Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:13:13
|
|
|
|
DannyS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika Drugače pa bejbike če vas krči v nogo grabijo. Mene je en dan tako, da me je še 3 dni noga bolela. Sedaj pa me hoče vsako jutro zagrabiti in stegnem peto (tako mi je kolegica svetovala). Se pravi nogo stegnem in peto naprej porinem (upam da si predstavljate), in takoj popusti... tako da če bo katero hotel krč naj poskusi to, upam, da bo delovalo. Mene pa krč v nogo zgrabi skoraj vsako jutro ko se pretegujem, pa pol takoj mojega aktiviram in mi on čisto stegne nogo in tako kot si napisala mi peto porine naprej.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:21:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika Hahaha... dd sem prebrala ja. Julijske podgane , hehe sem se prav nasmejala. Drugače pa bejbike če vas krči v nogo grabijo. Mene je en dan tako, da me je še 3 dni noga bolela. Sedaj pa me hoče vsako jutro zagrabiti in stegnem peto (tako mi je kolegica svetovala). Se pravi nogo stegnem in peto naprej porinem (upam da si predstavljate), in takoj popusti... tako da če bo katero hotel krč naj poskusi to, upam, da bo delovalo. Meni tudi to pomaga...SAMO PAZI....takrat ko me že krč....če bi to naredila prej pri jutranjem pretegovanju v postelji bi mi to povzročilo krč.....aja s tem da jo jaz skrčim (nogo) in peto stegnem ven...
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:37:15
|
|
|
|
hrupka
|
Čao pupe, no dva dni me ni, pa je za prebrat celega . Vročina - Chebellca, Češnca, hvala za info. Jaz si dva dni nisem upala niti kuhat, niti likat . Sva jedla kar pri mami, cunjice so pa počakale na včerajšnji dan, ko je bilo potrebno skoraj kuriti . 20˙C razlike v enem dnevu in jaz se sprašujem, zakaj sem čudna . Napotnica za porodnišnico in rešilca - jaz jo dobim na naslednjem pregledu, to je v 36. tednu, papirje o PDP sem dobila že v 31. tednu. Rešilec te odpelje načeloma le do najbližje porodnišnice, za ostale moraš poskrbeti sam. Stroptokok B - punce moram priznat, da ste me kar ustrašile. Bom danes klicala svojega G in se pozanimala kdaj, kje in kako se lahko testiram. CTG - meni je sestra pri G rekla, da ga delajo po potrebi, ker ni prijeten. Marsikatera nosečnica namreč težko leži pol ure pri miru . Meni bodo prvega naredili v 36. tednu, potem pa načeloma še enega ali dva do PDP. Če ob PDP še ne bom rodila, bodo CTGji pogostejši. Kako pogosti bo določil G. Masiranje presredka in čaj malinovih listov - sem vprašala v lekarni po tem čaju, pa me je samo pisano gledala in rekla, da prvič sliši za to . Bom poskusila drugje. Stvari za dojenčka - danes sem naročila posteljnino (častita tašča in tast ), manjkajo še plenice za enkratno uporabo za začetek (Muller, nemške ), pa kompletek za iz porodnišnice - ta je res nočna mora - vejetno bom tako dolgo iskala, da bo šla domov v enih navadih žabicah in bodiju - saj v končni fazi je itak vse novo in otročje lepo Pripraviti si moram še torbo za v porodnišnico, potem (julija) pa lahko gremo. Zanima me, ali boste imele svoje spalne srajce oz. pižame? Ali so tiste v porodnišnici kolikor toliko ok?
