|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
8.7.2009 21:55:39   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Kaj zaznava CTG (gibe otroka in bitje srca) a popadkov ne? Namreč pri meni krivulje segajo do neba, brcamo veselo, zaprti kot trdnajva in tudi spustili se še nismo prav nič. user posted image

Kako pa kaj pri vas....... in še a mi lahko katera napiše da se je zredila za 15kg, ker tole k vas berem se vse redite bolj v minus kot v plus. +4kg, +8 kg +11kg, jaz lahko samo sanjam take cifre.

Vidim, da so te že druge nosečke potolažile user posted image , pa naj še jaz dodam, da jih je ene 15 kil najmanj šlo gor, je pa res, da jih je verjetno še več, ker ne vem natančno s koliko sem štartala. Zanosila sem v postopku oploditve z biomedicinsko pomočjo, pa sem že prej (med špikanjem s hormoni) dobila nekaj kil ... Tako da ... ni kaj ... menda bodo šle kile že dol. Jaz tudi ful zatekam, pa imam ogromno plodovnice, tako da ... vode je obilo, kile pa potem sorazmerno s tem user posted image

Belika, tvoji zgodbici s "prdenjem" sem se prav fino nasmejala ... Si predstavljam, kako sta se z dragim ustrašila ... user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, punce, če ste pri Recinkotu naročile previjalno, ali ste zadovoljne? Midva sva dobila tako, ki ima na zgornji, vrhnji plošči poškodovan lak, zdej mava pa ful probleme z reklamacijo ... vsi nekaj obljubljajo, noben pa nič ne naredi user posted image

Katrinka, me zelo veseli, da si sedaj mirna, ko imaš večinoma stvari pripravljene, predvsem pa upam, da te ne bo več mora tlačila zaradi tega user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo skoraj pripravljeni, no, s previjalno je problem, pa torbe za v P še nimam, pa likanje me še kar čaka, ... ampak glede na to, da sem imela danes pregled in popadkov še ni, tudi odprta nisem prav nič, izgleda, da bomo čakali še kar nekaj časa. Malo me skrbi edinole to, da ima naš mali že 3.400 g user posted image

Pozdravček vsem!

Pa hvala žogici za tako lep seznam za pripomočke za v P user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.7.2009 3:22:23   
sinskaT
Ella iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image - kdor čaka dočakauser posted image . Vse dobro želim!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.7.2009 6:42:16   
rina22
jaknik in _ella_, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.7.2009 8:16:50   
Chebellca
Jutro pupe!

Mene tudi vsake toliko zvija...samo po moje ni še nič resnega, imam občutek, da bomo šli čez rokuser posted image Še 11 dniuser posted image

Ella iskrene čestitke!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.7.2009 8:19:16   
rina22
Jaz sem pa včeraj bila na CTG-ju, pa me sploh zdravnica pozneje ni nič pogledala in vprašala, samo izvid mi je dala, tak da ne vem nič novegauser posted image Sem pa potiho upala, da bom rodila 9. Ampak vidim, da to ne bo mogoče, in bom tudi jaz šla čez rokuser posted image
Sem pa vedno bolj utrujena pa vse me boli, pa še nerodna sem user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.7.2009 8:38:07   
vim
KAOS SPOROČA:

Ob 5.30 ji je odtekla voda in je že na poti v mariborsko porodnišnico. DRŽITE PESTI.

GO MAMI GO!!!!!!!!!!!!!!

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.7.2009 9:01:42   
bybyka_1987
ojoj ja cestitke se iz moje strani

drgac pa se jaz ze tudi blizam in priznam zelim si ga cimprej dobiit v narocje a me je tako strah ponovno vsega da ne bom zmogla

no in nocoj se mi je sanjalo da sem tak lepega fantka rodila ojoj kk je bil srckan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.7.2009 9:25:42   
katrinka
dobro jutro cveke
danes sem pa dobro spala - po dolgem casu spet

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Dejte mi povedat, punce, če ste pri Recinkotu naročile previjalno, ali ste zadovoljne? Midva sva dobila tako, ki ima na zgornji, vrhnji plošči poškodovan lak, zdej mava pa ful probleme z reklamacijo ... vsi nekaj obljubljajo, noben pa nič ne naredi

ne, previjalne nisem naročila tako da zal ne morem  pomagat

Katrinka, me zelo veseli, da si sedaj mirna, ko imaš večinoma stvari pripravljene, predvsem pa upam, da te ne bo več mora tlačila zaradi tega
mi je kar odleglo, sej ne recem kaksna stvar se manjka ampak nic nujnega

