Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 15:44:56
|
|
|
|
sonček33
|
Milsim, da je to čisto tvoja odločitev. Pri nas je bil od začetka v bodiju. Se dobijo bodiji, ki jih ni potrebno dajati čez galvo in so pripravni. Smo pa mako majčke nosili čez.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 15:56:17
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mi smo od začetka meli body na preklop ker je najbolj na izi, pol pa kar navaden body.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 16:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Za moje pojme čimmanj štrikov. Men so ful bedne te mako majčke. Jih nisem uporabljala sploh.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 16:29:45
|
|
|
|
Hope2
|
te majčke sem oblekla ene 2x, ker mi je zmanjkalo bodijev
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 16:56:18
|
|
|
|
TinaV*
|
mi na to majcko niti pomislili nismo pa je rojena oktobra...od rojstva uporabljava samo bodije in to na preklop ker so zakon...nobenega mucenja :)
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 17:02:49
|
|
|
|
zmajaz
|
Naša 1. je rojena januarja in smo ji oblačili mako majčko spodaj + body na preklop čez, ali pa body spodaj + kaka majčka čez, dokler je bila toliko majhna, da je morala imeti dvojne dolge rokave. Ta 2. je rojen zdaj maja in mu tudi dam mako majčko spodaj + body čez, če je bolj hladno, tako kot recimo danes, ko je pa bolj vroče, pa samo body.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 17:18:55
|
|
|
|
blemma
|
Jaz sem od vsega začetka uporabljala bodyje, ki so se zapenjali ob strani, kasneje, ko je bila stara okoli 3 mesece, pa navadne bodyje. Tudi jaz sem mnenja, da čimmanj trakcev
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 18:25:03
|
|
|
|
botrca
|
Od začetka mu oblačim samo bodije, nobene mako ali tetra majčke.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 19:22:05
|
|
|
|
glen
|
BODY na preklop ala mako majčke
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 19:51:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
tud jz oblačim svojo samo v bodije... bolj praktično
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 19:55:34
|
|
|
|
jolly123
|
Te mako majčke so bile meni kar neki, kar eni štrikci, so bili bodiji na preklop veliko bolj uporabni.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 20:14:24
|
|
|
|
melanija
|
Body na preklop pri vseh 4 otrocih, ni boljšega in enostavnejšega.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 20:20:29
|
|
|
|
švicarka
|
Moj je rojen v feb. in mu že od začetka oblačim mako majčko odspodaj+body na preklop čez, ki je izredno praktičen (priporočam H&M). Zakaj še mako majčko? Ker se mi zdi, da je s samim body-jem, preveč odprt zgornji del prsi, mako majčka pa malo zapre ta del. No, sedaj so že kakšni dnevi, ko mako majčke nimava več, ker je zunaj toplo.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 21:51:01
|
|
|
|
moyca
|
body je zakon tako ali tako pa lahko čez oblečeš še majčko pa je problem rešen
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 21:53:56
|
|
|
|
rija
|
s temi majčkami s štrikci si jaz pri milem bogu nisem vedala kaj začeti definitivno body, tisti, ki ga zapenjaš na strani.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 21:59:19
|
|
|
|
Najaa
|
Moja je bila že v P v intenzivni v bodyju. Gor pa seveda te majčke, ki so mi parale živce. Doma je tudi v bodyjih edino ene parkrat sem ji dala čez body še mako majčko, pa še to za spat.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 22:04:40
|
|
|
|
pingo80
|
Mi smo vedno uporabljali samo bodyje; sem imela dve tetra majčki, pa ji ju nisem nikoli oblekla - so mi zelo nepraktične.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 6:35:47
|
|
|
|
kristinaj
|
meni osebno je bolj všeč bodi. ne da delam reklamo ampak od otroške konfekcije bonutti sem imela bodije, ki se ne vežejo ampak kar zaprejo z gumbki... otroka samo položiš na raztegnjen bodi, daš rokice noter in zapneš....sicer gre pa tako hitro mimo, da bo po 14 dneh že vse premajhno....
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 8:08:14
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, kdaj ste pa začele uporabljati bodije z gumbki na vratu,...pač, da je treba oblečt preko glavice? Jaz imam nekaj bodijev na preklop ampak imam pa dosti dosti več unih, ko se oblečejo čez glavico z gumbki
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 9:58:38
|
|
|
|
Baucek
|
Od prvega dne bodije, normalne ali na preklop, pa normalne majcke, nikoli teh ZAKOMPLICIRANIH MAJCK....za zavezat, se smesne so povrh !
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:05:36
|
|
|
|
bskrle
|
Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:06:24
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, kdaj ste pa začele uporabljati bodije z gumbki na vratu,...pač, da je treba oblečt preko glavice? Jaz imam nekaj bodijev na preklop ampak imam pa dosti dosti več unih, ko se oblečejo čez glavico z gumbki Oblačiš jih lahko že takoj - gre samo za to, da jih je bolj zoprno oblačit takemu malemu - se pa da.
|
|
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:09:06
|
|
|
|
pokica_
|
No pol pa vredu, k jih imam res ogromno,...pa nevem kdaj bomo to ponosili.
|
|
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:13:52
|
|
|
|
SURF
|
Že od samega začetka smo oblačili v bodije,najprej na preklop,sedaj pa že v navadne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?