Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 9:21:03
|
|
|
|
sonček85
|
erin.pozdravite se čim prej luna.welcome po dolgem času beyba.vse naj naj iz srca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 11:01:56
|
|
|
|
miklarom
|
ŽIVA25 IN BEYBA - vse najboljše
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.5.2009 11:03:15
|
|
|
|
miklarom
|
no zdaj se še jaz tukaj pofočkam na tej novi temi kot srečka , in navijam za vse da dočakajo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 14:04:08
|
|
|
|
ledenka
|
sem misliila kaj napisat, pa se je M zbudil ga krčki matrajo... punce, kako ste ve to reševale?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 14:05:07
|
|
|
|
ledenka
|
miklarom čestitam! uživaj teh 8 mesecev!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 14:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi probala sm kapljice pa mu ni nič pomagal tko da smo pač mogl pretpet tm okol 6 mesecev,cel dan in celo noč v naročju k drgač ni šlo,la pa ti normalno kaka?drugače mu lahk za začetek pomagaš z hipp čajčkom za prebavo k enim že ta pomaga,drugače pa koroške kapljice ali pa avstrijske če bo kej pomagal k če pa to ne bo potem pa na žalost ne moreš pomagat. beyba vse naj naj!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 14:57:49
|
|
|
|
miklarom
|
ledenka - hvala in seveda bom uživala, ker sem tako srečna vi pa tudi uživajte v mladi družinici, in lepo cartajte
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 19:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem misliila kaj napisat, pa se je M zbudil ga krčki matrajo... punce, kako ste ve to reševale? V Avstriji se dobijo ene HUDO DOBRE kapljice. So bolj gospe kot te ki jih lahko kupiš pri nas in delujejo skoraj da kar takoj... Enih 10 minutk in že so rezultati. Nevem pa kako se jim reče. Sem se tudi jaz že odločila, da si bom zalogo nardila predno rodim, ker pol ne bom po Avstriji letala in jih iskala. Menda če grem v lekarno in prosiš za kašljice za krčke prov te dobiš tko da ni panike.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 19:40:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem misliila kaj napisat, pa se je M zbudil ga krčki matrajo... punce, kako ste ve to reševale? kapljice bio gaja ,domači čaj iz kamilic,janeža in kopra,masaža trebuščka,in telovadba njegovih nogic k trebuščku in nazaj.Še 2 meseca in bo mimo ,je pa res otroček bodi k ga tkole matra. Upam,da bojo čim prej mimo in da ne bo več tak bošček.Vem kako ti je k sem sama tudi v tem. Kako ste pa ostale dale to skoz.beyba,sonček,spps,erin,....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 19:41:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem misliila kaj napisat, pa se je M zbudil ga krčki matrajo... punce, kako ste ve to reševale? V Avstriji se dobijo ene HUDO DOBRE kapljice. So bolj gospe kot te ki jih lahko kupiš pri nas in delujejo skoraj da kar takoj... Enih 10 minutk in že so rezultati. Nevem pa kako se jim reče. Sem se tudi jaz že odločila, da si bom zalogo nardila predno rodim, ker pol ne bom po Avstriji letala in jih iskala. Menda če grem v lekarno in prosiš za kašljice za krčke prov te dobiš tko da ni panike. joj škoda k ne veš katere so ,bi jih jaz imela,A gre katera kaj v avstrijo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 22:29:39
|
|
|
|
Erin
|
Kako ste pa ostale dale to skoz.beyba,sonček,spps,erin,.... Kot prvo sonček85 HVALA za lepe želje! ledenka - Mi smo imel kapljice proti krčkom iz Gorenjskih lekarn, po 1 tednu lahko tud pije od Hippa čaj(ne vem sicer kateri, mislim da je janežev), mi smo ga mel pa je to dvoje malce pomagalo.. če pa ni, sem ga pa tolažila tisto uro, največ se je crkljal na joški da je šla prebava naprej... so nam pa nagajal kar do 5 meseca.. Si mogoče ti kaj takega jedla kar bi ga zvijalo? Vedno ko bo imel krče mal preveri kaj si jedla, mogoče tega njegov trebušček še ne presnavlja najbolje.. Je pa muka gledat to bitje ko tako trpi.. Naj čimprej minejo!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 22:31:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia špelka, luna, sonček33, aquica, erin, murkica, ajsika, jazzika (brez zamere ostale-vas ne poznam....) tudi tebi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 22:32:16
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček85 - mi niso imeli velikih težav, nekaj pa vendarle. So pa pomagale kapljice sab Simplex. pa crklajnaje, šuškanje, priklop ... Držim pesti, da mine.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 22:39:56
|
|
|
|
Erin
|
