Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
nisem se dobila nic...vizita je mem...pr nas pa nic novega...res bo potrebna kaksna ssssooondica...mugosa je pa sam cez vikend sem pogruntala...spet je bil likar zdele...drzte pestke da se kaj kmalu vidim z mojo strucko ker se mi ze mesa
katmat kaj še delaš na RR... pejt rodit... *Lina* in papuaNG sta vsaj doma tko da mata še mal časa, ti k si pa v P bi pa tale nagajim z-majček že mogu vn padt... ga bom osebno pršla vn potegnt... kaj se pa zdej to pravi že zdej dela mamici sive lase in skrbi, pa še na svet ni pršu,,... kaj šele bo pol k bo vzuni
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.5.2009 9:35:25 >
nisem se dobila nic...vizita je mem...pr nas pa nic novega...res bo potrebna kaksna ssssooondica...mugosa je pa sam cez vikend sem pogruntala...spet je bil likar zdele...drzte pestke da se kaj kmalu vidim z mojo strucko ker se mi ze mesa
jojojoj, še kar tu Zdaj imam pa že jaz zadost, kaj šele ti
danes mi je likar reku da se ne bom dobila svecke...no pa cakajmo se malo... blue!!!prpel traktor jo bom kr navezala ti pa gasa do konca!!!!zdej mam pa res ze dost...letanje po sotopnicah mi ne naredi nic,vceri sem svecko za prebavo prosila ker sem zaprta tud to ni nc pomagal...ne za srackat ne za popadke...evo zdele smo mel kosilo sem se dozo odvajala popila zravn upam da bo kaj...stare moje...ta teden zihr se ne bo nic...vsak dan se zbudim pa se bodrim da danes pa bo kaj pa je cedalje slabs...
Sej bo kmal sobota, če dela mugoša sam takrat. Bo naštimal ssssooondoooo. Pol pa gasa v porodno. Kati, mi gremo 10.6. na pregled za kolke. Glej da te ne vidim v dnevnem prostoru.
Sej bo kmal sobota, če dela mugoša sam takrat. Bo naštimal ssssooondoooo. Pol pa gasa v porodno. Kati, mi gremo 10.6. na pregled za kolke. Glej da te ne vidim v dnevnem prostoru.
KatMat, veš kaj... Če boš ti junijka, potem bom jst julijka in tolk pa res ne mislim čakat. Navijamo kot nore, tvoja pupa pa nč. A bi se ti malo z njo pogovorila, tko, malo na oštro. Da zdej jo pa res že čaka pol RR in da jo hočmo videt. Čim prej, ta teden, brez debate. Grem navijat, , ena naj ti pa tiste vaše pomočnike nalepi.
KatMat, veš kaj... Če boš ti junijka, potem bom jst julijka in tolk pa res ne mislim čakat. Navijamo kot nore, tvoja pupa pa nč. A bi se ti malo z njo pogovorila, tko, malo na oštro. Da zdej jo pa res že čaka pol RR in da jo hočmo videt. Čim prej, ta teden, brez debate. Grem navijat, , ena naj ti pa tiste vaše pomočnike nalepi.