ronja
|
Ja, veš kaj, ulla, jaz se tudi ne vtikam v to, kaj oblečeta in kaj jesta, ampak ko ji je pa čevlje narobe obul (zamenjal levo in desno in sploh se mu ni zdelo čudno, da se tamala non stop spotika), pa nisem več zdržala .. user posted image hehe, podpišem, to se je tudi lubiju že zgodilo... Samo pri nas se je zgodilo celo že to, da ji je čevlje enostavno pozabil obut . Jaz sem nesla tamalo, nisem pogledala, potem ap v avtu vidim, da nima čevljev, pa sem mislila, da jih je dol zbrcala in jih začnem iskat op celem avtu... Nikjer. Seveda je bil tudi on ziher, da jih je dal gor in sva cel avto obrnila. Sploh ker je bila zima in je celo ni ves čas nosil - enkrat jo je vmes položil na tla - pa ni opazil, hehe. No, pa pridemo domov in čeveljčki lepo v omarici čakajo . Tak da če jih samo zamenja, smo še v redu . No, saj zdaj mala že sama pove, če kaj ne štima . mič, ok, takole kot si zdaj predstavila, res ni najlepše- ampak maš pa hello kitty majčka ima točno ti dve barvi - vsaj zdi se mi - ne dam roke v ogenj, ker sem baje malo "farben blint"... ulla, ko sem šla rodit, se jaz sploh nisem spomnila, da bi oblačenje lahko bilo problem - glavno, da jo obleče dovojl toplo, to je vse. On tudi ni nič vprašal. Samo pohvalil se je, kako lepo jo je zrihtal za v porodnišnico .
|