|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
16.6.2009 14:26:59   
Lucka1
no kooooooncno je padla vrocina......mislim pri user posted image ...spet po starem, samo malo vec tecka in je utrujen, ampak sadje in zelenjavo je danes že normalno pojedel....user posted image user posted image user posted image , srček moj.

pa da za nazaj voščim vsem, ki sem jih spustila v minulih dneh, ko smo bili na kratkem dopustu user posted image - torej vse naj naj naj za nazaj in hvala vsem za čestitke našemu user posted image za 8-mesecev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.6.2009 14:29:36   
Lucka1
zatemnitev šip?  - če me spomin ne vara je 1x ena napisala, da so dali šipe na avtu zatemnit....KOLIKO PROCENTNA ZATEMNITEV je pa bila? In koliko to stane?
Mi bomo tudi dali zatemnit šipe, sploh po tem nesojenem dopustu, ker kakorkoli se že trudiš in imaš tisto mrežico za šipo in klimo in vse, vedno nekak sije sonce na user posted image ....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.6.2009 16:39:54   
janja 27

MBD      V S E     N A J B O L J Š E !!!!!!
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.6.2009 20:37:09   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

MBD      V S E     N A J B O L J Š E !!!!!!
user posted image

Se pridružujem čestitki  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.6.2009 20:40:49   
gogabojan
Še kateri otrok zelo slabo je???? Je neješč????

Mi smo danes imeli zjutraj ob 6h mlečni obrok po flaški, potem pa borovnice z jabučkom in banano, potem pa pire krompir z omakco. Nič več. Pa tudi zdaj zvečer nič od nič.

To pomeni, da je danes jedel le tri obroka. No upam, da mi uspe mu vsaj po flaški mu dati še en obrok.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.6.2009 20:47:18   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Še kateri otrok zelo slabo je???? Je neješč????

Joj jaz imam isti problem. Ji je prevroče in noče jesti, edino dopoldan in zvečer bi jedla....čez dan pa noče....samo mlekeca. Saj bo bolje ko bo ta sopara malo popustila.

No pri nas se je kar shladilo zunaj. Je padal dežek 10minut in je zdaj kar hladno...za dolge rokaveuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.6.2009 21:21:46   
timnala
Enako pri nas..noce veliko jest, tako da se vecinoma kar dojiva.

Danes se je pa nas fakincek kopal v bazencku in to kar na balkonu v bloku user posted image Mu je blo tako vsec, da ce bo jutri isto toplo vreme, bomo gotovo ponovili.

Potem smo se pa potepala pri kolegici in je blo lustno, je bil pa cist prevec utrujen, ko smo prisli domov in je kmal mrknil..upam, da za kaksne 4 urce user posted image

Valla..uzivajte na morju!

Ajetam..upam, da ste dobili prosto za dopust!

Tejcika..ti pa gotovo ze na polno uzivas..prav tako Mandek..tele zalcanke so pa kr zbezale na morje..edino pravilno user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.6.2009 21:36:34   
mbd0411
Živjo!

Hvala za čestitke.user posted image
Sem tako lep dan preživela.
Dopoldan itak po starem,popoldan pa smo imeli starši drugošolcev srečanje in je bilo super.
Zunaj se pripravlja na dež.Malo je sveže.Fajn,ker je bilo takoooo vroče..
Odštevam dneve,da bodo končno počitnice...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.6.2009 22:30:02   
PikicaStonoga
mbd ...šew od mene VSE NAJ NAJ ...sej dneva pše nji konec a ne ;)

valla ... Uživajteeeeeeeeee!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.6.2009 22:45:18   
gogabojan
Pri nas v tem trenutku fulll toča pada. In to ne majhna in nedolžna. Bogi avti. Kak se to sliši ropotati po avtih. So vsi policaji v postajo pobegnili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.6.2009 7:29:01   
PikicaStonoga
Jutro!

Pa smo prespali tretjo noč - kako to paše po dolgih tednih zbujanja ponoči. Zdaj pa resnično upam, da je to to ...
Dež je zaj ... situacijo in ne moremo delat na bajti ... tko da bom doma in sprejemam obiske :) Se katera javi? user posted image

Imam za poštimat par stvari, it na pošto, banko, preklicat par zadev ...lahko bi likala ....pa ne vem, če mi bo do tega ...user posted image

Se beremo kasneje ...

lep dan!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.6.2009 7:29:26   
mbd0411
Jutro!
Nocoj se je pa super spalo.Tako fajn se je ohladilo.
Nik spal vso noč,le zvečer ni hotel zaspati,razmetal večkrat svojo posteljo.Po celi postelji ga je bilo polno.Joj,še vedno nisem spustila ležišče.V vozičku se zdaj že usede sam,če ni čisto spuščen seveda.Tako malo dvignjen.
Sem slišala,da je toča spet delala škodo.Upam,da ne pri kateri od vas.
Malo ste tu,ni nič za brat.Kje pa je Jollly?
Danes bo kar bolje za živet,ker ne bo tako vroče.Bova z Nikcem več zunaj,saj drugače sva bolj noter,ker je res prevroče zanj.V avto pa sploh ne z njim,ker nimamo klime.user posted image Ga bomo kmalu zamenjali,potem pa bo bolje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.6.2009 7:55:50   
ajetam@
živjo punce.
pri nas toče na srečo ni bilo.

