|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
8.7.2009 12:33:04   
Belika
Oj...

evo mene iz pregleda. V zadnjem tednu sem pridelala +2 kg, tako da je sedaj za seznam +8, naslednji CTG in pregled pa zopet v sredo.

Čeprav tole s težo mi ne gre najbolj v glavo. Prej sem se konstantno redila po 1 kg na mesec, ta teden me pa spet mučijo slabostiuser posted image , in bruham nekje do 3x dnevno (obvezno 1x sredi noči)user posted image , in res nisem pričakovala. Me je pa bilo že strah, da bom zaradi bruhanja spet na kaki infuziji pristala. No je pa res, da sem danes bila tudi malo bolj oblečena.

Skratka, od sobote imam občutek, kot da se nekaj pripravlja. Vsak dan me matrajo krči - kot pred menstruacijo. Danes ponoči so bili še posebaj hudi. Pridem pa na pregled, pa vse bolečine izvenijo. Se je pa naše dete malo spustilo. Danes sem imela zaradi tega ker me matra tudi vaginalni pregled, pa smo še čisto zaprti (iskreno povedano sem pričakovala, da bo rekel, da sem že najmanj za roditiuser posted image ). Le nekaj je omenjal krajši maternični vrat, pa nisem dobro zastopila. Sem ga še enkrat vprašala, pa ni bilo nič bolje user posted image .

Skratka važno je da je dete OK, srček seveda tudi...
Še vedno me špika pod rebra, tako da se najbolje počutim leže na boku... moti me edino kup nezlikanega perila, boli me pa vedno pod levim rebrom, tako da ravno v tist kup potem gledam - ga imam že tri dni pripravljenega pa mi ne gre in ne gre od rok...
No vidim, da smo po dolgi pavzi le dobili novega člana julijčkov!Čestitke družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa res vlečejo zadnji tedni. Do roka imam še kar dosti no (28-ga), ampak bi rada kar čimprej spoznala našega malčka... sem neučakana, kot otrok ko pričakuje dedka mraza.

Joj včeraj sva pa z mojim neki groznega naredila. Tako sva prestrašila naše dete, da mi je bilo kar hudo. Dal mi je lupčka na trebuh (bolj tja kjer ima glavico), pa zraven "prdnil" z ustnicami (verjetno veste kaj imam v mislih- tisto ko z ustami zavibrira), in je moj trebuh dobesedno poskočil - na vseh koncih - jaz menim da je detece tako trznilo... in potem 10 ali 15 minut niti giba ni več naredil. Sem se že zasekirala, da ga je kap... no po 15 minutah je bilo pa vse OK... Ne vem no, saj mogoče se motim, ampak oba dva sva dobila občutek, da se je prestrašiluser posted image . Se mu bom odolžila takoj ko pride na svetuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
8.7.2009 12:39:13   
ll01
Se oglasam po dolgem casu.

Cestitke vsem novim mamicam za user posted image !!!

Ene smo pa se kar doma in lepo je slisat, da tud ponoci okrog hodite. Danes je blo res grozno...
Pa vse vezi me ponoci bolijo, da o bokih sploh ne govorim. Komaj cakam, da bom lahko spala na trebuhu.

KaOS - a ti imas tudi peko danes, midve s hcerko sva ravno spekle piskotke

Se moji user posted image podatki:
+13 kg, obsega ne merim vec
CTG - jutri 9.07. ob 13.00

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
8.7.2009 14:22:20   
giggica
pozdravček vsem skupaj:)

jaz sem imela včeraj prvi ctg in slišali smo srček naše pikice...najlepša melodija:)) drgače sem pa ok in imam občutek, da bo naša punčka pred rokom, a ne prašajte me kako to vem, pač samo čutim, bomo pa videli kaj bo iz tega:)
je pa dete zelo živahno, težka je 3400, zvečer me pa tko špika, da včasih komaj pridem do zraka:)) ah, radosti nosečniške!:))))

drgače pa za seznam: +5 kg, naslednji pregled in ctg 14.7.

vsem novim mamicam in dojenčkom in atijem lepo crkljanje in morje lepih, toplih in veselih trenutkov, ki delajo to naše življenje tako lepo!!!

