zirafa76
|
dobro jutro... Jaz sem imela včeraj pregled, zaenkrat vse vredu...zaprta, imam sicer rahlo anemijo, zato sem začela jemati železo ter neke bakterije, ki jih zdravim z tabletami....mah, se zgodi.... ..bomo preživeli.. Drugače pa imam naslednji pregled že čez dva tedna, sedaj me bo gledal na dva tedna, ker je to v navadi tukaj od 32 t.naprej in ker sem v prvo imela CR...po besedah mojega g. me verjetno tudi v drugo čaka CR, v bistvu sva imela malo debato o tem, kaj bi si želela, pa sem povedala, da mi je dejansko vseeno, samo da bo vredu potekalo in da bo varno zame..Konec koncev se ne bojim še enega CR, v bistvu me je bolj strah naravnega poroda, zaradi možnosti poškodbe reza od prejšnjega CR..mi je povedal, da je kar dostikrat videl, kako to pokne, pa potem rešujejo..sicer imajo že prakso, pa vendar ni prijetno, ker nekatere želijo za vsako ceno roditi v drugo normalno, čeprav obstaja visoko tveganje..Torej, če bom imela izbiro, mislim, da bi izbrala CR..mah, kaj pa vem...imam še malo časa...upam.. PUNSHA.....če ti kaj pomaga, se je meni to enako zgodilo dva tedna nazaj...Nisem vedela, če naj pokličem sredi noči rešilca ali..no, kasneje se je umirilo, sem pa nato naslednji dan takoj poklicala mojega g., ki me je tudi takoj vzel in pogledal ter potrdil, da je vse vredu in da je verjetno šlo za kompletni obrat , pa še nekaj smo delali dva dni pred tem,....tako da sem bila pomirjena. Mi je pa povedal, da bolje poklicati in se priti pokazati, da se vidi če je vse vredu, kot pa ostati doma in živčen čakati kaj bo... če te res skrbi, kar mislim, da te in boš samo živčna, pokliči ali pojdi direktno do bolnice, kjer te morajo vzeti danes, jutri, nedeljo, praznike...si noseča in to je to...Te bodo pregledali in če se res kaj dogaja, boš vsaj vedela....in če se ne, boš lepo pomirjena odšla domov.. DRŽIM PESTI... KORA...meni so dosedaj čisto vsi zdravniki odsvetovali cepljenje...moj g., g. v Sloveniji in osebni zdravnik...enostavno cepivo ni preverjeno..Kot sta ti povedali že Zimska in Elaa, se tu di jaz pridružujem temu, da je v prvi vrsti potrebno poskrbeti za preventivno zdravje, torej imuniteto, pa bo bolje...Jaz imam letos Izabelo doma, ravno zaradi razloga, da mi ne nosi kar naprej teh bolezni, poleg tega se izgibava shopping centrov, predvsem popoldan in ob vikendih itd.....pa upam, da bomo preživeli brez tega...zaenkrat potrkam, še gre...naj tako tudi ostane... Nič, grem počasi.....sem naredila zajtrk, kot zadnjič iz neke slike.. jajca s slanino, to hrustljavo, angleško, paradižnik, juice, kava..mnjam..pol pa kuhat nekaj... Držite se...papa