Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Jutro! A danes bom prva? No, včeraj sem imela test za streptokok b - sem v 35t. Nič strašnega - ti z eno palčko mal poštora v notranjost. Izvid dobim čez 1 teden. CTG ok, brez posebnosti. Sem pa bila zdej prvič na pregledu BREZ UZ! Naslednjič ga spet naredi. Se pravi - čisto vsakič do sedaj mi je naredila UZ. Sicer po minutko, dve, ampak vseeno. Aja - sem pa slabokrvna - sem dobila tiste železove tablete in je učeri sploh nism vzela. A maš to Ratafer? Jst jih imam, pa jih dobro prenašam, sam kaj ko imam v trebuhu enga tazga zajedalca, da mi vse pobere in se mi ravem hemoglobina spet znižuje. Prvo sm mela 94, pa je zrasla na 107, zdej je pa spet palo na 103. Če bo pa še padal, me pa verjetn čaka kaka špika. Pa še PDP mi je prestavla na 8.7. - čist tolk, zaradi plače. Tako, da se moja porodniška začne 10.06. Na CSD mi je rekla, da bo čist ok, če papirje prinesem na dan nastopa porodniške. Ja a ni treba vsaj 30 dni pred PDP-jem? In če porodniško nastopiš 28 dni prej???? Nič mi ni jasno... No, pol štartaš dva dni za mano . Babe kake kokoške smo! Kr nekaj nas je natečenih, pa nobena ne čmrkne. Sam mene je res že skrbelo, tako da me je G pogledala včeraj in je rekla, da pač to nastane od pritiska otročka, od preveč sedenja in stanja, nepočivanja... Skratka, nogice v luft, pa bo! Ja, ja, sanje malega kitajčka. Sej veš kako je to mogoče ob malih nedobudnežih. Sperma - js sm rodila Alena 6 dni čez rok - sma pa tud skooooz digi-dagala . Men pač sperma ni pomagala. Mene pa sperma ni vidla odkar je začel trebušček rast . Ima moj strašne fobije, kaj vse je lahko narobe. Porod - sploh ne vem, kako bom rodila in raje ne delam načrta. Bom itak pol vidla, kako se bom počutla in kaj mi bo pasalo. Men bo definitivno pasal EA. Sobica - napreduje. Moj dragi je supermen, bo vse sam sestavu, čeprav lahko pride monter... V glavnem v torek je sestavu en del, včeraj drugega, danes bo pa tretjega. Počasi bo že. V petek ali soboto gremo še po par stvari in pol lahko začnem vse prat,, likat, zlagat... Jst mam pa že vse tipi top . Hvala bogu, ka sm bla že mal naveličana tega pranja, likanja, zlaganja..... Evo, tolk zaenkrat! Se beremo! Nikita - če si se odločila za masažo presredka, ti je nekje najcenejša varianta, da greš pogledat v DM al pa Millerja, imajo kar izbiro in kr razpon cen med znamkami. Ti pa tista za 18 eur ne bo nč bol pomagala od tiste za 4 eur.
|