(odgovor članu ll01)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
8.7.2009 14:39:30   
monty

čao!

evo mene iz drugega CTG-ja po roku. nič novega, je pa bila spodnja črta vsaj malo valovita ne tako kot v pon ko je bila skoraj ravna. trebuh mi zdaj kr redno otrdeva tako, da upam, da se kaj pripravlja. je pa to lahko tudi ful dni prej, nekaterim se to dogaja že mesec ali več prej, tako, da ni pravilo.
upam, da ne bom počakala pesjanske vročine, samo nekaj mi pravi, da bo ravno tako. mala je še vedno ful živahna in tudi včerajšnje čiščenje očitno ni pomagalo. Takp, da še čakamo!!!!

hodim pa kot raca, ker me desna noga boli v kolku ko hudiš in ko se ponoči kobacam iz postlelje, sem kot invalid, rabim par minut za cel manever. čez dan pa kar gre ker dosti hodim tako da malo razgibam vse skupaj.

danes sem šla malo v službo, da me ne gnjavijo kar naprej če je že kaj, da so me videli na lastne oči, da sem še zmeraj 2v1 in jih neha firbec matrat.

tole čakanje je res smotano, pa ša tako gnilo vreme, da ne mormo velik ven, da bi se mal sprehodle.

držte se pupe in čim manj klubovk "OVER THE D DAY"!

BELIKA. mislim, da to ni bilo od tega, moj to skoz počne, pa mala nič ne trza, zdaj jo pa mal po ritki "tepemo" naj že pride, ker se obira in dela naju nestrpna!!!

< Sporočilo je popravil monty -- 8.7.2009 14:41:58 >

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.7.2009 15:39:22   
vim
Kaj zaznava CTG (gibe otroka in bitje srca) a popadkov ne? Namreč pri meni krivulje segajo do neba, brcamo veselo, zaprti kot trdnajva in tudi spustili se še nismo prav nič. user posted image

Kako pa kaj pri vas....... in še a mi lahko katera napiše da se je zredila za 15kg, ker tole k vas berem se vse redite bolj v minus kot v plus. +4kg, +8 kg +11kg, jaz lahko samo sanjam take cifre.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.7.2009 15:45:08   
Lejkica
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Kaj zaznava CTG (gibe otroka in bitje srca) a popadkov ne? Namreč pri meni krivulje segajo do neba, brcamo veselo, zaprti kot trdnajva in tudi spustili se še nismo prav nič. user posted image

Kako pa kaj pri vas....... in še a mi lahko katera napiše da se je zredila za 15kg, ker tole k vas berem se vse redite bolj v minus kot v plus. +4kg, +8 kg +11kg, jaz lahko samo sanjam take cifre.

Men se zdi, da je ta zgornja krivulja pri CTG-ju bitje srca user posted image  (če se mali ful giblje, tud srček bolj gor pa dol gre), spodnja črta so pa popadtki, ki so pri men ravni.... pa 4 dni do roka, pa ful bi rada zdele šla rodit, ko je taka fajn temperatura.

Evo, jst mam +27kg. Upam, da si kej potolažena.. heheh

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.7.2009 15:55:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Katrinka- očitno smo se ob isti uri sprehajale ponoči po stanovanju..ha ha
začeli so me že boki bolet od spanja levo desno....

jaz vse bolj ugotavljam da jih nimam vec - so samo neke polezane zadeve tam kjer so nekoc boki biliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

jaz se lahko pohvalim s pridelanimi +15, pa ce vprasas je se kaksen več...sem se nehala sekirat k bi me drugac pobral, se tolazim da je vse samo vodauser posted image

oh, ravnokar je postar prisel - prinesel vse naročene stvari od recink-ota...grem vse razpakiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.7.2009 16:27:42   
Alex01
Jaz sem na +18, 3 dni pred PDP. Prvo nosečnost +22, pa je šlo vse dol. Tko, da se s kg sploh ne obremenjujem, samo da bo naš user posted image zdrav in da bo vse ok.
Obseg 119 cmuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.7.2009 16:30:45 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
8.7.2009 16:28:02   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
radovedna julijka (? ,? )
Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+16,6kg;poročena;112cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+17,5kg;zaročena;107cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
katana37*2 (2,1);user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

7. JULIJ     
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +13,6kg; koruznica;101cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   

9. JULIJ
lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm 

10. JULIJ    

Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +26kg;112cm
_lenca_(2,1);Trbovlje;user posted image ;10kg;100cm