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

drgac pa se jaz ze tudi blizam in priznam zelim si ga cimprej dobiit v narocje a me je tako strah ponovno vsega da ne bom zmogla

no in nocoj se mi je sanjalo da sem tak lepega fantka rodila ojoj kk je bil srckan

ha, jaz pa enkrat sanjam puncko spet drugic fantka, bo pa treba pocakat da vidim moje presenecenje

drugače pa bom jaz po mojem kar zadnja julijka k bo rodila, ze tko mam datum 27.7., ctg pokazal da se nic ne bo, pa vam povem da sem tok dete prepricevala da ne sme pridt prej da mava cajt da zanj zrihtava vse, da naju bo pustu/pustila cakat in bom rodila po rokuuser posted image

KAOS SPOROČA:

Ob 5.30 ji je odtekla voda in je že na poti v mariborsko porodnišnico. DRŽITE PESTI.

GO MAMI GO!!!!!!!!!!!!!!

ooooooooo....drzim pestiuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 9.7.2009 9:29:09 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.7.2009 9:27:57   
bybyka_1987
heheh ne wem jaz pa ze od celga zacetka nosecnosti sanjam da bo fantek eto in je res pol pokazal da je user posted image user posted image
sej ze komaj cakam da dam to mimo pa ne wem zakaj me je strahuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.7.2009 9:31:34   
monty
jaknik in ella, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bybyka kaj te skrbi, da ne boš zmogla rodit al potem vsega kaosa ki nastane doma??? mene skrbi porod, potem bom že, pa sem ravno tako za vse sama. nimam ravno kandidata, ki bi kuhal pa kaj pospravil... edino kar bo moj naredil, sam kuha je bolj tabu zanj. bova hodla pa v kak vrtec po hrano, ker jaz si bom vsaj en teden privoščila počitek, so mi vse že mamice tako svetovale. je pa res, da ponavadi drugi malo vskočijo in kaj polikajo, skuhajo... tiste najbolj zoprne zadeva, no midva bova pač mogla sama.

me pa tole čakanje čez roka ubija! nisem si mislila, da bom čez, pa še zdaj se nič ne dogaja, razen razgrajanja male vsepovsod kjer je možno.
včeraj sva si privoščila malo postleljnih  radosti in je pasalo kot že dolgo ne, predvsem ker že tako dolgo nisva. pa upam, da bo kaj pomagalo, da se spodaj kaj zgane. bova še danes pa čim večrkrat ker bi se že res rada znebila tega trebuha. pa firbec me matra kakšna je malecka, komu je podobna, je temna, svetla,....na torbi za v P pa imam že prah, če bo pa še dolgo bo še pajčevina gor. in zdaj imam ful lepo ščiščeno, pa ne bi rada še enkrat vse pucala preden grem, samo potem sigurno ne bom mogla, tako da upam, da bo v roku par dni, drugač bom popp....

držim pesti, da nas bo tle čim manj:

čez rok:
ip77, nena, Jenny, radovedna julika, zerlina,tacamuca, bimbambom, _Mina, hrčolina, glossa, jasna81, kika, inuasa, LERO, Špela30,liam, katana37*2, monty, sonkan, šrimpf, sinskat

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.7.2009 9:52:47   
inuasa
Pozdravljene!

Da se malo javim...ja tudi jaz iz kluba "Ne mudi se nam..."

danes so mi tak strah v kosti nagnali v P...

No da začnem: že v soboto sem bla zmenjena za CTG v P, ker je bil moj G dežuren...en cel popadek...na pregledu pa pol pravi, da smo odprti 2-3 cm, kar je zadosti, da lahko sprožimo če želimo...pa nisva bila ne jaz ne moj zato.
Zmenimo se za CGT v nedeljo (ko smo meli rok - črta kot bi jo risali z ravnilom), pa mi pravi G, da bi blo v ponedeljek pa kar fajn sprožit. V ponedeljek je CTG zopet zaznal en cel popadek...in smo spet fehtal, da nebi rada na silo forsirala.

