Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:22:43
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat. Še ena taka. Jaz sem prvi mesec uporabljala samo tetra majčke, potem pa oboje. Mene tisto zavezovanje ne moti nič Amapk jaz sem itak čudna
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 11:07:57
|
|
|
|
nia5
|
Vedno bodyje, so mi bolj praktični, pa še piha ji ne pod majčko.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 13:34:00
|
|
|
|
rj1808
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat. Se podpišem!
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 13:51:54
|
|
|
|
Katjusa
|
bodiye od začetka tud navedne sem jih mela, jih še imam raje k na preklop, sam gledam da se na ramenih zapirajo z drukrčki
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 14:41:38
|
|
|
|
pokica_
|
Katjuša, sj takih imam js največ,...ko se zapirajo z temi knofki ob straneh vratu. Bomo kar vse po vrsti sprobali,...sj itak noben ne mara oblačenja/slačenja...bomo pa mel pevske vaje zraven.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?