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm 

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +15kg; poročena;106cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ;+8kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+13kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;LJ;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;110cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +7kg; poročena;114cm     
ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +12kg ;koruznica;115cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 25letuser posted image +10kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +5kg;poročena;112cm

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +10kg; koruznica;99cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje; ;  +11kg; poročena;114cm

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+15kg; poročena;107cm   
BOOMER (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;104cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;    
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +17kg;koruznica;115cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +6kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +14,5kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JULIJU

četrtek; 09.07.2009
šrimf CTG
ll01 CTG

petek; 10.07.2009
češnca CTG
elevitka P
andmoj CTG
sinskaT CTG + P
tilča CTG

sobota; 11.07.2009
aleks01 CTG

ponedeljek; 13.07.2009
katrinka streptokok

lejkica CTG

tina69 CTG
aleks01 CTG

torek; 14.07.2009
rina22 P
urshak CTG
kaos CTG
bybyka_1987 CTG
giggica CTG + P

sreda; 15.07.2009

Boomer CTG + P
belika CTG + P

četrtek; 16.07.2009
katrinka CTG

petek; 17.07.2009
skorpy P
andmoj CTG + P
vixen CTG

ponedeljek; 27.07.2009

katrinka CTG

Trenutno nas je 81

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
8.7.2009 16:37:34   
Belika
Vim... tole s kg je zelo relativna zadeva... konec koncev igra tu veliko vlogo voda in vse. Jaz se do zdaj res nisem "pretirano" redila. Ampak imam dovolj zaloge že od prejuser posted image , pa tudi zatekala nisem nikoli...
Dejansko mislim, da pridobljeni kg pridejo do izraza šele po porodu, ko se vidi koliko ti jih ostane... ker enim kar čez noč skopni vse kar so pridelale, druge, ki pa so pridelale samo 4 ali 8 kg, se jih pa zlepa ne znebijo...

Jaz sem temo s kg načela, ker mi je res čudno od kje te dva kg v enem tednu... saj je bila konstanta do sedaj slab kg na 4 tedne... sedaj pa ob isti prehrani in od tega jo več kot pol zbruham pa tako naenkrat goruser posted image

Pa sem ugotovila... namreč celo življenje sem bolj kot ne "zaprta", od začetka nosečnosti pa je moja prebava kot tekoči trak user posted image .... (če pa kaj zadaj ne gre ven, pa tako ali tako ponavadi zbruhamuser posted image )... no zadnji teden pa me zopet muči zaprtje... in očitno bo to vzrok...

Joj sem pa pred kratkim srečala kolegico... tukaj sem se pa zgrozila... ampak res, vsaj meni to ni normalno. Rok ima malo za menoj pa se je od začetka nosečnosti iz 52kg zredila na 105!!!!user posted image  Sploh je nisem prepoznala. No jaz še vedno mislim, da bi morala biti g na tak narastek teže pozorna, ker to pa je pretirano. Saj je še eno "sebe" dejansko pridobila zraven... ampak pravi, da je to le od "zdravega apetita"... ne vem no, ampak podvojiti svojo težo...

MONTY tudi našemu smo to že naredili, pa ni nikoli bilo take reakcije, včeraj je pa dobesedno poskočil revček....user posted image .

KATRINKA mi pa jutri dobimo paket. Povej ali ga je poštar čisto do vrat prinesel? Me namreč skrbi, da mi ga bo pred blokom pustil - notri pa previjalna - jaz pa sama domauser posted image . Pa še to me zanima, ali si vzela paket, ali si kar plačala. Mi bomo namreč plačali, pa sicer piše, da je poštnina brezplačna, ampak s tem imam jaz slabe izkušnje, pa me skrbi, da ne bom imela dovolj € pripravljenih, če se pošta spomni še kaj dodatno zaračunati...

Drugače pa tele naše julijke so bile junija veliko bolj pridne kot pa sedaj ko je prišel naš mesec... madona pričakujem vsaj dva bejbija na dan, pa je le vsake par dni edenuser posted image ....

