sem kot nova.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojana pa že cel teden peljemo h frizerju, pa nam očitno ni usojeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa moji fantje zdaj poslušajo Magnifica.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
17.6.2009 21:13:49   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

LAČNA!!!!!!!!!!!!! Grem zdej nekej za jest narest ...Tijana spi ...se beremo zvečer ...po kosilu šibamo vsi trije ven na en dolg sprehod!

Ej jaz mam zadnje čase napade lakote....spraznem vse hladilnike, doma, pri naših, pri eni kolegico...sploh se ne morem ustavit user posted image

punci, da nista noseči? eden od znakov je tudi lakota....ne nujno slabost user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.6.2009 21:29:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

LAČNA!!!!!!!!!!!!! Grem zdej nekej za jest narest ...Tijana spi ...se beremo zvečer ...po kosilu šibamo vsi trije ven na en dolg sprehod!

Ej jaz mam zadnje čase napade lakote....spraznem vse hladilnike, doma, pri naših, pri eni kolegico...sploh se ne morem ustavit user posted image

punci, da nista noseči? eden od znakov je tudi lakota....ne nujno slabost user posted image

Nope, če je prišel čez to zaščito je pa David Coperfield user posted image Ma to se mi dogaja na svete čase, da mam totalne napade lakote in pol par dni žrem same masne in slane stvari, pol je pa spet OK.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.6.2009 22:29:41   
Dream

Nope, če je prišel čez to zaščito je pa David Coperfield user posted image Ma to se mi dogaja na svete čase, da mam totalne napade lakote in pol par dni žrem same masne in slane stvari, pol je pa spet OK.

To se men občasno nardi pred user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.6.2009 22:49:08   
mbd0411
Vsem še 1x hvala za lepe želje...
Moram povedat,da sem včeraj pri Niku našla klopa.Je lezel po vratu.Mislim,bred hišo sva bila.Te golazni je povsod polno.
Tiste,ki greste na morje,vam želim lepo vreme,sonček....še zame skočte v morje..user posted image
Grem pa s tavečjim,če bo dovolj prijav na izlet v soboto.Cirkulane...po poteh Mikija Mustra..A katera pozna??
Goga,bogi Roki no..Joj,ti zobki...
Me pa zanima kaj vaši user posted image pijejo.
Moj samo poskuša,pije pa tako malouser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.6.2009 23:23:45   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Vsem še 1x hvala za lepe želje...
Moram povedat,da sem včeraj pri Niku našla klopa.Je lezel po vratu.Mislim,bred hišo sva bila.Te golazni je povsod polno.
Tiste,ki greste na morje,vam želim lepo vreme,sonček....še zame skočte v morje..user posted image
Grem pa s tavečjim,če bo dovolj prijav na izlet v soboto.Cirkulane...po poteh Mikija Mustra..A katera pozna??
Goga,bogi Roki no..Joj,ti zobki...
Me pa zanima kaj vaši user posted image pijejo.
Moj samo poskuša,pije pa tako malouser posted image

Kje so Cirkulane?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.6.2009 23:24:21   
PikicaStonoga

ne ne jaz nisem! ...da nisi ti? Včeraj si o nekih novičkah govorila :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.6.2009 6:37:51   
jolly123
Jutro, spali OK. Zdaj pa novim zmagam naproti. user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.6.2009 6:49:35   
jolly123
O šit gledam vremensko napoved za drug teden, nonstop neke nevihte mi pa na morje v Novigrad zdaj pa ne vem kaj naj naredim, naj odpovem in vzamem en termin, ki je še frej al grem in upam, da bo OK?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.6.2009 7:12:06   
Dream
Dobro jutro!

Spali smo v redu in sicer na tebuhu. Očitno je ugotovil, da je to super poza zanj (tudi sama sem vedno zaspala na trebuhu, sedaj ne morem več, ker me ovira to preuser posted image  oprsje). Problem je edino v tem, da ko se hoče obrnit nazaj na hrbet, nima dovolj moči, ker še napol spi. In potem toliko časa telovadi, da se zbudi user posted image  

Mbd0411 naš pije samo nesladkan otroški čaj. Sem poskusila s samo vodo, sokom in razdredčenim sokom, pa je bilo vse bljak. Edino, kar je še nekaj malega spravil vase je bil domač grozdni sok (iz sirupa). Na splošno pa zelooooo maloo pije in ga moram kar sama priganjat, da naredi vsaj kakšen požirek. Očitno ne rabi...

Jolly123 si pogledala na hrvaško spletno stran, kjer imajo večdnevno vremensko napoved po krajih?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.6.2009 7:28:39   
jolly123
Pogledala...ja nonstop dež...cel teden user posted image Bom prestavila termin kaj pa čem. 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.6.2009 8:01:28   
gogabojan
Kaj je danes lepi, sončni dan!!!!!!!!!!!!!!!

Nočka BP.

