Nikica -> RE: mamice operiranih malčkov na žrelnici (12.1.2010 12:47:03)
|
Pozdravljene vse na tej temi! Redno spremljam vse, držim pesti za male operirančke, ampak sama sem bila konec leta tako jezna....No, mi smo leto zaključili z vnetjem ušes, kar dvakrat v decembru. Drugače pa po operaciji mandljev in žrelnice ni imel nobenih angin, bronhitisov,...Kljub temu da je bil zadnji pregled na orl polikliniki uspešen oz. so nam rekli, da je vse ok z ušesi, je kar čez noč dobil vnetje levega ušesa, po jemanju hiconcila se je vnetje ponovilo, približno po 14 dneh (dobil amoksiklav). Pred tem smo razmišljali, da ga damo cepit, ampak nam je pediatrinja rekla, da je prestar, da cepijo v SLO do 5. leta, po svetu do 9. leta. Hudiča, jezna sem nase, da ga nisem dala že prej cepit!!! (Tako da vsem v vednost, ne odlašajte, kot sem jaz!!!) No, drugače pa ni šmrkav že od oktobra, nima zabasanega nosu, tako da je bilo vnetje res šok. Kašlja tudi ne, čeprav hodi v vrtec in so vsi prehlajeni. Fiziološko pa itak uporabljamo konstantno. Se mi zdi, da sem zopet v nekem strahu, kdaj bo spet zbolel, samo prime se za uho in ga že sprašujem, če ga boli...No, zdaj veselo hodi v vrtec, cele popoldneve smo na snegu, res uživa, ker je vsako leto zaradi bolezni zamudil sneženo rajanje. LP
|
|
|
|