sonček33 - jaz sem te pa dans vidlaaaaaaaaaaaaa... Smo se mim peljali ko ste šli na šetnjo do R. Mater ste bli fletni! Evo pa še LEP POZDRAVČEK od dveh gorenjskih pozerčkov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 17.5.2009 22:42:06
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem misliila kaj napisat, pa se je M zbudil ga krčki matrajo... punce, kako ste ve to reševale? Masaža popka s sivkinim oljem in topla plenička na trebušček...boljše kot kakršnekoli kapljice.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 7:15:03
|
|
|
|
sonček85
|
erin :hvala za odgovor . Ujej ste bili pa bogi ,kar do 5 .meseca hvala tudi vsem dtrugim zanasvete. No mi imamo te kapljice bio gaja in mu dam te zjutraj ,potem čez dan pa še kake 3 kapljice sab simplek,trebušček mu pa namažem za vsako drugo previjanje z sivkino kremo od just erin :kako lepe slikice
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 8:17:51
|
|
|
|
sonček33
|
sonček33 - jaz sem te pa dans vidlaaaaaaaaaaaaa... Smo se mim peljali ko ste šli na šetnjo do R. Mater ste bli fletni! Erin, a smo bli, ane? Itak, k smo pa tok srečni.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 8:37:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kako ste pa ostale dale to skoz.beyba,sonček,spps,erin,.... Kot prvo sonček85 HVALA za lepe želje! ledenka - Mi smo imel kapljice proti krčkom iz Gorenjskih lekarn, po 1 tednu lahko tud pije od Hippa čaj(ne vem sicer kateri, mislim da je janežev), mi smo ga mel pa je to dvoje malce pomagalo.. če pa ni, sem ga pa tolažila tisto uro, največ se je crkljal na joški da je šla prebava naprej... so nam pa nagajal kar do 5 meseca.. Si mogoče ti kaj takega jedla kar bi ga zvijalo? Vedno ko bo imel krče mal preveri kaj si jedla, mogoče tega njegov trebušček še ne presnavlja najbolje.. Je pa muka gledat to bitje ko tako trpi.. Naj čimprej minejo! ojla! jaz imam kapljice biogaia in kapljicec koroških lekarn-bistveno je boljše,res je pa tudi ,da se bližamo počas k 3-mesecom :D
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 8:38:29
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! erin - joj kako smo lepi in tako se lepo smejčkamo, pa takšen frajer, to bodo babe za njim letale
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 8:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! erin a mi je sploh potrebno komentirat kej,ma tok je luškan da dol padeš no no kako smo kej? mene tok čaka enga dela a kaj k se mi ne da
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 9:21:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sonček33 - jaz sem te pa dans vidlaaaaaaaaaaaaa... Smo se mim peljali ko ste šli na šetnjo do R. Mater ste bli fletni! Evo pa še LEP POZDRAVČEK od dveh gorenjskih pozerčkov Uh, kako lepe fotkice...mali je cuker...mami je pa čist po njem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 9:27:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! beyba...malo pozno ampak vseeno...hepi brzdaj!!!!! Kje se nam potepaš, nič se več ne javljaš.... Kako ste? Vidim, da so se nam javile stare borkice!! Pa temo o kapljicah imate...menda bodo tudi meni prav prišle....sem že toliko odgovorov prebrala, da sploh ne vem katere naj si za vsak slučaj kupila...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 9:31:20
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - hvala za fruštk če bom rabila kapljice od koroškil lekarn, jih jaz podarim, ker smo ji dobili, pa nič uporabljali, ker so sab simplex delovale HB...sicer pa itak upam, da jih ne boste rabili...če je katera, ki jih potrebuje že sedaj, pa naj javi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 10:29:51
|
|
|
|
murkica
|
Samo na hitro pozdravček od mene... Se pripravljam na en izpit in zato nimam toliko časa. Upam, da ste vse lepo preživele vikend, midva sva uživala na polno, samo kaj, ko ga je bilo tako hitro konec :( Erin- Komentar na slikce je pa res čist odveč!!! Ma morm vsen napisat cukr :)))))))))))))))))))))))))))) Bodite lepo in obljubim, da se od srede naprej kaj večkrat javim. LP Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 10:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi dej ne me dražit s temi rogljički tlele k bi jih s takim veseljem vase spravila murki bom držala pesti za izpit jaz sm zdele v bauhaus klicala matr sm se skor usrala,model k se je oglasil vam povem da ma še mrlič več življenja v seb k pa ta tip in na konc k ga vprašam če so že dobil tobogane oz. drče pa pojma ni mel ma mislim no v rit bi ga sunila,moj pa ves nestrpen k hoče tamavčiju nardit čimprej za igrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?