ja se pa zdej nekaj vreme kvari in se ne morem odločit a čmo it na morje ali ne. moremo se pa odločit dones. prav bedna situacija. mislim če je vreme lepo je majkaaa. sam če bo pa vreme za nič je pa bedno tam na morju viset notri. sem pa že raje doma. zdej za vikend se itak slabo kaže pa mami je rekla da celo spet ohladitve napovedujejo. haloo sej so ravnokar bile user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.6.2009 8:46:41   
Lovely
Jutro.

Ajetam, pa saj je na morju tudi lepo ko je mal hladneje. Pa zrak je zdrav za lumpije.

Pri nas je kar hudo deževalo, toče ni bilo. Se je pa ful bliskalo in grmelo. In se je Inya parkrat zbudila k se je prestrašila bogica. Sem jo seveda cartala. In smo se skupaj naspali.

Zjutraj pilates (ojej, muskafiber imam in je kar hudo), kofi, menstra JUPIIII... Ravnokar se mi je pa napovedal en zelo prijeten obisk popoldne. Inya že spi, pojedla je eno jabolko z rozinami in cimetom, keksom in mlekcem. Upam, da bo eno urco. Pol pa ven ko je tako lepo sveže.

.100noga, jaz ne pridem na obisk k me boš še sita he he...

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.6.2009 9:13:55   
gogabojan
Dobro jutro, dober dan.

Naša noč glede user posted image je brez komentarjev. Kot ponavadi priden kot angelček. (hb nikoli nismo meli problemov z spanjem - razen izjemoma parkrat).

Jaz pa sem spala kot polhek. Madona je pasala ta ohladitev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav je klical tast, pa rekel, da mu je pošteno obtolklo gorice. Upam, da ne močno, ker komaj čakamo bratev da bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa iti pogledati na avto, če se kaj vidi, ker sem ga imela parkiranega ob steni hiše.

MBD - če se ne motim, pri Jolly nagaja internet. Vsaj kolikor sem razbrala, ko se je enkrat javila tu, pod vzdevkom corti.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 17.6.2009 9:15:15 >

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.6.2009 9:39:30   
afnica mala
Dobro jutro

lucka- res lepo da je Val ok. user posted image

Mene že 3 noči zbuja angelsound. Pol ga kar ugasnem. Moramo danes baterije zamenjat, pol bomo pa videli.

Zdaj so prišli klimo priklopit, pol pa še zidar pride.Nič dodatnega dela zame, ne morem pa od dpma it.

Danes bi rada za kosilo pripravila kanelone, so mo ful zaluštaliuser posted image , upam, da bom vmes uspela do trgovine it.

čau punce,  grem Nelči futrat

Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.6.2009 9:47:14   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, jaz ne pridem na obisk k me boš še sita he he...

O ne ne bom te sita, si super veš user posted image user posted image
Pa glej, da se z Inyo res pripeljeta še zdej, ko smo še tukej, da boš vsaj vidla naše malo gnezdece :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.6.2009 10:47:16   
suzy124
Dober dan

Najprej da voščim, sicer z enodnevno zamudo  mbd0411 vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše noči so sedaj že kr nekaj časa vredu in spimo od devetih do sedmih. Zelenjavo je tudi začel jesti nazaj, mislim da je imael samo neko tako obdobje.

Me pa zanima ali vašim user posted image že obuvate prave čeveljčke in katere ste kuple če ste že?

Jaz sem že malo gledala od Cicibana opankice sam se še nisem odločla. Cene so pa visokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.6.2009 12:18:29   
ajetam@
evo nisva rezerverala ker je napovedan dež in ohladitve tko da nima smisla. mogoče pol v sredo če se bo kej popravilo vreme

ja čevelčke sem mu že kupila samo so mu mičkn še prevelike. ko mu bodo prav bodo lih uredu. po moje ima to smisel pol ko otrok že hodi oz se uči hodit.jaz mu bom dala ko se bo učil hodit in bo premzlo da bi bil bos ali pa ne bo doma.pač odvisno kakšen je poden. ok zabluzila user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.6.2009 14:21:41   
timnala
Evo..skuhala za naju testeninsko solato in za malega zelenjavo. Zdej pa cakamo atija, da pride in mali je neki zaspan, sam se noce zaspat user posted image

Danes je pa ful fajn vreme..prav prijetno, ne prehladno in ne prevroce. Tako poletje imamo radi, a ne?

