mehurčica -> Spanje pri mamici (19.5.2005 9:44:37)
|
Delaj, kakor ti misliš, da je prav! Jaz sem Davida že od začetka skoraj vedno dajala nazaj v košarico, po tistem, ko se je dojil. Včasih sem sicer zaspala zraven, ampak po kake pol ure sem ga ziher prestavila nazaj. Čez dan sva včasih spala skupaj, ampak ponavadi sem se malo odmaknila, ker se mi je zdelo, da mu tako bolj paše-da ima svoj mir. Ponoči, ko sem prišla spat(on je šel prej spat kot midva) sem ga večkrat predramila. Zato sva ga dala v svojo sobico in veliko posteljico že pri 2,5 mesecih. Sedaj pri 16mesecih spi v svoji sobici, zaprti. Tako mu paše. Položim ga v posteljico, nekaj malega spije, si da dudo v usta in zaspi-SAM. Zvečer,ko mu pojem ali berem pravljice, ne bo zaspal, dokler ne grem ven. Sicer mu paše, da mu berem in že mežika z očmi, ampak zaspal pa ne bo. Na koncu mu dam ljubčka, mu povema z atijem, da ga imava rada in greva ven. Jaz se ne bi nikoli naspala, če bi spal v najini postelji. Enostavno rabim svoj mir in počitek. Čeprav sem se kar nekaj časa zbujala zaradi dojenja(do 9-10m), mi je bilo lažje, da sem šla v njegovo sobico, kot pa da bi celo noč plazil po meni, okoli mene, dol iz postelje...itd. Saj sem probala včasih-še pred kratkim, ko je bil bolan. In je kar dol iz postelje splezal sredi noči in v spalni vreči šel na pohod po stanovanju.:hudicek: Tako pač nam paše.:) Lp in čim lepše noči vam želim. Kakorkoli že.
|
|
|
|