Ajde...reče, da nam da časa do četrtka. Danes ponoči me je neki ful ščipalo...sem že mislila, da se je user posted image končno odločilo priti na svet...pa se je na žalost vse umirilo.
In CTG spet nula.

Pride ena sestra: "Aha vi ste za sprejem,a?" Pride druga: "Aha, vi ste za rodit? Kar v sprejemno...." PANIKA....pa sem rekla, če je moj G kje okoli, da bi se malo pomenila z njim, pa se očitno nismo razumeli...
moj gre v avto po torbo...jst se ta čas že preoblečem v njihove halje...moj pride pa hvala bogu le zine, da če je možno, da bi se z G videli, ker ne želimo forsirat, če pa zgleda, da še ni čas (pa sploh ker se user posted image ful giba, počutim se ful fajn itd) pa pravi sestra, da ni panike če ne želimo, da mamo itak zadnjo besedo. Je klicala G in nas najavila...sva se opravičila za zmedo, ki je ratala...ma je bila na srečo sestra ful prijazna.

No in pol G pogleda Ctg in pravi, da ni panike, dokler se giblje. In prizna, da ga zdaj ne bo, ker gre na dopust, in pač rad prej poskrbi za svoje pacientke...sej po svoje ga razumem... po drugi strani pa ni prav, da so odhodi G na dopust
razlogi, da sprožajo porode, če ni nuje in sploh če poteka vse normalno.

V glavnem, jst še zdej nisem čisto k sebi prišla, ker me je taka panika pograbla, ko mi je rekla, da moram ostat....
Še dobro, da je moj ob pravem času izreku prave besede...

Zdej pa samo upam, da se bebica čim prej odloči, da nas spozna...danes mam namen hodit po stopnicah, se tuširat z toplo vodo, mojega sem že obvestila o njegovih dolžnostih user posted image ....aja, pranje oken še menda ostane...v glavnem vse živo, samo, da bi se začelo kaj dogajat. Sej mam občutek,da bo kmalu kaj, ker počasi je špikanje močnejše (sej samo da smo izven porodnišnice se vse začne migat, tam pa je totalno zatišjeuser posted image ).

Me pa prav nervira to čakanje, malce mi je lažje, ker vidim, da nas je kar nekaj zamudnic...kaj hočemo, malim je prelepo pri nas...

Nič, pupce moje, lepo mi bodite, danes zgleda da bo končno en bolj sončen dan...izkoristite ga...če pa se odločite da greste rodit, pa naj gre čim lažje mimo.

Lepo se mejte...grem...štenge čakajo user posted image

En slab dan, teden, življenje še ni razlog za obup.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.7.2009 10:22:08   
bybyka_1987
monty strah me je kaj bo po porodu sej moj bo tk 2tedna doma da mi bo pomagu drgac sem pa tudi cisto sama za vse k moj cel dan dela tak da tebe tudi jaz razumem user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.7.2009 10:25:23   
rina22

KAOS SPOROČA:

GO MAMI GO!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image Držimo pesti!!!!user posted image user posted image Očitno bomo imeli kaj hitro spet novega julijčkauser posted image user posted image

Eno vprašanje - boste imele vse spalne vreče za spanje? Seveda zauser posted image user posted image Oziroma, kaj boste imele za spanje? pardon, spet eno vprašanje, ki je obče znano, samo mene je včeraj zvečer prešinila ta misel... prosim, pomagajte..

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.7.2009 10:27:55   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

monty strah me je kaj bo po porodu sej moj bo tk 2tedna doma da mi bo pomagu drgac sem pa tudi cisto sama za vse k moj cel dan dela tak da tebe tudi jaz razumem user posted image user posted image

Se vama pridružujem... Tudi pri meni je tako, samo da moj fant niti 2 tedna ne bo mogel biti domauser posted image Kvečjemu kakšen danuser posted image Z ostalimi člani družine si pa kaj ne bom mogla ravno pomagati, bo tak vse na meni, kot do zdaj - od kuhanja do pospravljanjauser posted image Ko bi le lahko zavrtela čas naprej, da bi že končno bila nekje na svojemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.7.2009 10:28:56   
tina69
Ojlauser posted image

Mene pa dajejo tele nosečniški hormoni in že komaj čakam, da vidim mojega princa. Sploh ne morem vrjet, da imam še dooolgih 15 dni do roka, upam samo da ne bomo šli čez rok. No drugače pa cele dneve nekaj delam, še sploh nisem začela počivat - čeprav si to že želim. A mate vi tut tok za pospravt, jaz hočem prej vse,vse,vse uredit, sploh teh papirjev, dokumentov...se nabere, da ne omenjam vsakodnevnega dela.

