ronja
|
Princeska, vseeno mu vsaj predlagaj DNA test za ugotavljanje očetovstva. MOgoče mu bo samo to dovolj, da bo vedel, da si 100%, da sta otroka njegova. Ker je to drago, lahko pogledate za začetek krvne skupine - svojo lahko izveš na krvodajalski akciji, recimo. Obstajajo dolečene kombinacije, ki so mogoče in določene, ki niso. Recimo, če sta vidva oba 0, potem vajini otroci ne morejo bit drugega kot 0, mutacije so izredno redke. Sveda pa lahko dobiš otroka skupine 0 tudi s komerkoli drugim, ki ima tudi skupino 0, ne samo s svojim lubijem. Če ima on ogledanega potencialnega kandidata za očeta mlajše hčerke, naj pa še njegovo krvno skupino izve, pa se bo mogoče pokazalo, da itak ni mogoče (če je recimo potencialni kandidat AB, potem otrok ne more bit 0, pa seveda imaš potem še omejitve glede na to, kaj si ti - mama, itd...) Sicer se pa podpišem pod Vijoličarko, tudi jaz bi eksplodirala, ne pa da bi ga prosila, naj mi verjame. Kaj hudiča se pa gre? Ne rečem, da ne bom nikoli varala, amapk če me bo direkt vprašal, mu pa ne bom lagala, to ve! Ni pa nujno, da hoče je to samo izgovor - saj navsezadnje se o testu še niti menila nista, mogoče bi mu odleglo, če bi ga predlagala, tega še ne vemo... Tudi še ni pustil otrok, samo 1 noč je drugje prespal, da si malo ohladi glavo... MOgoče je samo popolnoma nesamozavesten moški, ki zelo zaupa drugim ljudem in premalo svoji ženi... Zato se tudi to ceno (za test) splača plačati za mir na duši in za lep zakon (čeprav je treba malo delat na zaupanju, če pride do tega, da je ta test sploh potreben)... Ampak če ne gre drugače, je to ipak način, še vseeno je ceneje kot ločitev... Povej mu ta argument! Sicer pa se pogovori z njim, povej mu, da si užaljena in žalostna in zelo razočarana, da verjame nekomu x bolj kot tebi, da ti je žal, da ti ne zaupa, ampak da res nima razloga za to... Povej mu to, kar si napisala tu gor: da ga imaš rada in da je on tisti, s katerim si želiš ostat do konca življenja... Ampak ne kakorkoli: da želiš imeti lepo zvezo, ki temelji na zaupanju, torej naj ti pove, če ima on kaj za bregom,d a tebe kar tako sumi in če nima, lahko naredita test, če želi, sicer pa naj ti zaupa in normalno živita dalje.
|