Še nekaj me zanima - je katera kupovala mrežaste sp. hlačke v Sanolaborju? Kakšna je cena? Meni so v lekarni rekli da je 1 kom 1,50 €.... in glede na to da so za enkratno uporabo (oz. kakor sem zasledila zdržijo max 1-2 pranja), me zanima še cena tam. In pa koliko komadov ste jih vzele. Nimam niti občutka koliko cca. jih bom potrebovala....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
8.7.2009 16:49:36   
katrinka
no, pa sem dobila vse kar sem narocila - kok sem dobre volje, ze prej sva bila z mojim v bc in sem kupila se vse cunce k so manjkale, tko da razn kaksne malenkosti imam vseuser posted image sedaj je pa na vrsti ene 5 zeht - sam sm tok vesela da bom z veseljem prala in pol likalauser posted image pa se soncek se je pokazaluser posted image

sinskat - no, takole smo imeli mi nas porocek zjutrajuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.7.2009 17:05:49   
MTFP
Živjo,

mene pa zanima kaj od kozmetike ste kupile za vaše malčke...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
8.7.2009 17:11:42   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

KATRINKA mi pa jutri dobimo paket. Povej ali ga je poštar čisto do vrat prinesel? Me namreč skrbi, da mi ga bo pred blokom pustil - notri pa previjalna - jaz pa sama domauser posted image . Pa še to me zanima, ali si vzela paket, ali si kar plačala. Mi bomo namreč plačali, pa sicer piše, da je poštnina brezplačna, ampak s tem imam jaz slabe izkušnje, pa me skrbi, da ne bom imela dovolj € pripravljenih, če se pošta spomni še kaj dodatno zaračunati...

Meni je pripeljal uro nazaj, ceprav sem prosila da ali zjutraj ali po peti uri k je moz doma, poklicali me niso, ne vem mogoče je taka posta na igu, drugje so bolj uredu, hb da je bil moz doma, pripeljal mi je do ograje, pol je pa ta veliko skatlo moz nesel, sam po mojem ce bo postar vidu da si noseca ne bo lih sel - in ti bo pomagu - kaj pa kaksen sosed mogoče?
jaz sem plačala euro več kot pride vse skupaj - to je tist k posta zaracuna, dej si zraven ene 10eur za vsak slucajuser posted image

Še nekaj me zanima - je katera kupovala mrežaste sp. hlačke v Sanolaborju? Kakšna je cena? Meni so v lekarni rekli da je 1 kom 1,50 €.... in glede na to da so za enkratno uporabo (oz. kakor sem zasledila zdržijo max 1-2 pranja), me zanima še cena tam. In pa koliko komadov ste jih vzele. Nimam niti občutka koliko cca. jih bom potrebovala....

jaz bom sla kar v tosamo jih iskat,v soboto bom najbrz sla - takrat ti loh tud ceno sporocimuser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
8.7.2009 19:39:20   
sinskaT
U Katrinka zdaj te pa čist razumem, da si hodila gledat do kje je voda. Ampak če ni bilo spomladi nič narobe, ko je bilo fulll dežja, tud zdaj ne bi smelo biti. Bom prišla počekirat situacijo, ko mi uspe nardit drvak + rodit naše dete user posted image user posted image user posted image .

Kozmetika - kupila sem od Alverde za dojenčke kremica za ritko in olje, sem imela že pri Hani in je res ful dobro ter kar mi je pomembno dosti naravno. Potlej imam še ribje mazilo, olivno olje...v glavnem držim se načela več je manj : )

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
8.7.2009 19:41:01   
Češnca
Dober večer!

Se samo na hitro javljam, ker sem vsa user posted image in greva z mojim po hitrem postopku spat! Včeraj je namreč naš mali okoli 1. zjutraj postal čisto buden in je trajalo skoraj 1 uro, da je zaspal (to se je zgodilo prvič, imam občutek, da čuti, da prihajajo precejšnje spremembe...itak ga pripravljamo na prihod user posted image in se tudi veseli, ampak...). No, potem sem mela zelo blage popadke, ampak vseeno zaspala. Od 4. do 6. je bla pa akcija, sem bla ziher, da bomo danes že 4, ampak tja do 8ih zjutraj se je vse umirilo. No, na wc-ju sem vsake pol ure - najmanj, prsi me pečejo, user posted image pa brca 100 na uro in me prov vse boli.