A mi lahko katera drugorodka pove ali bo šla takoj, ko začuti popadke v P?

moja sončka, mož in jaz

(odgovor članu inuasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.7.2009 10:33:32   
bybyka_1987
rina22 moj dopusta ni dobno letnega ker ga je hotel izkoristit za naju z malim pa je reko da bo sel v bolnisko ker ga tak kolen pa zelodec jebejo in bo poleg naju!pa mi2 sma svojim ze vec kot 3 leta na svojem pa sem tudi sama za vse pa ze mam tut puncko 3 lete staro!edino res k je ob vikendih mi moj pomaga ni vazno kaksno delo je user posted image user posted image

tina69 jaz ne grem takoj dokler ne bodo postali res redni pr prvi sem takoj odletela k so bli scipalcki sem bla 5dni cez rok in sem dobla takoj dozo umetnih in v pordono zdej pa bi rada s svojimi rodila ce bo le slo

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 9.7.2009 10:37:41 >

(odgovor članu tina69)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.7.2009 10:42:33   
rina22
bybyka, raje sem na svojem, pa imam isto dela (vse pade na mene), kot pa da gledam druge, kako delajo nič, jaz pa vse. Ko pa že kdo kaj naredi, pa mu je to v tako breme, da je grozauser posted image Pri tem je moj izvzet! Tudi on meni pomaga, ko le more, pa tudi nima veze, kakšno delo je. Moj ni redno zaposlen, ampak dela preko šteudenta. Tak pa tak veš, kak je, da si nekaj preveč ne moreš zmišljevat, še posebej, če bi rad kaj zaslužo. Pač delaš cele dneve.. Sicer pa upam, da hitro mine in bo hitro oktober, ko bomo spet dosti skupaj, pa spet na svojemuser posted image user posted image user posted image
Ni fajn, če si še študentuser posted image Saj najprej si misliš, bom zmogel, potem te pa udari.. Pa saj nekako bo.. Zdaj je, kaj je..

Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.7.2009 10:48:29   
bybyka_1987
a wes da te popolnoma razumem sem tudi jaz 3 mesce skup deklo spilala pa vse breme blo na meni pa se tmala je bla stara 6 mescev pa ponoc nisem nic spala k je mela tmala kriticno obdobje pa se zjutri sme mogla vstajat pa it ze tut bajto pospravlat pa rihtat od tega so ble 2 clanice doma rit cohale jaz pa sama za vse pol pa se vredna nisem bla nic ej katastrofa!pol mi je blo pa dost pa sem sla pa sem bla stara komej 19!
mojem pa skoz podaljsujejo po 3 mesce pogodbo ze eno leto!drgac pa sem jaz tudi dijakinja se mi se vedn ni uspel koncat sredne user posted image user posted image moj pa je tut komej str 20ampak sma vztrajala in sma sla na svoje in res sprememba taksna pa prow z uzitkom nardis vse! ker ves da delas za svojo druzino(beri ti partner otrok) in ne za koga drugega!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.7.2009 10:55:16   
rina22
bybyka, saj midva sva večinoma tudi na svojem (samo letos sva pri mojih čez počitnice - velka napakauser posted image ), tak da vem, s kakšnim veseljem narediš vse, ko veš, za koga se sploh trudiš. Pa zdaj, ko sva sama doma, je še tudi fajn (so naši na morju). Samo bo pa hitro minilo.
Jaz še mam sicer leto dni faxa, plus diploma, pa me je full strah, kak bo, če bom lahko končala.. Sicer pa, kapo dol, da si bila tak pogumnauser posted image user posted image Na koncu se vse obrestuje. Včasih pa je, ko je res težko, tolko lepše, ko si skupaj s (svojo!!!!!) družino. Veš bolj ceniti to.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.7.2009 10:57:42   
bybyka_1987
ja res je  drgac pa sej  bo user posted image user posted image

ce se ne motim sma tak isto stare a ne user posted image

tako da bova ze nekako  sej pa  sma "babe" a ne hehe
no jaz pa sem bla te 3 mesce pr njegovih in nikoli vec edino foter njegov je superrrrrr user posted image je edini znal cenit

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 9.7.2009 10:58:01 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.7.2009 11:03:49   
Anonimen
Dan babike!

