gogabojan
|
Hvala vsem za spodbudne besede punce. Mi smo doma. Danes smo še šli do P, ker je imel ponoči spet čisto suho pleničko, čez dan tudi. Shujšal je za 1 kg. Ne le, da se mu je teža ustavila (glede na zadnjih par mesecev, ko mu je nenormalno rastla teža). No da povem, da je P rekel, da je dečko čisto zdrav. Ko pa sem mu rekla, da bi rada dobila bolniško za teh par dni (v slubi so mi vzeli dopust in ga imam le dva na mesec, tako da sem hotela prišparati dopust za kasneje, ker nov dopust dobimo šele v marcu), pa me je pediater vprašal, če smo v vrtcu. Sem rekla ne, da imamo privat varstvo. In je rekel, da nisem upravičena do bolniške, medtem, ko pa me je vprašal za mojega, pa bi očitno njemu dal . Nisem mu pa hotela povedati za katerega delodajalca dela, ker ga to čisto nič ne briga. Mi je rekel, da on ne bo plačeval kazni 500 evrov, če se bo kdo odličil in preverjal stanje, kako in kaj. MISLIM KATASTROFA. Pa mi je reklel, da glede na to, da ni v vrtcu, in da ima privat varstvo, nimam pravice do bolniške. Ja , koga pa otrok potrebuje, ko je bolan. Soseda mogoče???? Kr enega tam????? Ali mamo???? Mislim katastrofa. Prosila bi, če katera ve, kje naj pogledam glede tega (na Ul. RS se en znajdem), kako je s tem. Drugače pa je bošček imel včeraj PRVO LETO. Meni je dragi kupil umetno prelepo sončnico in eno keramično figurico piščančka, kao ker sem mu podarila pred enim letom piščančka, se mi on tako zahvaljuje. Želim vam čimveč zdravja punce tako vam, kot vašim bližnjim. Lep pozdrav Gordana
|