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hrupka, js ne bom nč svojega nosla razen copat in natikačev za pod tuš. Si ne predstavljam julija, ko bojo verjetno temperature kr visoke - no pa tud če ne bojo, se bomo tuširale večkrat na dan. Men je pasal hladnejši tuš, da so šivi manj boleli in sem se tako preoblekla cca. 3-4 krat na dan. Pa še mleko je puščalo... Sploh nimam tolk pižam, da bi jih imela s sabo. Aja - pa one mrežaste hlačke so itak zakon za po porodu. A mogoče katera ve, kje si jih lahko kupi še za domov? Js sm si trojne nesla iz P in si ne predstavljam, da bi morala doma že svoje nosit. Te mrežaste so čist rahle, nikjer nič ne tišči.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:56:15
|
|
|
|
zaspančka
|
Včeraj sem šla na CSD nest papirje. Sem bila fertik v natanko 2 minutah. Potrdila od G o PDP-ju nisem rabila, kr ga zdej ne dajejo več, vse ostalo sem mela pa že spolnjen tko da zdej čakamo na odločbo in na kodo, da loh naročiva e-zavitek. Glede krčev pa mi je zgodba zelo poznana. Mene je enkrat ponoči zagrabu v meča in sem tok skočila pokonci pa zavpila, da je mojga zraven kmal kap. Pol me je pa še dva dni noga bolela. Sej zdej če čutim, da me hoče krč, sam peto stegnem, pa je, sam takrat sm pa spala in nism razmišljala o tem, kako morm nogo stegnit. Itak se pa zjutrej sploh ne upam pretegnit, da me ne bi krč zagrabu.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 10:58:14
|
|
|
|
dd77
|
DannyS- ja tle v kp sej sem iz kp..... Nič se bomo zmenle da se dobimo tam a?
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 11:03:27
|
|
|
|
dd77
|
aja DannyS- kaj se bomo spoznale po istih podatkih ? : +6 kg, trebuh 96 cm, koruznica, koper... ha ha ha
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 11:06:10
|
|
|
|
hrupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 ... Sploh nimam tolk pižam, da bi jih imela s sabo. hehehe ... jaz tudi ne, saj zato
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 11:29:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrupka IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 ... Sploh nimam tolk pižam, da bi jih imela s sabo. hehehe ... jaz tudi ne, saj zato mah nam so v MŠ rekli, čim manj..eno čist malo torbico za os. higieno....pa plastične copate za pod tuš...pa še to lahko partner naknadno prinese...vse ostalo dobiš pri njih. Nikar nest v porodnišnico celo potovalko....
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 11:50:02
|
|
|
|
monty
|
helo punce moje! res ste srečnice tiste, ki kaj imate od svojih ginekologov, pri nas je žal drugače. no pa vseeeno upam, da vse kar gre mimo mene moja punčka ne potrebuje in se ji godi dobro. vsaj glede na razgrajanje v mojem bušiju ma kvečjemu kaj preveč. ker tole njeno prekopicevanje pravzaprav že skoraj boli. dd77 in ostale primorke - KAKŠNO BO VREME KAJ DRUG TEDEN. JAZ SE MORAM PRIT KAJ NAMOČT, DRUGAČE MI BO HRBET RAZPADEL!!! A BO KOLKR TOLK AL BO RES CEL TEDEN DEŽ. SEJ JE ISTO AL KP AL UMAG ITAK JE FUL BLIZU VSE SKUPAJ.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:06:22
|
|
|
|
DannyS
|
O bravo dd77, samo da jih ne bo več takih tam...:) monty, mislim, da bo vreme kar spremenljivo tako, da ne vem kaj ti rečt, ki napovedi so dostikrat tudi zgrešene. Tudi morje se je kar shladilo in sicer iz 23 na 18 stopinj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:18:38
|
|
|
|
vim
|
BUSIKA oprosti, si me narobe razumela. Mislila, sem sebe in še zdaj nimam pojma kje lahko glasujem. Zdaj pa jaz sprašujem, če mi katera pomaga .
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:20:45
|
|
|
|
Chebellca
|
Janeja imaš ZS!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:20:51
|
|
|
|
Češnca
|
Dober dan nosečke moje! IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Mene pa krč v nogo zgrabi skoraj vsako jutro ko se pretegujem, pa pol takoj mojega aktiviram in mi on čisto stegne nogo in tako kot si napisala mi peto porine naprej. Zato se jst sploh NE pretegujem med nosečnostjo! Pa še tko me ponoči zagrabi in sam mojega stresem (v prvi sem vpila, zdej pač ne, da ne zbudim še Anžeja v sosednji sobi) in me on prime za nogo, pa potegne prste nazaj (proti meni), peto naprej. Ful hitro pomaga, HB!!! IZVIRNO SPOROČILO: hrupka CTG - meni je sestra pri G rekla, da ga delajo po potrebi, ker ni prijeten. Marsikatera nosečnica namreč težko leži pol ure pri miru . Meni bodo prvega naredili v 36. tednu, potem pa načeloma še enega ali dva do PDP. Če ob PDP še ne bom rodila, bodo CTGji pogostejši. Kako pogosti bo določil G. CTG neprijeten? Saj res nekaj časa tam ležiš, ampk... Kaj pa potem v P??? Masiranje presredka in čaj malinovih listov - sem vprašala v lekarni po tem čaju, pa me je samo pisano gledala in rekla, da prvič sliši za to . Bom poskusila drugje. Pri nas tega v lekarni ne dobiš - dobiš pa v Avstriji. Poskusi Sanolabor. hrupka pižam oz. spalnih srajc je v P dovolj, pa še fajn so za dojit! In ja, če bo vroče, se bomo tuširale večkrat na dan! Pa te mrežaste hlačke so tud super, jasna! Tud jst ne vem, kje se jih kupi.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:38:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jaz mislim, da so slikce od ohcetiv albumu..tako da če katera želi...