Vidim, da imamo novega korenjaka! Jaknik čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
8.7.2009 19:48:54   
monty
čau, čau!

kozmetika za malčico - pri nas imamo: dve vrsti hladilnega mazila, milo, kremico za obraz, kremico za telo, ene dva olja za telo, robčke, bepanthen, alkohol, fiziološko, pa krpice, vatke.... in še nekaj droža. nič posebnega nisem kupovala,mi bo že patronažna povedala, če se kaj rabim. bom pa na začetku ritko samo z vodo ali kamilčkami brisala nič robčakov vsaj 14 dni ker je itak sama kemija v njih pa tudi potrebe ni. bistvo je kremica ra ritko, pa kakšno olje.

a še kateri otredeva trebuh. Men na par minut že celo popoldne, sem pa malo prečekirala kakšno je stanje spodaj in se mi zdi MV še zmeraj ful globoko in zaprt, vsaj jaz ne pridem zraven, tako da zgleda se bomo še načakali.

drgače pa tudi mene muči zaprtje, tako da imam muke in težave it na wc. kako bo šele po porodu=???

drug teden bo baje ful vroče, tako da jaz mislim, da nam bo vseeno od česa švicamo al od matranja al pa od golega lenarjenjauser posted image . pa saj bomo hitro rodile, a ne?

češnca - mene tudi prsi pečejo. A to kaj pomeni? ti že bolje veš kako to poteka?? pa otrdevanje trebuha??? bi to lahko bil kak začetek??

< Sporočilo je popravil monty -- 8.7.2009 19:50:35 >

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
8.7.2009 20:04:52   
dd77

joooj babe.....

Res težko za take kot jaz ki rojevajo prvič.sej sploh nevem kako zgledajo popadki.Pol pa sploh slišiš takšne ki so šle v bolnico in jim rekli : "zakaj niste prišli prej, saj vi mate popadke na 5 min.A baba sploh ni vedla da jih ma.
Nevem danes me kostantno v križu boli precej...pa tudi nizko spodaj v trebuhu.Imam pa visok prag bolečine pa so občutki precej močni.Samo kaj jaz vem...lahko je tudi zrak v črevesju,zaprtje ali pa dojenček stiska na kašen živec.Zdej ti vedi...boooo.
Berem pa da precej vas ma neke krče, tu,tam,ponoči in tako.
ker jih prej nikoli nisem mela,zdej res nevem...KAJ?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
8.7.2009 20:30:43   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

joooj babe.....

Res težko za take kot jaz ki rojevajo prvič.sej sploh nevem kako zgledajo popadki.Pol pa sploh slišiš takšne ki so šle v bolnico in jim rekli : "zakaj niste prišli prej, saj vi mate popadke na 5 min.A baba sploh ni vedla da jih ma.
Nevem danes me kostantno v križu boli precej...pa tudi nizko spodaj v trebuhu.Imam pa visok prag bolečine pa so občutki precej močni.Samo kaj jaz vem...lahko je tudi zrak v črevesju,zaprtje ali pa dojenček stiska na kašen živec.Zdej ti vedi...boooo.
Berem pa da precej vas ma neke krče, tu,tam,ponoči in tako.
ker jih prej nikoli nisem mela,zdej res nevem...KAJ?

Hehe, mogoče te bo kaj potolažilo, da nisi edinauser posted image . Imam podobne težave. Sem ravno prej napisala, da sem komaj čakala današnji pregled, ker sem bila prepričana, da bodo na CTG- ju vidni popadki in da bo rekel, da sem odprta že najmanj za rodit... CTG pa popolnoma lep... zaprta pa tudi še popolnoma... .
Res pa je da me cel čas na CTG-ju tudi malo ni zvijalo, špikalo in bolelo... me je na poti do G... in potem ko sem domov prišla...user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
8.7.2009 21:02:11   
monty
joj, tole je res bad, tut jaz ne vem kaj so pravi popadki, so mi pa tetke v P zagotovile, da ni panike da bi prišla prepozno in da bom dobro vedela kdaj se je začelo zares. sem pa res 3 min od P tako, da se ne sekiram da mi ne bi uspelo priracat do taj.

po moje kr mal boli, tako da dd77 ti še kr malo počakaj, če ni bolečin že ne bo še to to. al pa boš srečnica, ki ni dobro vedela pa je že držala dete v rokah.

v vsakem primeru držim pesti za vse nas!!!