Js še kr v enem.... Jooojjjj, sploh noče ven! user posted image Sicer se dans čist ok počutim, mi paše tole vreme. Čeprav pa mi je zaradi Alena prav hudo, ko bi rad bil zunaj, pa bazenček, peskovnik, kolo ipd. stvari kr čakajo. Namesto klobučka mu v roke tišim dežnik in škornje. user posted image

Chebellca, kako si kaj ti? Še v kosu?

Čestitke vsem tistim, ki ste že mamice!  Js že komi, res komi čakam.

OK, moj me preganja. Je danes doma in morm svetit zraven. Čist nč ne morem naredit po stanovanju, skoz mi je za ritjo! Huje ko Alen! user posted image

Lepo se imejte, vas zvečer preberem! Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.7.2009 11:12:34   
tacamuca
user posted image user posted image user posted image  Cestitke ella in jaknik. Sem vama kr fous.
Jst sm še vedno v enem kosu, 6 dni čez rok. Včeraj sem mela ctg-ravna črta in pregled. Sem samo 1 cm odprta, pa mi niti amnioskopije niso delal. A je kira že mela amnio? Sm slišala, da kr fajn boli. Dons mam pa spet pregled pa ctg pri mojmu G, ki se je že z dopusta vrnu. Me prou zanima kaj mi bo povedu. Aja, pa čep se mi je odluščil, al pa če je blo to od pregleda. Ne vem. Ne da se mi več čakat, pa še vsi kr naprej kličejo, če je že kaj, pa kdaj bo???? Ja, to tut mene zanima. user posted image  Se vam javm, ko bom nazaj s pregleda. Držte se.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.7.2009 11:14:01   
Češnca
Dan! user posted image

Obupno tole vreme... Sem opazila, da mi noge mal zatekajo, ko dežuje. user posted image user posted image user posted image Sploh ne, ko je vroče!

IZVIRNO SPOROČILO: monty

a še kateri otredeva trebuh. Men na par minut že celo popoldne, sem pa malo prečekirala kakšno je stanje spodaj in se mi zdi MV še zmeraj ful globoko in zaprt, vsaj jaz ne pridem zraven, tako da zgleda se bomo še načakali.

češnca - mene tudi prsi pečejo. A to kaj pomeni? ti že bolje veš kako to poteka?? pa otrdevanje trebuha??? bi to lahko bil kak začetek??

Tudi meni otrdeva trebuh, ampak kolikor vem, je to normalno v tem času, tudi prvič mi je.

Glede prsi pa ne vem, se mi prvič to ni dogajalo. Upam, da je zaradi mleka!!! user posted image No, vse skupaj je gotovo priprava na sam veliki dogodek, ni pa še panike!

dd77 uf, težko rečem, ampak meni se zdi, da so to popadki. Kolk so pa kej redni? V noči na sredo so bli pri meni ful hudi, samo so bli na 15min, pa na 3, pa skor brez presledka, pa spet na 10, 15... Pri meni je problem tudi ta, da mi je prvič odtekla voda in svojih nekih konkretnih popadkov nikol nisem mela. Po ta "umetnih" me je pa itak takoj na mrtvo zvil, je šopalo ko noro - sam ni blo panike, tri urce pa smo pestvali!!! Vmes sem pa itak spala. user posted image user posted image
Nekako tako pravijo, da če nisi ziher, pol to ni to! Pustimo se presenetiti!!!

ella čestitkeeeeeeeeeeeeeeee!!! Bravo mami za princesko! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kaos go, go, go!!! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, da bo hitro in ne naporno. user posted image

rina22 mi uporabljamo spalne vreče za spat in so zakon. Je pa včasih tud od otročka odvisno - jih ne marajo vsi... Anžeja sicer na začetku nisva dala v vrečo, šele nekje novembra smo začeli to prakticirat. Tokrat pa še ne vem... Po občutku! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina69

A mi lahko katera drugorodka pove ali bo šla takoj, ko začuti popadke v P?

