Jessy
|
Ojla, :nosecka::nosecka::nosecka: Kako smo kaj? Nič se ne slišimo! A je to za kam? Kaj pa počnete, da se nič ne oglašate? A imate doma že majhno štručko, da vam ne uspe??? :)-:)-:)- Meni je pa tako dolgčaaaas! Kar naprej visim na RR (odkar sem prišla iz službe) in čakam, pa čakam, kdaj bo kak post odprt za avgustovke, pa ni nič. Ja, ni druge, kot da ga odprem jaz! Torej, kaj počnete? Nakupujete, opremljate, spite, pospravljate, perete...???? Kako kaj počutje? Jaz sem še vedno utrujena in vsak drugi ali tretji dan omagam za kake pol ure na kavču. Zvečer sem tudi vsa povožena in komaj čakam, da grem spat, tako da se mi moj :love: kar pošteno smili, saj :sloncek: le na 14 dni ali 3 tedne. Ampak je res uvideven in sploh ne rine vame, dokler sama ne dam pobude. Res je zlat, ni kaj!!! Mi je pa že napovedal, da zadnji teden pred PDP-jem (če do takrat ne bo nič), bova vsaj 2x VSAK dan! :)-:)-:)-:)- Kakšen optimist, ko bom jaz že pravi Trojanski krof!!! Po moje :love: že komaj čaka tisti teden, da bo spet lahko na veliko :sloncek:. Naj še povem, da sva šla v PO na predavanje o EA in sva dobila še dodatno potrditev, da definitivno greva v to zadevo, tako da res z velikim veseljem in predvsem sproščenostjo pričakujem popadke, da našega :duda: spravimo ven. Zdaj pa moram pohvaliti mojega :love:, ker se je res izkazal, glede na to, da sem bila še nedolgo tega zelo huda nanj. Se je res potrudil in sestavil previjalno in posteljico, v naslednjih nekaj dneh pa namontira še krniso in lustrček. Sva prejšnji petek malce nakupovala in sva za :duda: nabavila škarjice, krtačko in glavniček, dve dudi, tisto verižico za dudo, milo s šamponom, zaščitno kremo za ritko in olje. Nisva gledala na znamke ali trenutno popularnost izdelkov med mamicami, ampak sva enostavno povonjala in kar nama je dišalo, to sva kupila. Obema je najbolje dišalo od Sanosan-a. Sva sproti v Velani naročila še zavese za v sobico s tako cartkanimi račkami (mladički), da komej čakam, da jih dobiva in jih obesim. Zdaj imava pa res že skoraj vse. Danes sem kupila še 3 slinčke od Lumpija (podloženi s PVC) za 475 SIt za kos in prevleko za kovtrček in povštrček od Katja&Alen za 2675 SIT. Se mi zdi, da je kar ugodno, lahko pa da se motim. Sem pa to dvoje kupila v Mercatorju - sem zagledala čisto po naklučju. Se mi zdi, da dnevi letijo s svetlobno hitrostjo naprej, saj imam samo še 11 tednov do PDP. Še ni dolgo tega, ko sem delala Clear Blue, zdaj bomo pa vsak čas rodili. :bravo::bravo::bravo: Toliko od mene! Zdaj pa še ve!!! GREMO! lp, Jessy
|