MBD - saj je Roky čisto čisto priden, kot da ga ni. Sam tisti dve uri, ki se spomni jokati, sta pa katastrofa. Nič ne pomaga. Mislim, zdaj vem da ga zobčki matrajo. Prej pa a ga napenja, a je lačen, a mu je vroče,......
Najbolj pa te boli, ker veš, da otroka boli, ne moreš mu pa pomagati. K te gleda otrok s tako prosečim pogledom, da mu pomagaj, ti pa mu ne moreš. No HB, bo kmalu konec. Upam.

Pijača -  kot sem že nekoč omenila, naš dnevno spije cca 1 liter pijače. Nikoli manj, lahko le več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, pije pa zelo rad čaj. Sokovi mu niti ne potegnejo. Imam sokovnik doma, pa tako tako kar se tiče domačega soka. Pije pa ga, če mu ne dam drugega. Vodo pa obožuje. Sam kaj, ko se po parih požirkih igra, da je oblaček, in začne deževati.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - Bojan, je tudi zelo rad spal na trebuščku, oboževal je to, toda potem pa so mi prepovedali ga dajat na trebuščka, ker je začel imeti težave s stopali. Ker kao takrat stopala se ne obračajo v pravo smet (naj bi trajalo do cca 3 leta). Če pa že leži, pa eno brisačko takoj pod koleni, tako da je gleženj v zraku. Ker se jim nogice in stopala še obračajo.
Medtem pa, ko Rok pa se še vedno ne obrne ne s trebuha na hrbet, ne s hrbta na trebuh. To me je slučajno P včeraj vprašal, pa sem rekla da ne (razen par poskusov tam pri treh mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image , toliko za posladek nam je to narediluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), no pa je P rekel, da se bomo do konca zmenili v avgustu, k mamo pregled takrat. Je pa zlo čudno pogledal. Nevem zakaj, pa saj bo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.6.2009 8:06:01   
afnica mala
Dobro jutro

Neli še spančka, čakam zidarja, pa prijateljico, popoldan bodo pa šterno zabijal. Upam da ne bo prevroče, da ne bo kakšnega kap zadela, verjetno bodo samo trije. (moj,dedi in svak)

jolly- na morju smo bili v Zambratiji. Vreme pa res kaže en d.... Mi gremo čez 14 dni, upam, da se popravi in se morje kaj segreje, da bi miška plavala.

pijača- Neli pije samo vodo, zdaj končno tudi sobne temp, prej je tople popila veliko, hladne pa zelo malo. Kakšen dan spije cca 2 dcl, drugače pa nekje 1,5dcl. Je navajena, da pred spanjem- podnevi- 3x, v postelji ji ponudim vodo in se potem naliva, dokler ne zaspi. Drugače pa samo požirke dela.

ba,ba- se že oglaša čvekicauser posted image
Včeraj sem brala eno knjigo- do polnoči-user posted image in sem se zavedala, da jemljem Neli in moža nekako samoumnevno, da se to hitro lahko spremeni. Moram se malo bolj  zvečer možku posvetit. Al berem al gledam moje ndaljevanke. On pa zadnje dni dela do pol desetih, pol pa pride k meni v dnevno, pa mi kaj govori, jaz pa z enim ušesom njega, z drugim pa tv, pa kmalu neha. Grozna sem.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.6.2009 8:16:58   
jolly123
Očitno gremo vseeno na morje, avgusta ko je bil en termin še fraj ne moremo it, ker ma mož ene projekte takrat ravno v finišu. Tko da kar bo pa bo...še dobro da gremo julija v toplice, se bom pa tam nasončila user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.6.2009 9:56:22   
timnala
Dan!

Evo..tud mene doletelo..prva user posted image ! Za enkrat vse ok, ni prevec in nic ne boli user posted image

Drugace pa tamal ok spal, sicer zaspi zdej par dni sele ob 9h in ne ob 8h pa mi za ta letni cas cist pase.

Pitje..nas spije na dan manj kot dcl (dajem mu prekuhano vodo ali pa nesladkan baby caj), res pa je, da ga velikokrat pristavljam in se ze tam ful odzeja oz. vcasih se podoji samo toliko, da se odzeja user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.6.2009 11:20:23   
Lucka1

VRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC SMO DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pa je novica, ne? Smo že podpisali, zato nisem takoj govorila, ker sem rekla, da ne verjamem, dokler ni črno na belem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.6.2009 11:23:53   
Lucka1
Včeraj sem brala eno knjigo- do polnoči-user posted image in sem se zavedala, da jemljem Neli in moža nekako samoumnevno, da se to hitro lahko spremeni. Moram se malo bolj  zvečer možku posvetit. Al berem al gledam moje ndaljevanke. On pa zadnje dni dela do pol desetih, pol pa pride k meni v dnevno, pa mi kaj govori, jaz pa z enim ušesom njega, z drugim pa tv, pa kmalu neha. Grozna sem.

ja, ja, kaka "slaba ženička pa si"... user posted image user posted image user posted image ... Afnica mal se hecam, no , ampak imaš pa prav to kar praviš - PREMALO SE ZAVEDAMO, KAJ IMAMO, DOKLER JE VSE OK, NE? evo, že grem stisnit mojega, ko je ravno doma te dni - JE ŽE NA PORODNIŠKI, jaz pa koristim lanski dopust. Še mal pa služba....

Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.6.2009 11:30:50   
mbd0411
Pikica,Cirkulane so na Ptuju.

Moj ne spije deci na dan.Pa kar naprej mu ponujam.user posted image od vode do sokov...ne vem več.Pa tako težko kaka,da jaz jokam zraven.Sem ga zadnjič z borovnicami in ribezom odprla,da je imel tako drisko,da je kar teklo ves dan,potem pa 2 dni ni kakal,zdaj pa spet težko kaka.Pa tako mu dajem raznovrstno hrano...Aja,pa neki mleka ne spije več veliko,.Mu ni.Tavečji je z enim letom nehal pit mleko in do danes mleka ne pije,kakav pa mlečne izdelke ja,mleko pa niti slučajno,tako kot jaz ne.user posted image

Jolly
,želim ti sončka.Vsaj dežja naj ne bo tudi če ne bo sončka,da se boste vseeno naužili zraka,nakopali... Napovedujejo letos,da bo avgust bolj sončen...Ne vem.Lepo se imejte..user posted image

Goga,saj bomo dali zobke skozi,potem bo pa kaj drugega.Sploh pri tistih,ki gredo v vrtec..Aja,si dobila odločbo iz vrtca??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.6.2009 12:16:07   
gogabojan
Evo, prva runda spanca je nastopila.

Bili pa smo na kavici in sladoledu z Marisho in Markcom. Markec ma pravi triglav v ustkih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mbd - ah, tisti trenutek ti je zlo hudo, ko gledaš otroka, kako ga boli.
Drugače pa, (kot sva že ugotovile, mamo veliko podobnosti med nami), od datumov, mesecev, letnic rojstva, do navihanih 7-letnikov, do zelo pridnih user posted image user posted image . Rok je zelo priden in vesel otrok. To mi čisto vsak reče, in jaz to lahko potrdim. Le da ga zato toliko bolj bolijo zobčki. K prav vidiš da ga matra.

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Goga,saj bomo dali zobke skozi,potem bo pa kaj drugega.Sploh pri tistih,ki gredo v vrtec..Aja,si dobila odločbo iz vrtca??

Jp, se strinjam s teboj. Zdaj so zobčki na pohodu. Nato bodo buške na glavicah, (ker je svet prevelik za njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , same ogromne stvari), nato bodo praskice na rokicah in nogicah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nato bodo pretepi, cukanje za lasje, grdo obnašanje in še in še bi se dalo naštevati,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja glede vrtca. Dobila odločbo na pritožbo ja. Razrešena je bila tako, kot sem pričakovala. Fajn.

Aja pa še to moram povedati. Končala sem s pisanjem diplomske naloge, tako da bodo spet cekinčki padali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da sem na pohodu za novo žrtev diplomske ali seminarske.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.6.2009 12:29:21   
afnica mala

VRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC SMO DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pa je novica, ne? Smo že podpisali, zato nisem takoj govorila, ker sem rekla, da ne verjamem, dokler ni črno na belem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.6.2009 12:32:17   
afnica mala

ja, ja, kaka "slaba ženička pa si"... user posted image user posted image user posted image ... Afnica mal se hecam, no , ampak imaš pa prav to kar praviš - PREMALO SE ZAVEDAMO, KAJ IMAMO, DOKLER JE VSE OK, NE? evo, že grem stisnit mojega, ko je ravno doma te dni - JE ŽE NA PORODNIŠKI, jaz pa koristim lanski dopust. Še mal pa služba....

super, ko imate čas za družinico. pri nas je bolj slabo, še dobro, da gremo vsak mesec za 1 teden na morje- da smo res skupaj

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.6.2009 14:16:34   
gogabojan
Vroče, vroče, vroče, HOTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smo se skuhali, iz šole do doma.

So pa se na Vrhniki začeli Argonavtski dnevi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (noč na Vrhniki) po tanovem Jazonova noč.

Danes je tekmovanje v barmanju in v delanju koktejlov. Sem mislila da bi tam mal pogledali toda NO WAY, je občutno prevroče, doma pa tako lepo hladnooooo.

Zdaj pa bazenčke napolnot in čofa čofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.6.2009 14:49:18   
jolly123
Lučka čestitke za vrtec user posted image Pismo jaz sem pa pozabila za psa rezervirati pasji hotel, zdej ga pa nimamo kam dat, damn. A kdo pozna kak pasji hotel? 

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.6.2009 14:58:58   
timnala
Jolly..a tvoji al pa od tvojga starsi ga pa ne bi pazili tisti cas?

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?