Jada82
|
Dobro jutro ! Danes imamo pa mi sam na pol sončka ... itak je dež napovedan. No, danes so nam prišli izravnalno maso za parket položit .. dogaja se. Sem se potem sprijaznila ... pač, ko bova vseljena, pač bova ... saj zame je bolje, da sem čim dalj tu, kjer res lahko počivam in se ne obremenjujem. Boljše za mojega . Tako da ... prepustimo se usodi... Mucica2, hvala za torte, jaz bi kar od vsake kakšen košček ... ful sem sladkosneda ... že od prej ... pred nosečnostjo, pa ni zdaj nič boljše ... Aja, pa čestitke ob obletnici! Drugač pa otrdevanje trebuha - jah, meni se je prej, kakšne par tednov nazaj večkrat dogajalo (parkrat na dan), zdaj pa manjkrat, mogoče 1 krat na dan .... mah ne vem, tega se jaz nisem ustrašila ... saj povsod piše, da je normalno. Danes bom klicala splošno zdravnico glede mehurja .. čeprav zdaj je bolje, sam je vseeno treba zdraviti, če je kaj narobe. Sem pa potem včer pila fuuuul veliko vode in je bilo res bolje, tudi splošno počutje. Kaj če premalo pijem? Res se mi zdi, da bi mogla več in večkrat. Saj, vedno si pravimo, ja, treba bi blo več pit, je zdravo itd., ampak ne .. dokler ni kaj narobe ... Tiste, ki delate, pa se vam res počasi izteka ... še 3 tedne nekatere, ane? Vov, sem prav vesela za vas. Jah, preden sem šla na bolniško, sem tudi jaz imela namen delati do novega leta .... pa itak bi vmes še en teden dopusta koristila .. sem nameravala decembra .... no, pa se je sfižilo, pa še 8 dni dopusta bo šlo v nič ... sem ga prej tako šparala ... za selitev Hm. Meni so te posteljnine od Aljaža tudi ful lepe - a to jih kar pokličeš in preko telefona naročiš? Meni je všeč tista zelena z oslički. Punce, a vi kupujete več kompletov posteljnin - torej celih kompletov - od baldahina, stranske obloge, prevlek, ali imate samo en stransko oblogo in baldahin, pa prevlek več vrst? Jaz upam, da na naslednjem pregledu (10.12.) že dobim potrdilo o PDP (čeprav 60 dni pred PDP bo 18.2.), da grem potem zrihtat za ta paket ... da tudi jaz dobim posteljico in previjalno Skor vse jih že mate .... No ja, vse ob svojem času .... Grem zdaj se malo umit, oblečt in začet dan ... Pozdravček!
|