ČebelicaMaja -> RE: mamice operiranih malčkov na žrelnici (28.4.2010 14:07:09)
|
Eya, mi imamo težave s sluhom, čeprav od kar nos pravilno spiramo nimamo več bronhitisov in pljučnic že kako leto in pol- imamo pa pogoste viroze in non stop izcedek iz nosu in očkov. Kontrole na ORL imava že 2 leti, v zadnjem času pa sem opazila da tamala slabo sliši- pred 1 tednom sva imeli kontrolo in so res ugotovili naglušnost do 30dcb- sem bila ful šokirana, ker vnetij ušes nimamo (smo imeli vsega skupaj samo kakih 2x), žrelnica je rahlo povečana, alergij nima...čisti šok... vseeno nam je dala napotke, da veliko žveči (jabolko, meso, suho sadje) in da se naj na morju veliko tunka- sept. pa kontrola...pa preventivno nam je dala Claritine, ki nam po 1 tednu jemanja prav nič ne pomaga (očitno je hotela preverit ali deluje...pač pojedli naj bi celo dozo sirupa)... ...evo, danes sem ji zjutraj morala spet očke s fiziološko spirat, čist zlimane...in sem se odločila, da se malo pozanimam o operaciji žrelnice, za katero je naša P rekla, da zna priti v poštev, če ne bo nič bolje... Ful bi bila hvaležna za mnenje kake mamice, kjer je bilo podobno- meni se sploh ni zdelo tako alarmantno, samo me je ful strah, da bi se sluh še poslabšal. Zdravnica me je spraševala, če ima težave z govorom, vendar jih jaz res ne opazim, res pa se pozna, da ne sliši dobro.
|
|
|
|