Ko bodo nekaj časa res redno na cca. 10min! Prej ne, bi šla sicer lahko že prejšnjo noč, pa je zdej vse mirno - vse razen user posted image , ki se ji/mu dogaja na polno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, tko predvidevam, kako bo v resnici... user posted image

Punce boste vidle, da se boste "ujele" s svojimi user posted image . Sicer je zakon tale očetovski dopust, tokrat pri nas še toliko bolj, ker smo navajeni reda/rutine za Anžeja (btw to se super obrestuje!!!), pa se bo ziher veliko porušlo. Ampak potem pa ni problema mamici sama bit, to je tako naravno... user posted image Le pogumno!!!

Aja, še to... V torek sm jst na polno drgnila stanovanje, pa dve okni, zvečer sva pa z mojim user posted image pa je blo očitno dovolj za nekaj ur popadkov. user posted image Zdej je dal pa moj roke stran! user posted image Sam sem mu rekla, če bo šlo čez rok, mi ne uideš!!! user posted image user posted image user posted image

Čuvajte seeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.7.2009 11:17:26   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Čeprav pa mi je zaradi Alena prav hudo, ko bi rad bil zunaj, pa bazenček, peskovnik, kolo ipd. stvari kr čakajo. Namesto klobučka mu v roke tišim dežnik in škornje. user posted image

Hvala enako!!!! Našemu se kar meša, on mora zunaj bit, pa če ušpičene prekle padajo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.7.2009 11:55:52   
_lenca_
user posted image user posted image user posted image  Čestitke mamicam! user posted image user posted image user posted image

Češnca in jasna 81: mi smo šli z našo malo včeraj na bazen. Mamo enega luškanga v domu za ostarele, kot bi bil doma v dnevni sobi, pa ponavadi smo čisto sami notri. Tko preganjamo čas, ko dežuje. Al pa se spravim kaj sladkega delat, pa mi malo pomaga packat. Al pa grem koga obiskat. Al pa gre moj user posted image z njo v telovadnico mal skakat. Je pa grozno ja, če nimaš km it. Sej zdej bo pa lepše vreme.

Rina22: naša miška je skor znorela, ko sem jo dala v spalno vrečo. Je bila zelo živahna, je že fino kobacala (prej je nisem uporabljala, ker je bilo dovolj toplo, pa me ni skrbelo, da bi se odkrila), tko da jo je sam ovirala.

Glede diplome in faxa: moja izkušnja je, da če boš imela voljo, boš prvih nekaj mesecev (ko se boš spočila po porodu) lahko ful naredila. Izkoristi vsak čas, ko bo user posted image  sladko pančkal. Meni je uspelo v tem času ful naredit. Upam, da bo zdaj tud podobno. Moram ves čas nekaj delat. user posted image

Tina 69: jz sem drugorodka in bom šla v P ko me bo fejst bolelo user posted image in se mi bo zdelo a res ne morem več ...user posted image user posted image  No, tak je plan. Če mi pa voda odteče, pa prej. Res imam namen bit maksimalno dolg doma. Kje čakaš, je čisto vseeno, je pa doma bolj luštno, ne?

Inuasa: bravo! user posted image user posted image  Nč forsirat, je tud G dans reku: Boste lažje rodil, če ne bomo forsiral.

Drgač pa: moj CTG ima lepo krivuljo, G pravi, da v dveh dneh še nič ne pričakuje, torej se vidimo na kontroli v soboto, en dan pred PDP. user posted image  je blazno živahen, se mi zdi, da celo bolj kot kdaj prej, tk da ni nič akcije na vidiku. Čez dan imam par popadkov, močnejše zvečer, ampak ne tiste za akcijo. Jih pa vzamem kot pripravo na porod: aha, spomni se, tkole zgleda, še malo bolj bo stiskalo, pa še malo bolj boš dihala. Sam da me ne bo strah. Včeraj sem zaključila z zadnjimi gradbenimi deli v našem stanovanju (gnezditveni instinkt): urejanje sten (beljenje), šivanje in obešanje novih zaves, kitanje lukenj, pa pomivanje po vrhu. Danes pospravim orodje in KONEC. Potem pa pride moj user posted image  , sva zmenjena, da pomije kopalnico, pa po tleh, pa zloži nekaj perila in pomije/pospravi posodo. Jz se bom pa umaknila, da bo imel mir, bom šla na sprehod pa limonado... user posted image user posted image  pa po miško v varstvo.

No, pa smo dočakali sonček!

En lep sončen dan vsem souser posted image user posted image !

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?