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:52:02
|
|
|
|
zaspančka
|
Sori, sam jaz jih ne vidim.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:55:33
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka Sori, sam jaz jih ne vidim. to je pa čudno... ...drugi jih vidijo....
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 12:57:43
|
|
|
|
Chebellca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: Nikita - kraj: Šempeter v Savinjski Lej jo Nikito... Kaj pa ti prej ne poveš, od kod si? Še ena, ki se nam lahko pridruži na kavici, a ne bybyika in janejajaneja? Jasna na mene si pozabla Maš mojo št na zs da se končno zmenimo za to ledeno kavo
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:01:18
|
|
|
|
busika
|
vim saj se moram jaz teb opravičt, ker sem tko vzela. Desno od naših pisanj v okvirčku piše anketa, spodaj pa je z rdečim podčrtano stran z anketami in poiščeš našo.Pa saj razumeš nosečke in hormone Doma mam vsepovsod škatle z robčki, ker mi solze prtečejo ob veselih novicah, če mi kdo slok prst pokaže, reče da sem ful okrogla, ob komedijah,... Paloma je vesela Jaz tudi ne bom v porodnišnico nosla svoje pižame in hlačk. A boste dale za malega body dolgi rokav ali 2 ali pa majčke, kot piše na raznih seznamih. Jaz tud ful pozabim kaj sem prebrala in kaj želela odpisat - groza. Aha za krče jaz tud zdaj pazim, da ko me zamika pretegovanje si hitro premislim, če pa je prepozno pa stegnem peto navzdol in rahlo pomasiram. Pa pijem kalcij in magnezij, ampak mi zgleda mali vse pohrusta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:13:36
|
|
|
|
dd77
|
iiiiiiiiiii jazzz27- ke lepe slikice.........jeeeee čisto podoben trebušček mojemu. Za tiste hlačke mrežaste pri nas se jih dobi v lekarni. monty- vreme za ta vikend so napovedali slabo...mah jaz jim nič ne verjamem, skoraj vedno se zmotijo.sploh pa včeraj neke nevihte danes pa sonce žge 25. Samo mislim da se je voda shladila. Jaz se tudi še nisem kopala.Lih sem hotela včeraj it, pa evo ti. Bla pa je voda 25, tko so mi rekli.Obožujem toplo morje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:17:31
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jaz mislim, da so slikce od ohcetiv albumu..tako da če katera želi... Kako to misliš ČE? Itak, da smo firbčne! Krasna sta bila!!! zaspančka a še zdej ne vidiš? dd77 aha v lekarno po mrežaste seksi hlačke torej! Hvala za info!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:19:03
|
|
|
|
Alex01
|
Oj Po dolgem času spet jaz. Merežaste hlačke sem videla v Mullerju v Novem mestu in sicer na oddelku tam pri vložkih.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:23:10
|
|
|
|
Alex01
|
jazzz27 in vse ostale, ki ste v tem času rekle "DA" iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:26:15
|
|
|
|
Špela30
|
Jazzzz...kako lepa nosečka si!!! Pa nevesta seveda tudi! Mrežaste hlačke sem ravno danes kupila v Tosamini trgovinici na Viru (pakirane imajo po 5 kosov, vzela sem medium). Pozdravčke vsem in !
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 28.5.2009 13:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: Nikita - kraj: Šempeter v Savinjski Lej jo Nikito... Kaj pa ti prej ne poveš, od kod si? Še ena, ki se nam lahko pridruži na kavici, a ne bybyika in janejajaneja? Jasna na mene si pozabla Maš mojo št na zs da se končno zmenimo za to ledeno kavo Chebellica sorry, sej sm mislila na tebe. V bistvu sploh ne vem zakaj, ampak skoz mešam tebe in bybyiko... Sej ko vidim avatar je ok, sam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?