|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   steznik za trebuh po porodu
19.5.2005 8:45:13   
pravljica
a ga je katera nosila? ne vem, a si ga naj kupim al ne...za tiste dni po porodu, ko ti vse dol obvisi...se mi zdi, da bi znalo pomagat, da bi se vse skupaj prej nazaj popravlo :zmeden: kaj pravite? izkušnje? aja, pa kakšen steznik bi naj to sploh bil?
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 8:47:14   
viv_
Jest ga nisem mela pa mam zdej spet postavo k Heidi Klum :)-

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 8:58:18   
tesa
Tut jsu nisem nosila nobenga steznika in je zdaj po desetih mesecih; brez telovadbe, trebuh spet na svojem mestu:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 9:28:28   
Magi*
moje mnenje je, da se trebušne mišice prej postavijo nazaj, če ne nosiš steznika - ker se ne razvadijo. jaz še vedno čakam na raven trebuh izpred nosečnosti pa tako lep je bil:((. saj bo, saj bo...

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2005 9:44:17   
jožica-2
Pred dvema letoma sem imela carski rez in že v porodnišnici so mi predpisali nekakšen elastični trebušni pas. Imela sem zelo veeeeeeelik trebuh in je bilo po porodu vse ohlapno... :((

Menda bi bilo dobro, da bi že v nosečnosti nosila nosečniški pas. :zmeden:

Po porodu sem to reč nosila ena dva meseca bolj redno, potem pa skoraj nič več in tudi ne vem če je kaj pomagalo (še dobro da sem ga dobila brezplačno na recept). Bolj se potem pomagali kaki trebušnjaki , da se je trebuh vsaj malo skrčil, čeprav še zdaj zgledam z mojim trebuhom kot da sem v 6 mesecu :(

Tako da ne vem, kje je v tem kaj učinkovitosti (po mnenju zdravnice, naj bi se vsaj trebušni organi nekako ustrezno in na svoje mesto spravili nazaj z uporabo tega pasu).

LP

Joži :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 9:52:27   
pravljica
no uredu, pa ga ne bom kupila...sem nekako upala, da bi katera napisala, da pomaga, ker ga sama prvič nisem imela in je trebuh ostal ohlapen :((...kaj bo šele zdaj drugič!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 13:32:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 13:42:07   
pravljica
ne deni, glede na negativen odziv jih tudi sama ne bom nosila, poleti bo itak vroče :)
ampak sem res mislila da kaj pomaga, pa na morje bi rada tudi šla po kakšnem mesecu in pol, samo kako se naj dam potem tako hitro v kakšne kopalke :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?