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
8.7.2009 21:26:11   
katrinka
oh k vas berem - ce mene vprasate boste vse kmalu na vrstiuser posted image jaz brez vseh teh zadev, vse normalno, vam pravim da dete pride na rok ali cez - brca me veselo, na rebrih se preteguje, skratka nic posebnegauser posted image

drugače pa ne vem ce bom spala to noč k skoz gledam lupinco, pa cel stroj bele zehte za jutr, pa cela kosara pisanih cotk se susi...cist sm zasanjena predvsem pa pomirjena k vem, da dete loh prideuser posted image

vsem noseckam zelim mirno nocuser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
8.7.2009 21:49:02   
katrinka
ella sporoca:

rodila sem ob 19:43 nino heidi, veliko 52 cm in 3350 g tezko,
presrecna mamica in ocka, ella

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
8.7.2009 21:51:16   
katrinka
user posted image cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
8.7.2009 21:52:15   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
radovedna julijka (? ,? )
Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+17,5kg;zaročena;107cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
katana37*2 (2,1);user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

7. JULIJ     
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +13,6kg; koruznica;101cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   

9. JULIJ
lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm 

10. JULIJ    

Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +26kg;112cm
_lenca_(2,1);Trbovlje;user posted image ;10kg;100cm

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm 

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +15kg; poročena;106cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ;+8kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+13kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;LJ;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;110cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +7kg; poročena;114cm     
ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +12kg ;koruznica;115cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 25letuser posted image +10kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +5kg;poročena;112cm

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +10kg; koruznica;99cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje; ;  +11kg; poročena;114cm

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+15kg; poročena;107cm   
BOOMER (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;104cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;    
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +17kg;koruznica;115cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +6kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +14,5kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JULIJU

četrtek; 09.07.2009
šrimf CTG
ll01 CTG

petek; 10.07.2009
češnca CTG
elevitka P
andmoj CTG
sinskaT CTG + P
tilča CTG

sobota; 11.07.2009
aleks01 CTG

ponedeljek; 13.07.2009
katrinka streptokok

lejkica CTG

tina69 CTG
aleks01 CTG

torek; 14.07.2009
rina22 P
urshak CTG
kaos CTG
bybyka_1987 CTG
giggica CTG + P

sreda; 15.07.2009

Boomer CTG + P
belika CTG + P

četrtek; 16.07.2009
katrinka CTG

petek; 17.07.2009
skorpy P
andmoj CTG + P
vixen CTG

ponedeljek; 27.07.2009

katrinka CTG

Trenutno nas je 80

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.7.2009 21:54:51   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. furlica               6.7.       14.5.        Maša         44 cm    2170 g 

2. knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. naty-taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2670 g 

9. pupa1005        20.7.      19.6.       Ažbe          48 cm    2735 g

10. ninocka           7.7.       21.6.     Lian Neo     51 cm     3150 g

11. sabina84         5.7.       24.6.       Lia            52 cm     3420 g 

12. hator               1.7.       25.6.       Luka          51 cm     2940 g

13. linaema            10.7.    25.6.       Zoja          51cm      3080 g

14. lučka25            20.7.    26.6.       Neža         50 cm     2790 g

15. bdubadu            9.7.      27.6.       Tisa          54 cm     3920 g

16. melika               4.7.      27.6.       Niko         50 cm     2970 g

17. ksandra               ?        27.6.      Jakob         47 cm     2990 g

18. žoga08            29.6.     28.6.        Lea           52 cm     3900 g

19. mravljica123    3.7.     30.6.        Nika         47 cm      2720 g

20. janejajaneja   22.7.      1.7.         Neli           48 cm     2770 g

21. ana                   2.7.        1.7.         Val            52 cm    3940 g

22. jazzz27            7.7.        2.7.       Boris           52 cm    3450 g

23. anci banci        16.7.      2.7.        Svit            51 cm    3150 g

24. donna22          10.7.      2.7.        Zala            49 cm    3100 g

25. NO720091       1.7.       2.7.        Alja            51 cm     3450 g

26. jaknik1             6.7.       8.7.       Aljaž            54 cm     3720 g

27. _ella_               3.7.       8.7.     Nina Heidi     52 cm     3350 g

punčke = 15
fantki = 12

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image Svet & Ana   
user posted image Sabina84 & Lia
user posted image Ana & Val

user posted image Melika & Niko
user posted image Ninocka & Lian Neo
user posted image Anci banci & Svit
user posted image Zoga08 & Lea

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.7.2009 21:55:19   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?