leah -> Spanje pri mamici (30.5.2005 13:41:07)
|
Ah dej no Viv ne dramaizirej.Moja tamala ima v najini postelji čist dovolj prostora in vsi spimo udobno in smo zjutraj zelo naspani.Vsaka mamica,ki jo poznam in ima otroke že zelo starejše pove,da so vsi ob svojem času začeli spat v svoji postelji.Tako,da ne zagovarjam nekega siljenja malega otročka,da sam spi.Še posebej nekajmesečnega otročka,ki še kako potrebuje bližino.Tvoja mala pa naj ti bo jasno ne bo z trenutnim spanjem v posteljici čisto nič profitirala niti ne bo kaj bolj samostojnejša in trdnejša,ko odraste,kvečjemu obratno. Sicer,če ti tako paše,ok,te ne obsojam,tako,da tudi tebi ni treba kritizirat tistih,ki pač svoje polhke najrje zavijemo k sebi.Otrok do svojega enega leta potrebuje samo in zgolj brezpogojno ljubezen,v kasnejših letih bo namreč še veliko časa za učenje življenja, Niti ne zagovarjam taktike,da se otroka pač kar pusti jokat,p bo že nekak.Moja se kljub temu,da je nimam nonstop na rokah zna zabavat sama,zelo zelo malo joka in je zelo veselo bitjece. Jo imam pač najraje na svetu in ji pustim,da je dojenček v pravem pomenu besede ...z možem pa imava še vedno na pretek časa zase in se ne zapostavljava. Vse ob svojem času...tudi midve z sestro sva spli pri mami in nama nič ne manjka. Poznam pa dve mami,ki oimata totalno nevrotičnega otroka še ne starega eno lezo,ki ga že zdaj vzgajata in silita v učenje svari,ki se jih lahko nauči kasneje.Mali dojenček ne razume zakaj ga mami ne vzame k sebi in zakaj je kar naenkrat sam...ne to se mi ne zdi prav,oprosti...
|
|
|
|