MBD0411 tudi od mene z zamudo vse naj naj!!! user posted image

Ceveljcki..nas mali je trenutno se tud sam v zoknckih al pa bos, ker mu ne mislim noge omejevat, dokler ne bo zacel hodit. Takrat bomo pa kupili ene kvalitne ceveljcke. Je tudi pediatrinja rekla, da naj prisparamo pri cotkah pa rajsi fajn ceveljcke kupimo.
Sem pa brala kar nekaj forumov in kolikor so drugace hvaljene in drage Cicibanke, jih strokovnjaki prav odsvetujejo, ker imajo pretrde podplate. Tudi na RR je kar nekaj clankov od tem, tako da lahko preverite.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.6.2009 14:34:28   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Ceveljcki..nas mali je trenutno se tud sam v zoknckih al pa bos, ker mu ne mislim noge omejevat, dokler ne bo zacel hodit. Takrat bomo pa kupili ene kvalitne ceveljcke. Je tudi pediatrinja rekla, da naj prisparamo pri cotkah pa rajsi fajn ceveljcke kupimo.
Sem pa brala kar nekaj forumov in kolikor so drugace hvaljene in drage Cicibanke, jih strokovnjaki prav odsvetujejo, ker imajo pretrde podplate. Tudi na RR je kar nekaj clankov od tem, tako da lahko preverite.

Jaz še tudi trenutno ne uporablam čeveljčkov, jih pa verjetno čez kak mesec bom mogla ker se že neki hoče postavljat na noge. Zdaj pa sma midva še tud kr v zokenčkih ali pa brez ko je vroče.

Tudi jaz sem neki slišala da Cicibanovi čeveljči niso tako fini,  sam nisem pa še nikjer nič brala.

Zato me pa zanima vaše mnenje in katere imate namen ve kupit za svoje user posted image .

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.6.2009 16:20:11   
Dream
Dan!

Da ne pozabim: Mbd0411 vse najboljše za RD!

Pri nas se ni prav nič ohladilo, še vedno je soparno, tako da je prava muka bit zunaj. Danes sva šla v nabavo in sem ga kar naprej dajala iz lupinice na roke, pa spet nazaj in se je verjetno kar precej utrudil. Kasneje se je namreč postavljal na kolena in ga roke niso več držale in je treščil z nosom v tla kolikor je dolg in širok.

Čeveljčki mu jih ne obuvam, ker mu je vroče v noge, tako da mu dam samo nogavičke ali pa še teh ne, če je res vroče.

Timnala bi se kr strinjala glede Cicibanovih čeveljcev in upam, da bomo našle kaj primernega za naše malčke.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.6.2009 20:05:08   
jolly123
Vauuuuuu online sem. Ne morem verjet. Po vseh kalvarijah in je*anja mater unim na T2 vsak dan, nam je danes končno uspelo. No sicer ne s strani T2 ampak Siola, t2jevci sploh niso hotli pridet, ker to ni njihov problem, češ če je v kablih problem, naj si jih kar sama okol bajte položim. Smo prosili telekomovce, je tip prišel pogledal, pri njemu vse OK...dela...mu ni bilo jasno zakaj za vraga pri nas ne....in je prišel čez dve ure nazaj, da se je pozanimal v čem je problem in ZDEJ DELA!!!! Tko da definitivno se bomo prepisali na Siol une bi pa najraje dala na TV in v cajtange banda pokvarjena.

Drugače pa po standardu...Tajko je mel zadnjič ponoči neke blodnje je bil buden 5 UR!!!! Mislim, da znoriš. Od devetih do dveh zjutraj sem ga spat spravljala, ob pol šestih je bil že auf. Pol je čez dan dobil še malo driskice, pa vročine lih tok da je...ampak vsi pravijo, da so to zobki. Ob vseh teh kalvarijah upam, da jih bo ven pogledalo vsaj 6 user posted image

V nedeljo gremo na morje....spali očitno ne bomo nič, upajmo da bo vsaj vreme.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.6.2009 20:29:28   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

živjo punce. ma sploh nimam časa na računalniku viset. mogoče zvečer malo pogledam in to je to. pa tut zdele bi mogla pospravljat stanovanje. tole napišem pa res grem ker imamo čisto razsuto. odkar se mali plazi je cela znanost imet pospravljeno stanovanje.

pa joj kok je ura mu morem kosilo skuhat. sranje. pol pa še za naju. ja no u glavnem skos akcija in nič časa.
upam da se mate fino. sem videla da ste imele piknik.mi je žel da nisem prišla.
šibam, čez pol ure naj bi imel kosilo. no ja sej ni panike kašna ura gor al pa dol...

Je kar je*a včasih kaj pospravit ko ti nekdo vse sproti zmeče a ne user posted image Pri nas še toliko težje, ker mamo še pasjo mrcino in pol če ni en je pa ta drug. Za kosilo pa ne kompliciraj preveč, kuhaj Tjušiju tisto kar sebi, samo prej ven vzami itd. Bo pol manj dela ;)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.6.2009 20:30:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

LAČNA!!!!!!!!!!!!! Grem zdej nekej za jest narest ...Tijana spi ...se beremo zvečer ...po kosilu šibamo vsi trije ven na en dolg sprehod!

Ej jaz mam zadnje čase napade lakote....spraznem vse hladilnike, doma, pri naših, pri eni kolegico...sploh se ne morem ustavit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?