steznik za trebuh po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pravljica -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 8:45:13)

a ga je katera nosila? ne vem, a si ga naj kupim al ne...za tiste dni po porodu, ko ti vse dol obvisi...se mi zdi, da bi znalo pomagat, da bi se vse skupaj prej nazaj popravlo :zmeden: kaj pravite? izkušnje? aja, pa kakšen steznik bi naj to sploh bil?

viv_ -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 8:47:14)

Jest ga nisem mela pa mam zdej spet postavo k Heidi Klum :)-

tesa -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 8:58:18)

Tut jsu nisem nosila nobenga steznika in je zdaj po desetih mesecih; brez telovadbe, trebuh spet na svojem mestu:sloncek:

Magi* -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 9:28:28)

moje mnenje je, da se trebušne mišice prej postavijo nazaj, če ne nosiš steznika - ker se ne razvadijo. jaz še vedno čakam na raven trebuh izpred nosečnosti pa tako lep je bil:((. saj bo, saj bo...

jožica-2 -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 9:44:17)

Pred dvema letoma sem imela carski rez in že v porodnišnici so mi predpisali nekakšen elastični trebušni pas. Imela sem zelo veeeeeeelik trebuh in je bilo po porodu vse ohlapno... :((

Menda bi bilo dobro, da bi že v nosečnosti nosila nosečniški pas. :zmeden:

Po porodu sem to reč nosila ena dva meseca bolj redno, potem pa skoraj nič več in tudi ne vem če je kaj pomagalo (še dobro da sem ga dobila brezplačno na recept). Bolj se potem pomagali kaki trebušnjaki , da se je trebuh vsaj malo skrčil, čeprav še zdaj zgledam z mojim trebuhom kot da sem v 6 mesecu :(

Tako da ne vem, kje je v tem kaj učinkovitosti (po mnenju zdravnice, naj bi se vsaj trebušni organi nekako ustrezno in na svoje mesto spravili nazaj z uporabo tega pasu).

LP

Joži :rozica:

pravljica -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 9:52:27)

no uredu, pa ga ne bom kupila...sem nekako upala, da bi katera napisala, da pomaga, ker ga sama prvič nisem imela in je trebuh ostal ohlapen :((...kaj bo šele zdaj drugič!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2005 13:32:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pravljica -> steznik za trebuh po porodu (19.5.2005 13:42:07)

ne deni, glede na negativen odziv jih tudi sama ne bom nosila, poleti bo itak vroče :)
ampak sem res mislila da kaj pomaga, pa na morje bi rada tudi šla po kakšnem mesecu in pol, samo kako se naj dam potem tako hitro v kakšne kopalke :zmeden:

Stran: [1]